Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herseyi gectim , aziz ile dost ola bilir, seve bilir. o kendi özel tercihi ama basket macindaki olayi anlayamayip onu kacis, korkaklik ile lanse etmek af edilir durum degil benim icin.
Gitsin monsieur baska yere aday olsun... fenerin bir yerinde görev yeri verilir belkide.

azizle samimi ilişkiler kuracağım diyerek seçimi kaybetmiştir. Kendi ağzıyla seçimi kaybetmiştir iyi oldu bunu dediği
geçmişte iyi işleri olmuştur fakat bu lafın üstüne buna oy veren Galatasaraylılar gitsin fb muz cumhuriyeti üyesi olsunlar

Onun demesiyle olmuyor tüzük gereği mayıs da seçime gitmek zorunda klup.. Mayısda da daha güçlü adaylar çıkacaktır.
Tüzükte yazana uyulacaksa 25 Ekim 2017'ye kadar başkan olma hakkı var. Tüzük böyle diyor seçildikten 3 sene sonra yeni seçim yapılıyor ancak başkanın istemesi halinde Mayıs ayında seçim yapılabiliyor. Eğer senin dediğin gibi olsaydı 2014 Mayıs'ta seçim yapılması gerekiyordu , Adnan Öztürk filan uğraşmıştı hatırlarsan. Eğer Alp Yalman Seçilirse 2017'ye kadar kalmak isterse kalır ancak Adnan Polat zamanı gibi ibra edilmezse gider.

Tüzükte yazana uyulacaksa 25 Ekim 2017'ye kadar başkan olma hakkı var. Tüzük böyle diyor seçildikten 3 sene sonra yeni seçim yapılıyor ancak başkanın istemesi halinde Mayıs ayında seçim yapılabiliyor. Eğer senin dediğin gibi olsaydı 2014 Mayıs'ta seçim yapılması gerekiyordu , Adnan Öztürk filan uğraşmıştı hatırlarsan. Eğer Alp Yalman Seçilirse 2017'ye kadar kalmak isterse kalır ancak Adnan Polat zamanı gibi ibra edilmezse gider.

Aslında hepsi hikaye inanç dede ne isterse o oluyor zaten.. Yada hayri kozak

Yalman kesinlikle seçilmemeli.Büyük ihtimalle de seçilmez zaten.

Alp Yalman'ın seçilme ihtimali bugün itibariyle bitmiştir. GSK Üyeleri bu şekilde düşünen,açıklama yapan adamı başkan yapmaz. Duygun Yarsuvat fark ile seçimi alır. Duygun Hoca'ya şimdiden görevinde başarılar diliyorum.

Alp Yalman, sikeci şerefsiz haysiyetsiz mafyoz pisligin kuklasi olur. Kesinlikle Başkanımız olmamalı. Olmayacak da zaten.

Galatasaray, Al Sadd Kulübü'ne sattığı Keita için Lille kulübüne 1.1 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca Doğan TV ile yapılan anlaşmanın bozulması sebebiyle Doğan TV'ye 6 milyon dolar iade edecek.

eh bi bu eksikti habere bakın arkadaşlar

polatın kazıkları temizlenmiyor

yıllar gecti hala adamın pislikleriyle ugrasıyoruz

Alp Yalman'ı severdim ama Adnan Polat ile bu kadar iç içe olması sebebi ile kendisini desteklemek insanın hiç içinden gelmiyor.

Yapılan renk seçimine göre başkan adaylarımızdan Alp Yalman için "sarı", Duygun Yarsuvat için ise "kırmızı" oy pusulası kullanılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt