- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
serefsizler dedi sizi degistirecegiz diye
üstüne azizin kankasi baskanimiz olacak
cok iyi valla
üstüne azizin kankasi baskanimiz olacak
cok iyi valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmıyorum. Bakma sen öyle dediğine.Birak aga ya oteki prandelliyi destekliyomus iyi oldu bu
İçerden çıkanlar oylarını paslaşıyormuş birbirine. Oy kullananlar içerisinden çoğunluk Yalman' a atmış. Tv den söyledi.Sayım başlamadan bunu kim bilir ki? Sayımı gectim, oy verme işlemi henüz tamamlandı. Oy verenlerin Galatasarayda ben ona buna oy verdim demez kolay kolay üstelik.
Kim veya nerden aldın bu bilgiyi sora bilirmiyim acaba ?
Bunlar mayisa kadar olmayacak mi baskan ?
Mayisa kadar prandelliyi cekemem ben.Azizin yalakasi olsa nolur olmasa nolur mayisa kadar
Sanmıyorum. Bakma sen öyle dediğine.
İçerden çıkanlar oylarını paslaşıyormuş birbirine. Çoğunluk Yalman' a atmış. Tv den söyledi.
GT-I9300 Tapatalk
Bunlar mayisa kadar olmayacak mi baskan ?
Mayisa kadar prandelliyi cekemem ben.Azizin yalakasi olsa nolur olmasa nolur mayisa kadar
Sanmıyorum. Bakma sen öyle dediğine.
İçerden çıkanlar oylarını paslaşıyormuş birbirine. Oy kullananlar içerisinden çoğunluk Yalman' a atmış. Tv den söyledi.
GT-I9300 Tapatalk
Hanı ya Ali Durust reyiz?
![]()
hayirli yalamalar baskan deriz artik
lütfü istifa etti onun yerine sportif aş. de görev alacak mayıstan sonra tekrar yönetime gelecek.
Levent Tüzemen söyledi bilmiyorum artık.Hayırlısı artık ama bu habere ben pek inanamadım . 3 bin üyenin paslaşmasını ki varsa diyelim takip ede bilecek birisi varsa ona ödül vermek gerekir habercilikde. Masa başı haberine benziyor. Ya tutarsa misali.
İnşallah Duygun Hoca kazanır.alp yalman başkan seçilsin forumdan üyeliğimi sildiririm sonuçlar belli.
alp yalman başkan seçilsin forumdan üyeliğimi sildiririm sonuçlar belli.
millet sanki sandiklardan ne cikacak biliyorda yalman baskan olacak diyorlar