Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serefsizler dedi sizi degistirecegiz diye
üstüne azizin kankasi baskanimiz olacak
cok iyi valla

Birak aga ya oteki prandelliyi destekliyomus iyi oldu bu
Sanmıyorum. Bakma sen öyle dediğine.
Sayım başlamadan bunu kim bilir ki? Sayımı gectim, oy verme işlemi henüz tamamlandı. Oy verenlerin Galatasarayda ben ona buna oy verdim demez kolay kolay üstelik.
Kim veya nerden aldın bu bilgiyi sora bilirmiyim acaba ?
İçerden çıkanlar oylarını paslaşıyormuş birbirine. Oy kullananlar içerisinden çoğunluk Yalman' a atmış. Tv den söyledi.

GT-I9300 Tapatalk

kırmızı pusulaların çoğu bitmiş durumda hayırlı olsun Duygun Yarsuvat başkan.

Sanmıyorum. Bakma sen öyle dediğine.

İçerden çıkanlar oylarını paslaşıyormuş birbirine. Çoğunluk Yalman' a atmış. Tv den söyledi.

GT-I9300 Tapatalk

Hayırlısı artık ama bu habere ben pek inanamadım . 3 bin üyenin paslaşmasını ki varsa diyelim takip ede bilecek birisi varsa ona ödül vermek gerekir habercilikde. Masa başı haberine benziyor. Ya tutarsa misali.

Bunlar mayisa kadar olmayacak mi baskan ?
Mayisa kadar prandelliyi cekemem ben.Azizin yalakasi olsa nolur olmasa nolur mayisa kadar

Alp Yalman sezon sonu birakmayacak, 2016'ya kadar baskan olacak. Duygun sezon sonu yine secime gidecegini söylemisti galiba.

Alp Yalman'ı sırf Aziz Yıldırım ile arkadaş diye yerden yere vurmak bana göre doğru değil. Aziz Yıldırım ile arkadaş olması onun iyi bir Galatasaraylı olmadığı anlamına gelmiyor. Burada birçoğumuzun bile fenerli arkadaşları, hatta arkadaşları geçtim bazılarımızın ailesinden birilerinin fenerli olduğu gerçeği var. E ne yapalım yani şimdi?
Ayrıca bazen kendi menfaatlerimiz açısından fenerle ve diğer kulüplerle yakın ilişkiler kurmak bana pek mantıksız gelmiyor. Örneğin Ünal Aysal, Aziz Yıldırım ile anlaşabilseydi şu anda belki de yabancı sınırı serbestti. Sırf bize inat serbest bırakılmadığını biliyoruz.

Hanı ya Ali Durust reyiz?

970662_828571443868219_4435579723679670397_n.jpg

hayirli yalamalar baskan deriz artik

:D millet sanki sandiklardan ne cikacak biliyorda yalman baskan olacak diyorlar

Hayırlısı artık ama bu habere ben pek inanamadım . 3 bin üyenin paslaşmasını ki varsa diyelim takip ede bilecek birisi varsa ona ödül vermek gerekir habercilikde. Masa başı haberine benziyor. Ya tutarsa misali.
Levent Tüzemen söyledi bilmiyorum artık.
alp yalman başkan seçilsin forumdan üyeliğimi sildiririm sonuçlar belli.
İnşallah Duygun Hoca kazanır.

GT-I9300 Tapatalk

Sonuçlar merak konusu umarim duygun bey kazanir yoksa alp yalman takimda ne brumayi ne wesley sneijder i tutar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt