Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alp Yalman'i severim. Su zaman için uygun bir aday gormesem de olursa uzulmezdim. Ama Polat'in desteği doğruysa derhal karşı bir aday hazirlanmali o herifin hayirli bir şeye destek verme ihtimali %0

-Tapatalk-

bu saaten sonra alp yalmandan hayir gelmez bize, ikinci bir adnan polat dönemi geciririz

Ali Dürüst de yaralı parmağa işemiyor ha! Başkan ol yok, yönetime gir yok!

Ali Dürüst de İsmet İnönü gibi.

Hayri Kozak efendi girsene seçime aday olsana? Her yönetime sallıyorsun!! Ünal Aysalın sonunu getiren adamdır Hayri Kozak. O adam ihraç edilmeli üyelikten.Gördüğüm en gereksiz GALATASARAYLI.

adaylıga burdan mı basvuruyoz

isim: ugur bulut
meslek: ogrenci
online: 24 saat

Cemal Özgörkey yarın basın toplantısı yapacak, A.Dürüst ve H.Üstünel listede yok, A.Albayrak listede genç bir yönetim oluşturuluyor Ü.Aysal, İ.Kıraç ve F.Süren'den tam destek var Polat ekibi A.Yalman'ın yanında, şimdilik liseden gelen bilgiler bu yönde ama bu seçim gün doğmadan neler doğar.

Yalmanin baskan secilecegine ihtimal vermiyorum ama adama helvaci muamelesi yapmayin,uefa kupasini aldiysak bunda yalmaninda payi var

aysal baskan, özgörkey ve ali dürüst 2. baskan, albayrak florya sorumlusu olsun iste....

mayis ayinda yeniden secim yapilir, aysal gider özgörkey baskan olur...

kisa vadede en iyi cözüm bu gibi...

ünal basgan inadindan vazgec "aslolan galatasaraydir"

[h=1]Alp Yalman Işın Çelebi'den 2. başkanlık için evet yanıtı aldı[/h]

2 Ekim'den 8 Ekim'e uzatılmış başkan adaylarının yönetim kurulu üyelerini belirlemek için vereceği tarih ..

Alp Yalman döneminde Fenerbahce sampiyonluk görmemis. Ama bunun Alp Yalman ile alakasi oldugunu düsünmuyorum, biz 2 kez olmusuz, bu rakam 6 yil icin hicte fazla degil.

Herneyse bugünun sartlariyla Alp Yalman ile olmaz. Konusulan ekibi de lesh oglu lesh.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt