Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçimle ilgili 50bin başlık açılmış, ne gerek var o kadar başlığa, tüm detaylar burdan paylaşılabilir oysa ki..

Adayları görünce resmen depresyondan çıktım. Adamlar 70+ yaşlarda Galatasaray başkanı olacak. Ben neden bu yaşta ümitsiz olayım? Sıkıntı çekeyim? Hayatın ne getireceği belli olmuyor demek. :)

Aysal'ın gitmesi kötü olmuşken Yalman'ın başkan seçilmesi felaket olur. Listesinde yer alan çoğu isim Polat'ın tayfasından ve kulübü başarıya götürebilecek vizyonda da değiller.

Yarsuvat beyin listesindeki çoğu ismi bilmiyorum ama bildiğim isimler en azından arkadan arkaya iş çeviren, vizyonsuz değiller. En azından Aysal kadar şikecilere karşı dik bir duruş sergileyeceklerini ama Yalman'ın listesindeki isimlerin çoğunun bu vizyonda olmadıklarını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Muhtemelen Duygun Yarsuvat kazanacak, tersi olursa büyük sürpriz olur benim için.

Moderatör tarafında düzenlendi:
10704096_873414739338102_8880852815682121609_n.jpg

Galatasaray'da 25 Ekim'de düzenlenecek başkanlık seçiminin 2 adayı Duygun Yarsuvat ile Alp Yalman dostluk yemeğinde bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleştirilen gecede bir araya gelen ikili birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Yarsuvat kazanmali secimi.
Haziran ayina kadar kulübü iyi yonetebilecegini dusunuyorum, sonrasında da cok daha saglam bir yönetimle yola devam ederiz. Ama Alp Yalman la gececek olan senelere hic hazir degilim, umarim secilemez.

Arkadaşlar,yarsuvat geçenlerde gstvye Komik olmuş sanırım,görüntüsü varmı?

Alp Yalman da Prandelli'yi göndermeyeceğini söylüyor

A.Yalman: A.Yıldırım'ı çok severim iyi ilişkiler kuracağız. KAPAYIN TELEVİZYONU.

Evet kafa yapısını belli etti, Fener'i Aziz'i çok severmiş, aradaki düşmanlıkta tek suçlu fener değilmiş, samimi ilişkiler kuracakmış bla bla.. İzlemeye gerek yok.

Çok seviyorsan git konuş Alp Yalman! Aziz gibi şikeci karaktersiz bir yaratığı seven adam Galatasaray'a başkan olmamalı!

Duygun Yarsuvat seçilmeli. En azından Mayıs'a kadar götürür. Mayıs'15 de Faruk Süren aday olacak zaten.

Bu ne yahu iyi ki Duygun bey aday oldu yoksa bu meczuba kalacaktı koca kulüp...

Git Aziz ile şahsi dostluğunu sürdür Galatasaray'ı ne karıştırıyorsun ulan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt