İlk iki satırda yazdıklarını sağlayabilecek tek kişi Alp yalman bence, Cemal özgörkey başkanlığın ağırlığını kaldırabilecek bir adam değil 2. bir Adnan Polat vakası olur ha ama Ali dürüstle beraber gelirse ona bişey diyemem Ali dürüste güvenim sonsuz yanlız Ali dürüst Cemal özgörkeyin altında çalışmayı kabul etmez o nedenle bana göre Alp Yalman başkan olmalı tabi bide karar vermeden önce kadroyu görmek lazım.
Bazı arkadaşlara göre Cemal özgörkeyin etrafı sponsorlarla kaynıyormuş, peki bu sponsorlar bu zamana kadar neredeydi Cemal özgörkey Galatasaraya fayda sağlamak için illa Başkanmı olması gerekirdi bunları geçin Ünal Başkan gelmeden öncede böyle diyorduk gelip bütün borcu kapatacaktı noldu borçların kapanmayacağını görünce kaçmayı tercih etti CEmal özgörkeyin belki 10 misli varlığı olan Ünal başkan kaç kuruş para koymuş kulübe; hiç; bizim kültürümüz de kulube para verme yoktur ben hiç bir başkanlık döneminde hatırlamıyorum cebinden para koyup transfer yapıldığını yada borçların ödendiğini ha Rahmetli Özhan canaydın birçok senede imza atmış kefil olmuş ama hibe olarak 5 kuruş vermemiş o nedenle paraya pula bakmayın Galatasaraylılık kültürünü taşıyabilecek herkesin (sadece bizim camianın değil tüm spor camiasının) saygı duyacağı her iki günde bir basına demeç vermeyen karısıyla sağda solda magazine boy boy fotoğraf vermeyen birisi olmalı şu anda bunlara uygun tek adam bana göre Alp YALMAN dır.
Bakın bana görenin altını çizdim yani bu benim fikrim herkes kendi fikrini söylesin ama lütfen karşıdaki insanların fikrine saygı duyun eleştirecekseniz aynı fikirde değilseniz seviyeli olarak eleştirebilirsiniz.