Selahattin Baki: "Ali Palabıyık'ı tebrik ediyorum şeref yoksunu Ivan Bebek'i bile gölgede bıraktı"

Ali koç içinden her şey hakeme yıkıldı da bu seneyi de böyle atlatırız diye seviniyordur şimdi. Palabıyık fenerli yöneticilerin g.tünü kurtardı bugün

Lan ali palabıyık

Fbye krşı jkyi doğradı sesleri çıkmadı
Fbye karşı bizi doğradı sesleri çıkmadı
En yakon alanya maçonda bizi doğradı yine sesleri çıkmadı

Ne oluyo lan, ülkeyi tehditlere falan naşladılar, seçimler yapılmaz falan demeye başladılar

Arsız onursuz utanmaz ahlaksızlıar. Lan 3 haftadır hakemler sizi yarışta tutuyor zaten bu ne yüzsüzlük böyle.

Yok artık olayı nereye bağlamış. Olm çok leş seviyede bu adamlar, iyi ki Galatasaray’lıyım yaf. Utanç duyardım, şu açıklamaya baksana. Bu arada Palabıyık’ın düdüğünü astırırlar biz yapamayız seviyemizi biliriz ama bunlar yapar.
Hollanda da Japonya'da filan yasasaydik buna seviye saygı denirdi ama bizim ülkede bana göre seviye değil aptallık bu susma olayı biri sana küfrediyor aleni şekilde maçlarında şaibe var diyor ama biz seviyemizi koruyalım diye aylardır susuyoruz nereye kadar susulacak merak ediyorum,hakem düdüğü astirmak bir sonraki hakeme göz dağı o sebeble ben basit görmüyorum o olayı

“Camiamıza sesleniyorum. Artık iyiyi kötüyü bırakalım. Neler uğraştığımızı görüyorsunuz. Beraber olalım. Bu savaşta ya beraber kazanacağız ya beraber kaybedeceğiz.”

Katılıyorum. Değerli Fenerbahçe taraftarına hiç sorgulamadan Ali Koç'a biat etmesini tavsiye ediyorum. Yoksa dıj güçler 350 şampiyonluk sahibi Fenerbahçemizi ele geçirir.

"Jorge Jesus gitti dedi ki, 'Son pozisyon dışarıda ama faul' dedi. Bu adam ne Türkçe biliyor ne de İngilizce biliyor, herhalde Ali Palabıyık çok iyi Portekizce konuşuyor ki Jorge Jesus'a bundan dolayı kırmızı kart gösterdi."

Fn_TzIEWAAA3AMG

aynen kesin "faul var" demistir burada

Hakeme şeref yoksunundan beter demiş
Men edeceksiniz hemen bu adamı

düdük astirin ulan. Astirmazsaniz şerefsizsiniz. Astirirsaniz da oylesiniz zaten.

Umarım bir gün öyle bir kulüp çıkar ki biz de “fb diye haysiyetsiz, şerefsiz bir kulüp vardı ama bunlar fb nin önüne geçti” deriz.

Ama sorun şu ki Ali Palabıyık tertemiz maç yönetti.

Geri
Üst Alt