Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Ulusoy: "Galatasaray başkanlığına aday olmayı kesinlikle düşünmüyorum. kendi işlerim var ve müsait değilim" (Milliyet)

GT-I9300 Tapatalk

Ali Dürüst aday olacak bence.

Ali Dürüst hala cok genc, harika olur baskan olursa. Ünal Aysal'in destekledigi bir aday olmali.. Alp Yalman'in yasi ve durumu itibariyle bu görevi sürdürmesi zor.

Hep 'Potansiyel Galatasaray Başkanı' gözüyle bakılması kendisini tatmin etmeye yetiyor sanırım...Başarısız bir denemeyle bu payeyi kaybetmekten korkuyor olabilir, en azından ben durumu böyle okuyorum...

Benzer bir durum Faruk Süren'de de seziyorum ben. O başarılardan, efsane başkan rolünden sonra olası kötü bir dönemle anılmak istemiyor.

Benzer bir durum Faruk Süren'de de seziyorum ben. O başarılardan, efsane başkan rolünden sonra olası kötü bir dönemle anılmak istemiyor.

İçinde bulunulan durum, Faruk Süren' in başkanlık yapabileceği bir ortam sağlamıyor zaten, mali durumu düzeltmeye yönelik icraatlar kendisinden beklenemez; başkanlığı devraldığı ve bıraktığı zamanlardaki mali tablo kıyaslamaları, Stad Projesi ve AIG anlaşmasının yarattığı yıkım vs. göz önüne alınınca...

Faruk Süren´in efsane diye anilmasi, Türkiye´de baskanlik makamaminin yanlis degerlendirilmesinden kaynaklaniyor. Basari büyük cogunluk ile sportif bölüm ile ugrasan ekibindir, o basarinin paraya cevirilmesi de yönetimin ve baskanin. Faruk Süren cok kötü bir baskanlik yapti bana göre, Popescu, Hagi falan kac kere antrenmanlari boykot ettiler, yada boykot etmek istediler aklimda bile degil daha. Cem Uzan bile ödemis bir kere 3-4 aydir birikmis paralari.
O AIG meselesi ise tamamen bir felaket, bizim maddi olarak bu durumda olmamizin yegane sebibidir bence. Adnan Polat ile 2011 yilinda o sirketi birlestirmek icin 100 Milyon dolar kredi almak zorunda kaldik. 11 sene icinde bize ne kadar zarar verdi, gelecek 20 sene icinde ne kadar verecekti gerisini sen düsün...

Hiç haber de yok maalesef yalmana kaldık ve yaşım gereği iyi hatırlarım o dönemi aynı vizyonda değiliz bambaşka bir dünya şu an eski başkan için ve küçülmeye gitmekte çözüm değil.

Aday olabilecek kim kaldi?

Dürüst, Süren, Ulusoy aday olmayacaklar galiba.

Yalman icine eder takimin.

10300207_867224036656415_1829085280489037485_n.jpg

Instagram

gitmeyeceği çok belli zaten.boşuna üzülüyosunuz.

Ali Dürüst ve Haldun Üstünel'i listesine alıp seçime girer umarım başkan.

Baskan kebabci Nusrete birakmayacagim demis.

Edit:Yukarida varmis zaten umarim dogrudur

Terimciyim ama sağlam yönetim kurcaksa aysala çok eleştirmeme rağmen karşı değilim ama yine gelip aynı şeyleri yapcaksa hiç zahmet etmesin

Bu Nusret,Danny Trejo'yu andiriyor bu arada

Nusret'in instagramında, tanınan kişilerle olan fotoğraflarında hep var böyle yazılar.Sanmıyorum kalacağını :(

Bırakmayacak zaten merak etmeyin.

Sağlam yönetim kurması ise şart.

Ali Dürüst, Albayrak, Süren gibi isimleri görmek isteriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt