Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duygun olsun Alp Yalman Aziz kankasi ile takilsin öyle

Arkadaşlar Yalman seçilirse 2-3 yıl başkanlık yapacak:Yarsuvat seçilirse mayısa kadar mayısta tekrar seçim olacak.

Ft alpa verir dürüste rağmen

Açıkcası çok değişik bir ruh hali içerisindeyim. Birkaç saat önce Alp Yalman dedim ama şöyle bir şey de var. Alp Yalman Prandelli'yi gönderse bile getireceği en fazla içi geçmiş Mustafa Denizli olur. O yüzden Yarsuvat diyorum. Son kararım. :) Adam en azından yaşayan tarih. :D

Yarsuvat - başkan olması şeklen olacak kişi. kendisi değil listesi yarışıyor şu an ve albayrak ve dürüst'ün olduğu bir listenin epey şansı vardır. olaya bu açıdan bakarsak mayıs ayına kadarki başkanlık durumu, futbol şubesine altın günlerini yaşatan yönetim kurulu üyelerinin varlığıyla gayet mantıklıdır.

Son düzenleme:
başkan olması şeklen olacak kişi. kendisi değil listesi yarışıyor şu an ve albayrak ve dürüst'ün olduğu bir listenin epey şansı vardır. olaya bu açıdan bakarsak mayıs ayına kadarki başkanlık durumu, futbol şubesine altın günlerini yaşatan yönetim kurulu üyelerinin varlığıyla gayet mantıklıdır.

eksi sözlüük :D

Akp li değilmi terim

Değil, hata tanımıyor belkide okadar. Merhaba, merhabalaştığı vardır tabiki.

Edit : akp li mi sormuşun pardon. Siyaset acısı Galatasaray ile alakası olacağını düşünmüyorum. Hem duygun beyin listesindeki albayrak neydi?

Son düzenleme:
Tuchel hayalleri kurmayin,klopp ile dusunceleri ayni olan bir Td.
Klopp'un turkiye ile ilgili dedikleri ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt