Selahattin Demirtaş Şike Konuşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya konuyu anlıyamadım burda bu adamı sempatik gibi gösterme çaban ne.bakıyor bu adam GS lılar Trabzonlular bu şike durumundan rahatsız GS ve trabzon üzerinden oynuyor.

sempatik gösterdiğim mesajı göster Allah aşkına ya arkadaş sadece şike hakkındaki konuşmasını koyduk diğerlerine ibret olsun diye ayrıca bunları meclise sokan ben değilim yanlış kişiye çatıyorsun

Oraya cikmasina vesile olanida birgün bu Millet sallandirmasini Bilir.

Nasil o herzaman örnek verdigi aga babasini zamaninda sallandirdigi gibi.

Gerci oraya cikmasini saglayanda millet

Imtayazi veren desek daha makul

Ama konuda millet meclisinden ilk defa dogru bir kelam duymak guzel...

Nereye vardiginin onemi yok

bosuna konusuyoruz burada bence, niye acildi bu konu ona hic anlam veremiyorum..

Ben bu konulardan uzak durayım sonra ırkçı damgası yiğip forum tatilini yiğeceğim yine

sempatik gösterdiğim mesajı göster Allah aşkına ya arkadaş sadece şike hakkındaki konuşmasını koyduk diğerlerine ibret olsun diye ayrıca bunları meclise sokan ben değilim yanlış kişiye çatıyorsun

senin gibiler reklamını yaparsa bunlar cumhur başkanı da olur.şikede doğru konuşmuş falan diye bu adamın msj ını yayınlıyorsun.bu adamın niyeti belli akp mhp chp fb ye destek veriyor GS lılar trabzonlular da bu olaya bozuluyor.adam da çakalın önde gideni oldugu için GS lılar ve Trabzonluların hoşuna gidecek şekilde konuşma yapıyor.bu kadar basit.sen burda bu adamın bu konuşması ile sempatik göstererek bir oy almasına neden olsan gercekten yazık.

Yanliz bu konusma yeni degil en az 2-3 senelik

Yani Gs Ts taraftarlina sirin gorunme gibi bi durum yok..

kimse bdp ye sike surecinde gosterdigi dik durusundan(!!)dolayi oy vermez..

★☆★

Yanliz bu konusma yeni degil en az 2-3 senelik

Yani Gs Ts taraftarlina sirin gorunme gibi bi durum yok..

kimse bdp ye sike surecinde gosterdigi dik durusundan(!!)dolayi oy vermez..

★☆★

bozuk saat analogsa iki kere dogru gosterir kelami iste...

alican diger sehirli haydut vekillerin suratina carpican ...dogru lafmi dogru laf

gerisi hikaye

Peşinen söyleyim oy moy vermem.

Bu BDPHDP folklör ekibi,apo piçi,aziz,tayyip ve feto. Alayınızın canı cehenneme.

Vatan hainleri bu günlerde çok övülüyor forumda. İsterse feneri 10 lig aşağı düşürsün ama hainliğini değiştirmez bu. Zaten siyasetin spora karışması saçma bide bunu buraya taşımışlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna veya bunlara oy veren 100de100 vatan hainidir. Tartışmasız çekilde. Buda son mesajım olsun bu konuda

Ben burda ne anlatmaya çalışıyorum siz neler yazıyorsunuz eminim birçoğunuz videoyu bile izlememiştir.

kilitleyebilirsiniz.

Yahu zaten oy verirken adamın tuttuğu takıma bakıp mı oy veriyorsunuz ki o tarz mesajlar gelmişte dehşete düştüm.Ha tabi bu şike konusunda haksızlığa karşı duruşta söz konusu olduğu için bu durum biraz daha anlaşılabilir orası ayrı.

Tek doğrusu yanlışlarini ortmez pirim vermeyin bu bölücülere çok yazık şike davasina memleketi peşkeş cektirmeyin

Günes balcikla sinavmaz.

Dogru konusmus olsa bile bu teröristi adam yerine koyup burada paylasmak cok yanlis.

42627101018.jpg

Ülkede burda yorum yapan kafatascilar olduğu sürece bir gram yol alınmaz.

O çok. Sevdiğiniz devlet adamları istediği için ülke bu hallere geldi,

Gidin ahmet kaya konusunuda kapattırın bakalım

"vallahi apoyu özledik" diyen adamın konusuna övgü mesajı atan adamlar burda milliyetçilik oynuyor hadi ordan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt