Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 24.158
- 11.022
- 2.223
iyi iyi yarısı bitti diyebiliriz. Duygun bey alacak inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aziz Yıldırım aday olsa Galatasaray kongresinde bi 800-1000 oyu var rahat.
Rahat çıkar. Dediğim gibi düşmanı sadece dışarda değil kendi içimizde de aramak gerekli.
Alp Yalman'a oy verenleri tespit edip kulüpten ihraç etmek lazım. İkisini de sevmiyorsan boş oy at , geçersiz oy at ne diye Alp Yalman'a oy atar ki bir Galatasaray'lı ?
menfaatten başka birşey göremiyorum. Tek nedeni budur bence takımı takan kim cep dolsun gerisi boş
Alp Yalman iyi adamdir, sike vb aciklamalarina cok takilmiyorum, ilk aday oldugunda sevinmistim. Ama ekibine aldigi adamlar sokakta gorsen adam yerine koymayacagin hir gur tipler, bir de Adnan Polat'in destek aciklamasi sansini sifirladi bana kalirsa.Bende Duygun Yarsuvat'ı destekliyorum ama Alp Yalman neden GS düşmanıymış gibi görülüyor anlamadım.Bazı düşüncelerine katılmaya bilisin ama Aysal'dan daha Galatasaraylı olduğuna eminim.
Bu iş bitmiş daha fazla uzatmaya gerek yok. Duygun Başkan hemen Prandelli'yi gönderiyorum desin de rahatlayalım.