Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün yapılan açıklamadan sonra Prandelli kalmaz kalmamalı. Zararın neresinden dönersek kardır. Her iki başkan adayı için 3-4 günlük bir süre var. Ona göre pazartesi günü yeni hocayı getirsinler. Gerçi Alp Yalman Denizli ile çalışacak gibi söylentiler vardı. Duygun Yarsuvat kimi getirir büyük bir muamma. Hayırlısı neyse o olsun Galatasarayimiz için.

ali dürüst ve albayrak iyi bi yabancı hoca getirmeli.ersunla,denizliyle olmaz bu iş.laudrupu getirsinler.olursa tuchel de olur.

nasıl ki polat gitti,aysal geldi.kısa dönemde büyük başarılar kazandık..teknik direktör etkisi de öyle olmalı.bu takımda artık işler yolunda gitmeli.

ali dürüst ve albayrak iyi bi yabancı hoca getirmeli.ersunla,denizliyle olmaz bu iş.laudrupu getirsinler.olursa tuchel de olur.

Ne yabancısı ya hadi koçum şa olur bu işler hala ders almadın mı mancini ve bu korkak italyandan türkiyede böyle madem öyle işte böyle

Sent from my iPhone using Tapatalk

albayrak,cem kınay ve selim arda üçere baskı başlamış.

Galatasaray'ın yolu da amacı da bellidir. Günlük sonuçlardan değil, gücünü tarihten alır.

B0lahtzIcAAzcCm.jpg
geldikleri gün ,gönderecekler belli ki.

öztürk hariç kovucak cibiliyet yok hiçbirinde boşa ümitlenme,niye riski girsin adamlar,şampiyon yapamassalar ortamlarda Aysal'ın getirdiği t.d derler nolcak.

bide isin obur yanindan bakin. yeni yonetim mesela mustafa denizliyi getirdi ve guzel futbol ile bizi sampiyon yapti? yeni gelen yonetim ilerisini en azindan 1-2 senede daha garantiler.

bide isin obur yanindan bakin. yeni yonetim mesela mustafa denizliyi getirdi ve guzel futbol ile bizi sampiyon yapti? yeni gelen yonetim ilerisini en azindan 1-2 senede daha garantiler.

2 adayda prandeliyle sezon sonuna kadar devam zırvalıklarını dile getiriyordu yeni haber hemde,keşke mustafa denizliyi getirseler sezon sonuna kadar.

Son düzenleme:
Alman veya o ekolden(İsviçre vb.) hoca getirecek, takımdan en az 10-15 oyuncuyu defedecek yönetim kimse o seçilsin.

klüp üyeliğinde dünyaca ünlü! ceolar-müdürler kaynıyo sözde ama yönetim listtelerinde burak'ı avrupaya kaktırcak ne bi tane adam,ne de amatör şubelere sponspor olucak adam bulamassın.

Duygun yarsuvat, İnan kıraçın iteklemesi sonucu ortaya çıktı asla olmamalı, Alp yalman ilk günden beri vazgecmedi hiçkimseyi umursamadı sonuna kadar varım diyor inş Alp yalman secilir...

Prandelli'yi nasıl kovdurabiliriz?Bu adamlara nasıl ulaşabiliriz?Biri sesimizi duyursun amcalara.

Benim görüşüm %90 Duygun Yarsuvat'ın seçileceği yönünde. Doğru olan da bu olur. Alp Yalman ve yönetimi Adnan Polat zihniyetini ve rezilliğini temsil ediyor. Duygun Yarsuvat ise Mayıs'a kadar kulüp bu zihniyete mahkum/muhtaç kalmasın diye başkalığa talip olmuş biri. Ayrıca bu yönetimde Abdürrahim Albayrak ve, dışarıdan da olsa, Ali Dürüst desteği var, bu da futbolda görece bir toparlanma ihtimalini güçlendirir. Mevcut adaylar arasında Duygun Yarsuvat Alp Yalman'dan çok daha olumlu bir aday.

millet albayraka mesajlar yağdırıyo.cem kınay ve selim arda üçere de baskı uygulayın.hem daha nereye kalıyo prandelli? seve seve gidecek.

Duygun yarsuvat talip mi oldu? yoksa Alp yalman olmasın diye İnan kırac tarafından öne itilen birimi?

Duygun yarsuvat rektör,hukuk profösörü bir gram spor yöneticiliği yapmadı,Alp yalmanın 6 yıllık başkanlık tecrübesi var..

Bırakın şu Adnan polat sacmalıklarını o beğenmediğin Adnan polat sayesinde stadın oldu,şirket birleşmesi oldu o şirket birleşmesi olduda Ünay aysal gelip hazır hisseleri hemen satışa cıkardı,bu birleşmenin mevyelerini yedi,ama taraftar bu işte bu kadar sonuca bakar Drogbayı getir işte büyük başkan,15 yaşında ergeni kandırmaya ne olacak yaaa başkan Drogbayı getirdi,taraftarın aklı bu kadar yetiyor işte olaylara...

Alp yalman doğru karardır,Duygun hoca Ünalın devamıdır denenmiş bir zihniyettir,Üniversiteyi yönetebilir ama Glatasaray spor klubünü aslaaaa...

Bu hafta demi secim, cabuk gecsin bu secimler. Yeter artik bu ne, basimizda kimse yok, kulube bakan yok, kimsenin umrunda degil. Birileri gelsin da artik el atsinlar su takima. Halimize bak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt