Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.960
- 9.957
- 2.398
Ali koç içinden her şey hakeme yıkıldı da bu seneyi de böyle atlatırız diye seviniyordur şimdi. Palabıyık fenerli yöneticilerin g.tünü kurtardı bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollanda da Japonya'da filan yasasaydik buna seviye saygı denirdi ama bizim ülkede bana göre seviye değil aptallık bu susma olayı biri sana küfrediyor aleni şekilde maçlarında şaibe var diyor ama biz seviyemizi koruyalım diye aylardır susuyoruz nereye kadar susulacak merak ediyorum,hakem düdüğü astirmak bir sonraki hakeme göz dağı o sebeble ben basit görmüyorum o olayıYok artık olayı nereye bağlamış. Olm çok leş seviyede bu adamlar, iyi ki Galatasaray’lıyım yaf. Utanç duyardım, şu açıklamaya baksana. Bu arada Palabıyık’ın düdüğünü astırırlar biz yapamayız seviyemizi biliriz ama bunlar yapar.
"Jorge Jesus gitti dedi ki, 'Son pozisyon dışarıda ama faul' dedi. Bu adam ne Türkçe biliyor ne de İngilizce biliyor, herhalde Ali Palabıyık çok iyi Portekizce konuşuyor ki Jorge Jesus'a bundan dolayı kırmızı kart gösterdi."
hakeme gözlük işareti yaptı ben ordan görüyorum demek ıstedı![]()
aynen kesin "faul var" demistir burada
bence icardi'nin gol sevincini yapmaya calısıyor.portekizce de top dışarda ama faul var demek için kullanılan geleneksel hareket
![]()