Selahattin Baki'den Klasikleşen Ağlama Seansı

fenerbahçe general harrington kupası'nı alınca ihtilaf devletleri bunu hazmedemedi. kadıköy'ün altı gol dolu ama lozan'ın gizli maddelerinde fenerbahçe'nin bu golleri çıkarıp atmasına izin vermiyorlar. ama merak etmeyin 2023'de lozan'ın süresi bitiyor, asıl fenerbahçe'yi o zaman göreceksiniz.

çayımı koydum keyifle maç özetini izledim şimdi de bu ağlama resitali.

şüphesiz keyifli bir pazar gecesi

Eskiden böyle keyifli pazar gecelerinin sonunda,

Galatasaray kazanmış, fener kaybetmişse mutlu bir şekilde 52 ekram tvnin başına geçer,

Kanal d ekranlarında şahane pazarı izlerdik,

Sonra da star tv ekranlarında parlement geceleri ve cine 5 şifreli yayınlara geçerdik evdekiler uyuyunca..

O günleri anımsadım.. ☺️

Sen kimsin de milleti uyarıyorsun lale ya tekrar dinledim de evlat olsa reddedilir

adam fetö sokağa insanları dökecek diye milletin aklına giriyor sokağa indirmeyi düşündürüyor

ne kadar sıkıntılı halde olduklarını görüyorsunuz devletten cbnından tffden sürekli yardım istiyorlar bu sene son seneleri

Fener herkesi bastırarak şampiyon olmaya çalışıyır. Var’da ofsayt çizgisini çeken adama fetöcü demeye kadar götürdüler. Ali Koç’un aslında söylemek isteriği şey o kadar para harcadık senelerdir şampiyon olamıyoruz bizi şampiyon yapın. Bir çok maçta uyduruk penaltılarla maçı kurtardılar. Ama yetmiyor işte ofsayt çizgisine kimse bişey yapamıyorlar.

Genclerı yenmeyenı dovuyorlar sen oynadığın topa bak nerdeyse fark yıyecektın var operatoruna sarana kadar takımının operatoru bozulmus ıstıyorlar kı bızı kollasınlar sampıyon yapsınlar amac bjk macında yarıstan kopmayalım

Genclerı yenmeyenı dovuyorlar sen oynadığın topa bak nerdeyse fark yıyecektın var operatoruna sarana kadar takımının operatoru bozulmus ıstıyorlar kı bızı kollasınlar sampıyon yapsınlar amac bjk macında yarıstan kopmayalım

Geri
Üst Alt