Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albayrak'ın emeklerine saygım büyük ama şunu yapan futbolculara vermesi gereken cevap seçim bitmeden ne siz aradınız ne ben duydum bunu olmalıydı. Yine 3 kuruşluk yerlileri (özellikle Burak) başımıza bela edecek.

Biz profesyonelliği öğrenemeyeceğiz vesselam...

Taraftar baskı yaparsa, Td yi gönderirler zaten merak etmeyin.

:crushed:

B0zppRrIQAAuM2A.jpg

Albayrak büyük insan yemişim kurumsallığı yav. Olması gerekiyor yönetimde. Duygun baskan, Cimbom şampiyon!

2 baskan adayı da GS için bu kötü günlerde bu yaşta göreve talip olmuş ikiside takdiri hakediyor.ben duygun başkanı istiyorum ali dürüst ve albayrak dolayısıyla.ayrıca konuşmalarına bakılırsa bu kaos bitecek bu çiftlige dönmuş GS ın tek kuruşu sokaga atılmayacak.alp yalman da çok kaliteli bir insan bugun GS dünya çapında bir klup haline geldiyse alp yalmanın katkısı çok büyük.

Kötünün iyisi geldi. Heyecanlı veya mutlu değilim. Ancak yeni yönetim ilk iş olarak prandelliyi kovarsa işte o zaman benim gönlümü kazanır. Albayrak'a sempati bile duyabilirim o zaman.

Yalman Dürüst ve Abdürrahim'i yanına alabilse Aziz ile ilgili söyledikleri zerre umurumda olmazdı ve sonuna kadar o kazansın isterdim.

Ama şu şartlarda Yarsuvat'ı tanımama rağmen benim gönlüm ondan yana.

Hayırlısı olsun.

Umarım bizim için en iyi kim olacaksa o gelir.

a sporda bir duyum olduğu ve duygun yarsuvatın seçilmesi halinde yeni teknik direktör geleceği söylendi
a. albayrak ve ali dürüst çalışmalara başlamış bile
adaylar ise
lucescu,hikmet karaman,mustafa denizli'ymiş

bazıları yine başlamış hıncal uluç vari konuşmaya. şikeci azizin kankalarını görmektense binlerce defa duygun yarsuvat diyorum. ayrıca bu profesyonellik ayaklarını bırakalım galatasaray bi his takımıdır, kurumsallık profesyonellik diye diye ruhsuz bi takım ortaya çıktı, amatör ruhumuzu herzaman korumalıyız bu yüzden de yüreğiyle egosuz bi şekilde takımını seven abdurrahim albayraka soğuk bakmamalıyız.

Aşkın'ın tıpı kaymış nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm...

Teknik direktör kovulmalı acilen.

Maalesef böyle olacak..Burak,selçuk,veysel gibi yerliler yeteneksizlikten değil ilgisizlikten berbat oynuyorlar ya destek lazım bunlara....

abdurrahim albayrak yarın ukraynaya gidip lucescuyu getirir inşallah yoksa bu takımı başka bi hoca kısa sürede zor toparlar

Yalman ekibi Duygun Bey'i tebrik ederek liseden ayrılıyorlarmış.

Bu arada Lucescu, Denizli filan gibi yine başa döencek işler yapacaksak vay halimize.

Alp Yalman salondan ayrılıyormuş forumda hala kazanacak diyenler var :D

Hayırlı olsun hepimize. İnşallah iyi şeyler olur artık.

GT-I9300 Tapatalk

a sporda bir duyum olduğu ve duygun yarsuvatın seçilmesi halinde yeni teknik direktör geleceği söylendi
a. albayrak ve ali dürüst çalışmalara başlamış bile
adaylar ise
lucescu,hikmet karaman,mustafa denizli'ymiş

Lan var ya Hikmet Karaman'a bile razıyım o kadar gözüm karardı yeter ki Prandelli gerzeği gitsin. Şu mal herifi görmeye dayanamıyorum ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt