şehre inen domuzu taşlamak

Belediye igneyle falan uyutup yakalasaymış keşke

Hadi onlar cahil,yobaz, ama ordaki polis ne işe yarıyor ki?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cahillik.

I am the one who knocks!

Bu zavallı domuzun hayatı bu şerefsizlerin hayatından çok daha değerli, umarım acılar içinde geberirler.

yazıp yazıp siliyorum küfürü bile hak etmiyorlar gerçekten. direk öldürseler bile daha anlayışla karşılardım korkmuşlar, zarar verir falan diye (ki bu da insanlık dışı bir şey) ama bu yaptıkları gerçekten sindirilemez bir şey. bugün bunu yapan yarın insana da aynısını yapar

Şunlarin üstüne bomba atin parçalansin bunlar. Domuz hepsini yesin.

Canım ülkeme hakim olan yobaz zihniyetin bir parçası. Kimseye kızmayın. "Domuz" diyince "tövbe tövbe tövbe deme öyle bereket kaçar" diyen zihniyette insanlar var ne yazık ki. Domuza karşı müthiş bir antipati var bu ülkede. Bu olan da çok normal. Yazık hayvana

Ya bunun ulkeyle de pek ilgisi yok insan irki olarak genelde sorunluyuz. Bizimle ayni gezegende yasamaya mahkum canlilara yazik

Domuz eti yemegin diyor kitabiniz, gördügünüz domuzu taslayin demiyor cahiller.

Ya bunun ulkeyle de pek ilgisi yok insan irki olarak genelde sorunluyuz. Bizimle ayni gezegende yasamaya mahkum canlilara yazik

Kesinlikle, ama suda var. Benzer durumdaki bir olayda kultur seviyesi yuksek, medeni bir toplum direkt olarak ekipleri arardi. Ekipler gelir uyusturucu igne ile hayvani ilk etapta imha eder, daha sonrada dogaya salarlardi.

Ama tipki bizim gibi geri kalmis toplumlarda, ya hayvan vurulur ya da bu tur iskencelere maruz birakilabilir.

Yere yatirilmis ve artik imha edilmis bir hayvanin kafasina tekme savuran serefsize diyecek soz yok.

Insanlar zaten ihtiyarlamis bu gezegeni mahvetmekte, bu konuda kimsenin itirazi yok. Ama su tur durumlarda da barbarliga luzum yok

Kesinlikle, ama suda var. Benzer durumdaki bir olayda kultur seviyesi yuksek, medeni bir toplum direkt olarak ekipleri arardi. Ekipler gelir uyusturucu igne ile hayvani ilk etapta imha eder, daha sonrada dogaya salarlardi.

Ama tipki bizim gibi geri kalmis toplumlarda, ya hayvan vurulur ya da bu tur iskencelere maruz birakilabilir.

Yere yatirilmis ve artik imha edilmis bir hayvanin kafasina tekme savuran serefsize diyecek soz yok.

Insanlar zaten ihtiyarlamis bu gezegeni mahvetmekte, bu konuda kimsenin itirazi yok. Ama su tur durumlarda da barbarliga luzum yok
Senin o medeni dedigim toplumlarda yapilan katliamlari bir bilsen.

Her neyse Ozgur Aslanin dedigi gibi bunu ulkeye ozellemek cok sacma olur. Insan irkinin sorunu.

Domuzların sayesinde kaç insan hayatta kalıyor bilmezler.

I am the one who knocks!

Samsun isminin geçtiği bi haberde normal bişey beklemek hayalcilik olur.Şehir suyuna bişey katıyolar heralde bi tane normal adam yok bunlarda.Yaptıkları şeye bak sanki şeytan taşlıyo şerefsizler.Ulan tamam domuz olabilir o hayvan zarar da görebilirsin de bu kadar körü körüne hayvana taş atmak nedir ya.Zaten korkmuş hayvan sağa sola kaçmaktan ne yapacağını şaşırmış bir de üstüne atlayıp ayaklarını bağlıyolar.Bunlardan hangisi insan hangisi hayvan ayırt etmek zor gerçekten.Allah akıl fikir ihsan eylesin ne diyeyim.

Senin o medeni dedigim toplumlarda yapilan katliamlari bir bilsen.

Her neyse Ozgur Aslanin dedigi gibi bunu ulkeye ozellemek cok sacma olur. Insan irkinin sorunu.

Bu baglamda bakarsak genelleme yapmak cok buyuk bir yanlis olur, cunku insan irkinda mukemmel sayilacak kisilerde var.
Medeni toplumlarda da yapilan kotu seyler var ya da medeni olmayan toplumlarda da yapilan iyi seyler var.

Genel tablo itibariyle konusursak, Ozgur abinin dedigi gibi insanlar gezegeni mahvediyor.
Yine genel tabloya bakarsak medeni toplumlarda olsa muhtemelen benim dedigim gibi olurdu.

bir edit gecelim: ulkeye ozellemedim tamamen topluma ozelledim, videodaki toplum medeni bir toplum degil, ornek veriyorum bu olay ankara'nin falanca kasabasinda olsaydi belki soyledigim sekilde muamele edilecekti. ulkeden degil toplumdan bahsediyoruz, lutfen ayrimi iyi yapalim, soylede birsey var bizim toplumumuz genel olarak medeni bir toplum degil. Anadolu'nun herhangi bir yerinde su tabloya rastlamak gayet mumkun. Barbarligi gerektirecek bir durum yok oysaki

Son düzenleme:
bunlar varken domuza hayvan demek saçmalık keşke doğmasalarmış nüfusu da böyle hayvan sürüsü şişiriyo hep

Geri
Üst Alt