Selçuk İnan: "Az önce hocamla konuştum, çalışarak olmuyorsa yeni transferlerle başaracağız"

Çalışarak olmuyormuş yeni oyuncular alalım demek saçma değilmi ya bukadar yetersiz bir teknik ekip mi olur...

Evet, transferi başkanlık, hocalık ve yardımcı hocalık yerlerinden başlayarak yaparsak bende umutlu olacağım geleceğimiz adına.

Hocasıyla da konuşmuş.
Aralarında nasıl bir muhabbet geçiyor acaba.
Bu takımın hali ne.
-hocam kaliteli oyuncu eksik
2 hafta sonra kalite katan oyuncular feghouli oynar
Bu takımin hali ne
-hocam genc oyuncu eksik takım kosmuyor.
cozum üretin
-Transfer yapıp yaşlı oyuncu alalım.
Tamam bunu yapıyoruz.
Bu mu geçiyor acaba.

Lan arkadaş Ocak ayında.
Aytaç, Alparslan, Pva bu oyuncuları aldin mi?
Niye aldın kardeşim o halde. Takimda kaliteli adam yoksa.
6 milyon cicaldau
3.5 morutan
4 Berkan
1,2 bile isteye götümüze soktugumuz Oğulcan.
Şu transferleri niye yaptiniz.
Niye 7 milyon verip.defans oyuncusu aldınız.
Elalem 2 milyon bonservisle koreli de olsa bulup almadı mı.
Daha 1 sene önce transfer listende slazai varken 2 milyon gibi komik paralara gitmisken..
Niye çıta olarak 3 milyon belirleyemediniz.
Kalite olarak onyekurunun sende verdiği performans ortadayken 4 milyon gibi bir parayı niye vermediniz.
Bay ve brezilyalı çomari niye aldınız.
Ne düşündünüz acaba herkes 23 yaş altı olursa çok iyi olur diye mi dusundunuz.

Hayır bir sürü free fırsat transferi varken gidip en saçma tercihleri yapıp dursunuz.
Transfer dönemi 3 ay 2 tane adam alamayan Burak ve ekibi mi kaliteli adam alıp gelecek.

İşleri daha çok hale getirmeden yönetiminizle birlikte uzayın.

terimperestler yüzünden sezon sonuna kadar kalıp tüm rezilliğin görünmesini istiyordum ama şu açıklamalar ayıptır, ahlaksızlıktır. ozan kabak dışında tek topçu sattıramamış adama bir transfer sezonu daha vermek kulübün iflası olur. lan bek, forvet transferleriyle ocağına incir ağacı diktiniz kulübün. yetmedi mi daha

Az önce transfer yapmaya karar vermişler konuşup hocayla. Sene başında tüm takım değişmedi mi zaten ?

Transfermarkt’tan yazdım, yanlışlar eksikler fazlalar varsa kusura bakmayın
51 transfer, devraldığı 27 oyuncuyla birlikte toplam 78 oyuncu
Altyapıdan çıkanları, kiralıktan dönenleri falan da yazmadım
4,5 sezon, ilk sezon ocak’ı saymazsan sezon başına 12 transfer
Her sezon bir takımlık transfer yapılmış
Bu aşağıdakiler kendi beğenip aldırdıkları:

Ocak 2017: Nagatomo - Volkan Pala - İsmail Çipe

2018: Diagne - Emre Akbaba - Marcao, Luyindama - Onyekuru (3 defa) - Ndiaye (2. gelişi) - Ömer Bayram - Birhan Vatansever - Mitroglou - Semih Kaya - Muğdat Çelik - Emre Taşdemir

2019: Seri - Lemina - Andone - Saracchi - Ozornwafor - Emre Mor - Nzonzi - Falcao - Babel - Jimmy Durmaz - Okan Koçuk - Adem - Taylan - Şener Özbayraklı - Jesse Sekidika

2020: Mustafa Muhammed - Oğulcan - Etebo - Gedson - Halil Dervişoğlu - Omar Elabdellaoui - Emre Kılınç - Yedlin - Arda Turan - Fatih Öztürk - Kerem Aktürkoğlu

2021: Nelsson - Cicaldau - Berkan Kutlu - Morutan - Barış Yılmaz - Sacha Boey - Assuncao - Van Aanholt - Aytaç Kara - Alpaslan Öztürk

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Az önce transfer yapmaya karar vermişler konuşup hocayla. Sene başında tüm takım değişmedi mi zaten ?
Olsun renktas, Ocak ayi olunca geleneksel yeniden takim kurma geregi varmis onceki yapilan transferleri kim yapmis bilinmiyor ama yonetim arastiriyormus. ;D

yeni romen wonderkidlere hazır olalım... geceli gündüzlü nöbet..

Yetersizmiş kadro lan karşıda begenmeyip yolladıgınız belhanda begenmeyip kiraldıgınız yunus 40 yaşında inler bitmiş balotelli filan oynuyo sanki City barca bayernle oynuyon her hafta çöp türkiye ligi

Bir gazeteci de çıkıp aynen bunu söyleyip sormuyor

Geri
Üst Alt