Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer sayın başkanımız taraftar desteği ile tekrar bayrağı deviralırsa bence artık divan kurulu sistemi ve liseye dayalı seçim sisteminin değişmesi için gerekli adımlar atılmalıdır.
ama başkan çok kırgın ve kolay kolay da kararlarından dönmez , prensipli adam.

Alp yalman başkan olur galiba yada farük süren belki.
Ali dürüst bir ekipte olsunda. Gerisi şimdilik çokda fifi

Umarim Aysal'in destekleyecegi kisi secilir. Unal Aysal kafasindaki Avrupa projesini gerceklestirirse basin, federasyon ve siyasiler bir taraflarini yirtsalar durduramazlar bizi. Baskan gidiyor diye seviniyorlar ama cok buyuk gelir ve prestij kazandirmayi planliyor Aysal.

Futboldan analayan bir adam gelsin ama şunu söyleyim Aydal kadar taraftarın sesisine kulak veren adam gelmez

Alp Yalman gelirse kulüp tamamiyle cöküs dönemine girer. En sağlam ekip Ünal Aysal'ın ilk dönemki yönetim kadrosunda bulunan;

-Ali Dürüst
-Adnan Öztürk
-Albayrak

ve bunlara ek olarak Haldun. iyi bir ekip olur. Yerlide bir hoca birde sportif hoca alınıp yola devam edilir.

adnan öztürk saatli bomba. ali dürüst zeki adamdır aday olursa eğer yönetimine almaz. adam kendine bile mualif.

Alp Yalman'dan sonra ikinci aday Mehmet Helvacı.
Hayırlı olsun.

Aysal adaylığını koyarsa çekilecek ama.

Yalman, Helvaci bunlar nasil adaylar?
Ünal baskan bizi bunlara birakma be.

Aysal olmazsa,

Yalman'dansa Helvacı'ya daha sıcak bakıyorum. Helvacı'nın nazarımda önüne geçebilecek isim de Faruk Süren'dir.

bu iki adayi gördükten sonra aysal aday olmazsa ayip eder...

eminim aysal aday olsa ezici bir üstünlükle secilir

Meloya kotu transfer diyen ve GSnin Melodan zarar gorecegini iddia eden vizyonsuzun teki olan Helvacidir. Vidi vidi konusuyor bi bok bildigi yok herifin. Ayrica Terim GSye faydali olamaz demisti zamaninda.

Alp Yalmanın konuşmaya hayrı yok beee açın NTV sporu bakın

''Şu an kafamdaki yöneticiler belli. İsim verme gibi bir durumum yok. Mali konular ile ilgili Allah yardım eder.'' Alp Yalman

Alp Yalman bunamış. Bu adam bakkal bile yönetemez. Of off bizi kaos bekliyor. Umarım güçlü bir aday çıkar.. Yalman'lara Helvacı'lara kalırsak yandık ki ne yandık

Alp Yalman aday olmuş daha kendi ne yapcanı bilmiyor inşallah bu adama kalmayız

Ntvspor'a bağlanmış, konuşmasını dinledim de, yani adamın cümle kurmaya mecali yok. Aday olmuş ama niye olduğunu kendi de bilmiyor. Sanki emeklilikten sıkılmış da heyecan arıyormuş gibi. İnşallah daha doğru düzgün başka adaylar çıkar.

Alp Yalman'in listesinde Ayhan Akman olucakmis boyle birsey yoktur herhalde.

Alp Yalman'a bırakmazlar koca kulübü,90'larda değiliz artık. Kaldı ki şike lobisinin mi bir oyunu diye düşünmeden edemiyorum bu adaylığa..Nitekim tam istedikleri gibi bir başkan modeli onların ve zaten Alp Yalman da yangından kül kaçırır gibi adaylığını açıkladı hemen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt