Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahahah, kahvede okeye dönmekten sıkılıp heyecan arayan kim varsa onlar aday oluyor. Hey Allah'ım ya ne günlere kaldık.

Duygun Yarsuvat Ceza hukuku profesörüdür. Çok kalender adamdır. Alp Yalman'dan iyidir, üstelik liselidir.

65 yaşında devlet imza yetkisini aliyor bizim divan kurulu ilk 3 sira 100 ler kulübü maşallah.

ali naci küçük ‏@nkucukk Prof.Dr.Duygun Yarsuvat'ın iddialı bir yönetim kurulu listesi oluşturduğunu söyleyebilirim Şimdilik bu kadar söyleyelim yolculuk vakti
2708.png

Kulübün icine sictilar iyice.

duygun bey dogdugu vakit ulu önder atatürk hayattaymıs

Faruk Süren ve Ali Dürüst bu dedeyi destekliyorlarmış. Yahu ona buna yancılık yapana kadar kendiniz aday olsanıza. Bu nasıl iş ya, hadi Süren neyse, o adam zaten zirvede bırakmış ama ya Ali Dürüst? Adam müzmin yancı. Bir kere de sen sorumluluk alsana.

Lan şöyle 40-45 yaşlarında başkan adayı yok mu genç birisi falan hep dedeler dolmuş buraya.

Bizim kulüpte herhalde baskanligin lik kriteri 70+ yas sirini su siralar.

Eger Galatasaray büyümek istiyorsa, lisecilikten kurtulmasi gerekiyor ve üyeligi halka acmasi gerekiyor.

Lise kültüründe abicilik agir basiyor. Dünya genelinde 70 küsür yasinda kac Baskan var, gercekten merak ediyorum.

Kaldi ki bu adam 77 yasinda yahu. Digeri 74 yasinda. Galatasaray böyle gücsüz bir camia mi gercekten? Artik böyle düsünmeye basliyorum.

En azindan yönetimi iyiyse, Alp Yalman´dan iyidir diye düsünüyorum. Ancak her halükarda ömrü az olacaktir bu yönetimin de.

Yeni baskan adaylarim. Sec,begen,al.

Dinosaurier-von-Schleich.jpg

Benim gücüme gidiyor Galatasaray camiasindaki bizans oyunlari. Ne zaman biraz güclenmeye kalksak, birsey oluyor, dagiliyoruz.

Bunlar Galatasarayli mi, yoksa pusuda bekleyen hainler mi, gercekten bilmiyorum. Bu cakma elitlerin camiaya verdigi zarar cok büyük.

Demokrasi ayagina Galatasaray´in altini oyuyorlar resmen. Bu kafayla Galatasaray´dan hicbirsey olmaz. Hep geriye gideriz.

Duygun Yarsuvat 2015'deki kongreye kadar güçlü bir listeyle götürüp aynı listeyi başka birine mi devredecek acaba..

Geçiş dönemi gibi bir şey olacak muhtemelen Mayıs'a kadar. Duygun Yarsuvat her türlü iyidir Alp Yalman'dan. Kendisi çok karışmayacaktır yönetime zaten, altındaki kadroya bırakır işi; bu kadronun kimlerden oluşacağı çok önemli.

Abdürrahim ilk attığımız gol sonrası, sevinç bahanesi ile, Prandelli'nin üzerine atlayıp ağzını yüzünü kırsa süper olur :D

ali dürüst girsene secime ya,60 yasına gelmisin ortam müsait,camianın büyük kesminin destegini almıssın

bugün olmayacaksın da ne zaman olacaksın be adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt