Selçuk İnan Maç Bitimini Beklemeden Staddan Ayrıldı

Bay bay. Kariyeri hiç iyi noktalanmadı, kendi sonunu kendi hazırladı. Bize yolu açık olsun demek düşer.

Ayrılmak istiyorsa ayrılabilir. Ama Fenerbahçe'ye gideceği ihtimalini unutun derim. Öyle bir şey olmaz. Çünkü bonservisi hala bizde ve istediğimiz takıma veririz bonservisini. Selçuk İnan kalitesinde bir adamı (bu sezon kötü de oynasa) Fenerbahçe' ye vermeyiz.

Hepiniz YAZIKLAR OLSUN!, bu adam bir bucuk sene önce ne maclar kurtardi neler yapmadi. Emege saygi lütfen, elestirebiliriz, ama Defol mefol olmaz

Paşamız milyonların hayali olan formayı hak etmediği halde giyiyor, yetmezmiş gibi trilyonları alıyor ama maç için kendince servet ödemiş taraftarın bi tepkisiyle triplere giriyor. Bunun açıklaması karaktersizliktir, eğitimsizliktir, iki yüzlülüktür, nankörlüktür. Kendi adıma bu adam özür dilemeden takımda oynadığı hiçbir maçı izlememe kararı aldım.

yahu tamam yaptığı yanlış da bu kafayla melo riera yı dövdüğü vakit de tekmeyi basmamız lazımdı.sakin düşünelim, bi hal çaresine bakılır yarın.

İkisi çok farklı bir takımın kaptanı ıslıklandığında formayı yere atacaksa yolu açık olsun nereye gidecekse defolsun

Ayrılmak istiyorsa ayrılabilir. Ama Fenerbahçe'ye gideceği ihtimalini unutun derim. Öyle bir şey olmaz. Çünkü bonservisi hala bizde ve istediğimiz takıma veririz bonservisini. Selçuk İnan kalitesinde bir adamı (bu sezon kötü de oynasa) Fenerbahçe' ye vermeyiz.

Gider 1 sene oynar, sonra Fener'e.. Azizin taktiğini bilmiyorsun sanki..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

İkisi çok farklı bir takımın kaptanı ıslıklandığında formayı yere atacaksa yolu açık olsun nereye gidecekse defolsun

yere atmadı gördüğüm kadarıyla.bana kalırsa farklı şeyler değil.

fevrilikle verilen kararlar çoğu zaman yanlış olur.ayrıca rezil oyunundan ötürü vazgeçiyor taraftar kendisininden hemen.bütün sezonun patlaması bence.

10 milyona hatta 15 e fenere iteleyelim. :D

Hicbir yere gitmez,2 sene daha sözlesmesi var,su haliyle alıcısı olacagını düsünmüyorum,2 sene sonra 31 yasına girecek,duruma göre toparlarsa uzatırlar toparlamazsa nere uygunsa oraya gider...

Hepiniz YAZIKLAR OLSUN!, bu adam bir bucuk sene önce ne maclar kurtardi neler yapmadi. Emege saygi lütfen, elestirebiliriz, ama Defol mefol olmaz

yav he he.takımın en çok kazanan oyuncularından biri 1,5 sezondur mustafa sarp'ı aratıyor babasının çiftliği değil burası bal gibi de denir.defolsun gitsin terbiyesiz herif

Öyle bir şeyi hiç arzu etmem. Bize frikikten atacağı bir gol, hayli yaralar beni :D

Aynen. Kahrolurum..

Hep böyle oldu zaten. Fb'nin direk bizden aldığı oyuncu hatırlamıyorum. Gidiyorlar dışarı, sonra alıyor Aziz..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

yere atmadı gördüğüm kadarıyla.bana kalırsa farklı şeyler değil.

fevrilikle verilen kararlar çoğu zaman yanlış olur.ayrıca rezil oyunundan ötürü vazgeçiyor taraftar kendisininden hemen.bütün sezonun patlaması bence.

Bak hocam birisi armaya ve kaptanlığa hakarettir birisi ise teknik direktörün disiplin problemidir. Riera olayı disiplinle çözülebilir ama bu adamın net bir şekilde armaya yaptıgı hakarettir. Manciniye, başkana, sniejderle problem yaşasa disiplin problemi der gecerim ama bu adam pazubandı atıp formayı yardımcıya veriyor maçın bitmesini beklemeden uzuyorsa stadtan, bunun affı olmaz olsada çok iyi bir bahane sunmalı özür dilemeli

O kaptanlik bandini attin ya o an kendini bitirdin simdi agzinla kus tutsan yaranamassin.

O kaptanlik bandi ne demek lan biliyormusun sen tripine laf söyledigimin?

30 milyon taraftarin gururu o band, sen kimsin ki trip atiyorsun!

Saha dışı bir sıkıntısı var gibi. Adam kendini veremiyor futbola.

Bak hocam birisi armaya ve kaptanlığa hakarettir birisi ise teknik direktörün disiplin problemidir. Riera olayı disiplinle çözülebilir ama bu adamın net bir şekilde armaya yaptıgı hakarettir. Manciniye, başkana, sniejderle problem yaşasa disiplin problemi der gecerim ama bu adam pazubandı atıp formayı yardımcıya veriyor maçın bitmesini beklemeden uzuyorsa stadtan, bunun affı olmaz olsada çok iyi bir bahane sunmalı özür dilemeli

şimdi olaya şöyle bakmak lazım.mesela bi futbolcu geceleri fazlaca gezer, takımı sallamaz,oyun içinde bilerek sabote eder takımı.sakatım der oynamaz.bana göre bunlar da armaya hakarettir.insanların gözüne sokmaz bunu belki ama ihanettir bu da.

selçuk orada artık burada oynamak istemiyorum gibi bi şey demek istedi herhalde formayı çıkararak.duygusal bi oyuncu selçuk.ben bu kadar kolay silemiyorum onu.bilmiyorum belki de ben objektif bakamıyorum olaya.

by by hapinesss

Kızıyoruz felan ama bu adamı böyle pisipisinede kaybetmemek lazım,sorunu nedir,cıksın acıklasın,parası mı yatmıyor hocayı mı sevmiyor,sıkıldı baska takımda mı oynamak istiyor,ne istiyor arkadas bu adam,cıksın söylesin,yazık günah,hem bize hem kendisine...

Geri
Üst Alt