Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlar da işte yerli bir yardımcı koyarlar yanına. Herhalde Dürüst gidip şunu oynaat bunu oynatma demeyecek.

Sanki yerli bir yardımcı şunu oynat, bunu oynatma diyebilecek? Hiç sanmıyorum. Dese bile Prandelli'nin pek dinleyeceğini zannetmiyorum.

Eğer böyle birşey yapacak olsaydı sezon başında yanında bir Türk yardımcı olurdu.

Lann hala 10. sandikta miyiz?Ankara'nin oylari bile daha cabuk sayildi

Belki bazıları olabilir ama çoğunluğu fiziken, ruhen ölmüş. Bunları diriltmek ölüyü diriltmek gibi birşey. Sağlam yerli revizyonu şart ama bunu yapacak kişiler bu yönetim değil. Yine ızdıraba devam

Tapa

Bu yönetimin öyle bir şey yapmasına gerek yok zaten adamlar mayısa kadar götürecek yeni gelen yönetim kimse o yapacak o revizyonu ama şunu artık kabul edelim yerli revizyonu yapılmaz yerli oyuncu yetiştirilir.. Çevrede alacağın adamlar Veysel, Tarık, Olcan'dan iyi mi olacak? her oyuncuya 3-5 M € vereceksin birde yetiştireceksin yetiştirmeyi öğreneceksin.. Parlamadan alacaksın..

Dortmund maçı ve sonrasındaki açıklamaları Prandelli'nin ipini çekti bence ,
kimi getirirler zor konu !

Prandelli'yi yollarsalar risk almazlar. Gidecekleri isimler, Denizli, Lucescu, Terim olur. (Terim zaten can atacaktır geri gelmeye, rezil oldu milli takımda) Umarım Terim'i getirmezler.

12.Sandık Yalman 1225 Yarsuvat 1405

İşte korkum o ki bu ekip son derece Alaturka kararlarla Denizli, Lucescu, Terim gibi isimelre gidebilirler. Yenilik peşinde koşmayabilirler.
Luce gelmez , Denizli ve Terim'ede zaten gidilmez belki Denizli için bir ihtimal ama küçük bir ihtimal ,
daha evvel bizde TD olmamış biri gelecektir diye tahmin ediyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt