Selami Görmezler'den Bedelli Askerlik Yapacaklara Tavsiyeler

Saka bir yana da size en cok ihtiyac duyacaginiz aparati onerip gideyim. Gece yatarken bana dua edersiniz.
13c204705d97391e136036c87b54fae8.jpg

Bedelli askerlik yapacakların gideceği iller Burdur ve Malatya olacaktır hatta uzun ve kısa dönemlerle karşılaşma imkanı yok hatta haftaya çıkarsa 3 ay başvuru süresi olur o süre boyunca bedelli yapacak sayısı belli olduktan sonra 21 günlük periyotlara bölüp 2019'dan itibaren hangi dönem gidileceği belirlenir mesela futbolcular, akademisyenler gibi yaz dönemi boş olanlar haziran, temmuz gibi ayarlanacaktır eğitim kısmı da pratik değil teorik olacak deniyor.

Bu arada bir ekleme bankadan aldığınız dekonttaki bilgileri mutlaka kontrol edin benim nüfusa kayıtlı olduğum ilçenin adı yanlıştı 1 hafta kadar düzeltme için uğraştım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uğur Güzel kesinlikle kişisel olarak algılamayın ama yazdıklarınızın yüzde 90'ı saçmalıktan ibaret. Hele ki götüreceğiniz eşyalar konusunda yazılanlar tamamen saçmalık. Orada yazılanların tam tersini yaptım. Ben değil tüm bölük aynı şeyleri yapmıştı.

Özetle şunu söylemeliyim. Oraya gittiğinizde önce insan olduğunuzu unutmayın; insani tüm ihtiyaçlarınızı 21 gün de olsa karşılamanız gerektiğini unutmayın. Diş fırçası götürmeyin ne demek onu aklım anlamış değilim. Deodorant vs. Her gün iki çeşit krem sürer ayaklarımı mütemadiyen pudralardım.

Neyse arkadaşlar kafanıza bir şey takılırsa özelden sorun yardımcı oluruz.

HA EN ÖNEMLİ KURAL ASKERİYEDEKİ KURALLARLA İLGİLİ DİSİPLİNLE İLGİLİ ANLATILANLARI KESİNLİKLE DİNLEMEYİN!!! ÇÜNKÜ O TAMAMEN ŞANS. HER YER AYNI DEĞİLDİR.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt