Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardesim bi bildigin mi var söyle de bizde umutlanalim

bir-iki arkadaştan alınan bilgiler, pusulalar sayılı ve kaç tane olduğu belli olduğu için azalan pusula sayısından seçim galibi için öngörüde bulunabiliyorlar ama daha yarım saat var yine de bence sonuç belli rahat olun.

Levent Tüzemen söyledi bilmiyorum artık.

İnşallah Duygun Hoca kazanır.

GT-I9300 Tapatalk

Çok salıyor oda ya. Alp yalmana oy veren grubun içinde bulmuşdur lisede kendisini bir anlık. Oda ohhh herkes alp yalmancı diye haber yaptı kafasında herhalde. Orda sabahdan beri gelen gidenlerin oylarını kime verdiğini kimse bilemez. Çoğu kişi oyunu verip kacıyor ordan zaten

Refik Arkan ve Adnan Öztürk, Duygun Yarsuvat’un listesinde mi ki?

FT'ci tayfa kararsız. Bir yandan Aysal ve Liseci karşıtı Alp Yalman var diğer tarafta ise kankileri Ali Dürüst ve Albayrak var. FT'nin kararı Ümit Davala'yı , Hasan Şaş'ı , Hakan Ünsal'ı falan da etkiler.

Şu kulübe üyelik sistemini de değiştirmek gerekir.

Geçen koymuştum

Galatasaray Lisesi Mezunları 600 TL,
Aile Bireyleri 2.500 TL;
Bu Kategoriler Dışındaki Müracaatlar 10.000 TL,
Sporculuktan Üye Olanlar 1.250 TL

2014 Yılı Yıllık Üye Ödentileri: 200 TL

Yılda zaten toplam üyeliğin %3ü kadar üye alınıyor. 16bin üye var 3bini geçmiyor seçime giden aday sayısı. O zaman revize et seçime girmek isteyenler ve istemeyenler diye fiyatları ona göre yenile.

Birde yıllık 200 tl ne lan. Min 2 bin lira olmalı o kadar ucuz olmamalı.

Yaman kazanirsa ocak'ta Sneijder bruma telles melo muslera felan satar sonra mayis'ta yok benim yonetim borcu indirdi diye artistlik yapar.

Yarsuvat hayırlı olsun arkadaşlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalmanin ilk isi meloyu satmak olacaktir
büyük ihtimal kadro disi birakilir 1-2 hafta icinde
azizin üzülmesini istemez

cok para aliyor diye wesley de gönderilir
meydan komple tsli tayfaya kalir

Aziz Yıldırım'nın dostluk temennisinden dolayı kendisine teşekkür etmesi konusunda Yalman, "Sadece Fenerbahçe'yle ilgili değil. Tüm takımlarla ilgili. Siz dost elinizi uzattığınız vakit bunu kimse açıkta bırakmaz. Sporda itişerek, kakışarak, hakaret ederek kimse bir yere gelmez. Bunlar seyirciye de akseder. Statlarda istenmeyen manzaralar ortaya çıkar. Aziz bey de uzattığımız eli karşılıksız bırakmadı. Son açıklamasını böyle algılıyorum" ifadelerini kullandı.

Alp Yalman: "Aziz Yıldırım uzattığımız eli karşılıksız bırakmadı" - Süper Lig 2014-2015 - Futbol - Eurosport

gs sike yapmistir diyen birini bu derece yalamak ne kadar dogru hepiniz biliyorsunuzdur zaten
durum cok vahim eger yalman secilirse biteriz

daha isin celebi gibi saklanbanlar var adamin yönetiminde
aklima geldikce delleniyorum

Alp yalman'in en çok oy alacaği sandiklar ilk sandiklar ilk sandiklarin sonuçlari sizleri tedirgin etmesin.

kusura bakmasin ama benim gözümde yalmana veren net haindir. yavsuvat bastir baskanim.

konuşmaları dinlediğimde alp yalman ekibi daha bir bizim istediğimiz gibi konuşuyor mesela hepsi prandellinin lafından memnun değil ve üstü kapalı prandelli ile görüşülecek diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt