Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

Milliyet yine güldürdü :D

Başlık:Ezeli rakipler onun için kapıştı,kazanan ise

Aklınıza Selçuk transferi geldi değil mi?Ama değil adamlar Sezer'den bahsediyor :D

Yahu biz ne zaman Sezer ile ciddi olarak ilgilendik.Habere girince Selçuk transferinden bahsedecekler sandım Sezer çıktı :) Selçuk'u alamadılar diye adamlar ağlayacak bunlar hala Sezer diyor :)

Fenerbahçe Sezer ile anlaştı - Milliyet.com.tr

ercan saatçi : 'fener istediği oyuncuyu alır.' burdan ercan saatçiye sepetler dolusu kapak yolluyorum.

Umarım tek ön libero yerine ortasahanın ortasında defansif olarak kullanılır.

Galatasaray bu tip oyuncuları alacak ki şampiyon olsun şampiyonlar ligine gidebilsin

oralardan gelen katılım paraları, maç başı paralar, yayın gelirleri...

yahu biz şampiyonlar liginin müziğini unuttuk, getirisini unuttuk, selçuk un yıllık parası dert oldu.

Ucuz etin yahnisini görmediniz heralde yıllardır, Arda da olmasa yerli kalitemiz 0 'a yaklaşırdı. O da altyapıdan çıktı zaten para verip almadık

taurisi den sonra selçuk çok güzel oldu golleri birer birer atıyo ünal başkan

bu arada BAM bu sene gider herhalde dimi yoksa terimi kulübede çıldırırken çok görürüz bence....

yorumlara bakıyorumda çoğu mesaj aldığı paraya değinmiş takır takır oynayan adam helali hoş olsun yaa

fenerden 2.5 milyon teklif gelmiş ama kabul etmemiş.

Ahh ahh en azından Avrupa Liginde olsaydık çok iyi oyuncular gelebilirdi ama nerdeyse 2 sene Avrupada olamayacaz.

seneye her türlü ilk 3'e gireriz neden avrupada olmıyalım 2 sene..??

Ekşisözlükten bir renktaşımız : "birazdan istanbul alex kıymetler borsasına göre kaç alex edeceği hesaplanacak futbolcu."

kapak kapak :)

Kapak 1 : Taurisi

Kapak 2 : Selçuk .....

Ezileceksiniz mesajları...

2.7 milyon € alacak arkadaşlar yıllık.

NTVSpor'un rakamları doğru değil.

Taurasi'yle bayan basketbolda 1-0, futbolda Selcuk'la 2-0.. Alakasız bi yer olabilir şimdiden kusura bakmayın ama Neslihan Demir transferinden haberi olan var mı arkadaşlar 3-0 geldi mi?

Bizim adımız GALATASARAY.

Avrupa'da yokmuşuz falanda filanda..Avrupa'da olmasak da bu ülkenin en değerli markasıyız ,adımız yeter transferde diğer Türk kulüplerine karşı..

Yıllardır "para yok GS'de" edebiyatı yapan fb medyasına kapakları takacağız.

para gram umrumda değil,ki gökmen özdemir de belirtti külliyen yalan 6 mılyon dıe

hosgeldin aslan

bana ayhansız,mustafasız,barıssız bır orta saha ızleteceksın

bunun degeri parayla ölçülmez

Taurasi'yle bayan basketbolda 1-0, futbolda Selcuk'la 2-0.. Alakasız bi yer olabilir şimdiden kusura bakmayın ama Neslihan Demir transferinden haberi olan var mı arkadaşlar 3-0 geldi mi?

neslihanla imza atıldı diye haber cıkmıstı ntvsporda...ama kulüp açıkladı mı bilmiyorum

Hayirli ugurlu olsun.parasini cok görmüyorum.Selcuk gibi futbolcuyu kac paraya ala bilirdik? Yönetimizi tebrik ediyorum.GS miz geri geliyor

para gram umrumda değil,ki gökmen özdemir de belirtti külliyen yalan 6 mılyon dıe

hosgeldin aslan

bana ayhansız,mustafasız,barıssız bır orta saha ızleteceksın

bunun degeri parayla ölçülmez

BAM dan kurtuluyoruz kesinliklee katılıyorum ayrıca sırf bunları izlememek kafayı yememek için stada gitmeyenler var onlar gitse bilet paralarından çıkar selçuğun parası .d

Geri
Üst Alt