Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burdaki bütün üyeler de kimin başarılı olup olmayacağını cok iyi biliyor nedense..ne biliyorsunuz Allah aşkına kimin ne yapacağını

secilecek adam 3 yilligina mi goreve geliyor yoksa olagan kongreye kadar mi

ayrica kim gelecekse gelsin ilk isi GS TV yi kapali halden kurtarsin. bu ne rezillik kac sene oldu

ovvv bu arda ücer efsane konusmustu kongre'de o da varmis listede

yürü be duygun baskan süper ekip toplamis.. tam anlamiyla cagdas, bagimsiz ve hür galatasaraylilar

arda ücer: "gölge etme baska ihsan istemem senden" (polat yönetimine itafen)

kulübü kuklalarin eline vermeyecegiz... alp yalman'in kazanma ihtimali 0.

Arkadaslar,yaklasik 24 saattir takip edemedim gelismeleri,secimleri kim neden kazanir?bence yarsuvat kazanir,ama mayisa kadar basta kalir.

Arkadaslar,yaklasik 24 saattir takip edemedim gelismeleri,secimleri kim neden kazanir?bence yarsuvat kazanir,ama mayisa kadar basta kalir.

Kulübün duayenleri ve Duygun Bey Galatasaray'ın Adnan Polat ve çakallarının eline geçmesine razı olmadılar. 2015 yılına kadar kulübe sahip çıkıp yine 2015'de yeni bir seçime gitmek için seçimde aday oldular. Bu süre içerisinde listelerini hazırlamaya imkan bulamayan başkan adayları da 2015 yılına kadar rahat bir şekilde ekiplerini oluşturabilecekler ve kulüp bu zamana kadar emin ellerde olacak.

Tribun Dergi @tribundergi · 6 dk. 6 dakika önce
Faruk Süren: Öyle bir baskın seçim yapıldı ki; bu kısa sürede buna hazırlanmak benim için zor olurdu (Ntv Spor)

Tribun Dergi @tribundergi · 4 dk. 4 dakika önce
Faruk Süren:Aysal bazı konularda başarılı olabilir fakat genelde aceleci kararlar aldı.Fatih Hoca'nın kötü şekilde ayrılışını tasvip etmedim

Tribun Dergi @tribundergi · 3 dk. 3 dakika önce
Faruk Süren: Ünal Aysal aday olmalıydı. En azından Mayıs'a kadar bu işi götürsün, hep beraber götürelim dedik. Fakat kabul etmedi, istemedi

Tribun Dergi @tribundergi · 1 dk. 1 dakika önce
Faruk Süren: Bence Ünal Aysal ileri sürdüğü sebeplerden dolayı değil, açıklamadığı başka sebeplerden dolayı aday olmadı.

prandelli açıklama yapacakmış

iki adayda Ünal Aysaldan sonra yetersiz gibi duruyor ama bakacağız.Belkide takımı kendine getirirler yeni hoca-yeni yönetim vs vs etkenlerden dolayı.Ama iki adayda çok ümit verici değil.

Burdaki bütün üyeler de kimin başarılı olup olmayacağını cok iyi biliyor nedense..ne biliyorsunuz Allah aşkına kimin ne yapacağını
adam dogru demis wikiden bakıp mı yazıyorsunuz ha dogru soyleyin ben bu adamların %90ını tanımıyorum

Amknin haberinin dogru olduğuna inanmiyordum ama bugünkü aciklamalardan sonra dogru gibi görünüyor.

Mustafa denizli en iyi seçim veya ersun gerçi eşeği bağlasan prandelliden iyi kadro çıkarır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alp Yalman, Aysal'in gitmesini bekliyormus gibi saniyesinde aday oldu. Abdürrahim Albayrak, Ali Dürüst gibi isimler toplanti falan yapip bu adami reddetti. Adnan Polat dahil tüm medya Alp Yalman'in baskan olmasini istiyor.

Eski yönetimlerin fiyasko isimleri de listesinde. Kesinlikle Yarsuvat almali..

Alp yalman ve ekibi bu kirli düzene ayak uyduracak, azize tamam paşam diyecek bir kitle gibi duruyor.
Alp yalman şikeye inanmıyorum diyen birisi.
Yarsuvat ise belli ki aysalın cizgisinden gide bilir. Ebru köksal bunun işareti. Hakim, hukukcu bu mafia bozuntularına boyun eğmez zaten kolay kolay

Yarsuvat'in bi anlami varmi,ilk kez duydum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt