Burak Güler
Sarı Üye
- 27 Kasım 2008
- 815
- 230
- 1.313
Çalışarak olmuyormuş yeni oyuncular alalım demek saçma değilmi ya bukadar yetersiz bir teknik ekip mi olur...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hücum istiyorum skorer fuleli oyuncular istiyorum Zaten gitmeyecek bastakiAllahım lütfen.
Sinirlenme hanım kizacakYa hadi bi defolun gidin ya
Yazıklar olsun
Olsun renktas, Ocak ayi olunca geleneksel yeniden takim kurma geregi varmis onceki yapilan transferleri kim yapmis bilinmiyor ama yonetim arastiriyormus.Az önce transfer yapmaya karar vermişler konuşup hocayla. Sene başında tüm takım değişmedi mi zaten ?
Olsun renktas, Ocak ayi olunca geleneksel yeniden takim kurma geregi varmis onceki yapilan transferleri kim yapmis bilinmiyor ama yonetim arastiriyormus.![]()
Adminim yüzünde güller aciyorOlsun renktas, Ocak ayi olunca geleneksel yeniden takim kurma geregi varmis onceki yapilan transferleri kim yapmis bilinmiyor ama yonetim arastiriyormus.![]()
Sinirden o ama belli olmuyorAdminim yüzünde güller aciyor
Yetersizmiş kadro lan karşıda begenmeyip yolladıgınız belhanda begenmeyip kiraldıgınız yunus 40 yaşında inler bitmiş balotelli filan oynuyo sanki City barca bayernle oynuyon her hafta çöp türkiye ligi
Benim bunyem alıştı galiba 1 gün sürüyordu sinirim daha once. maç bittikten 10 dakika sonra sinirim geciyorSinirden o ama belli olmuyor![]()