Selçuk İnan Maç Bitimini Beklemeden Staddan Ayrıldı

Özür dilemeli eğer dilemesse gitmeli o forma sahipsiz değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Demekki f5liler bize bosuna iyi gün taraftarı demiyor. adamin yerine gecin adamdan Iniesta performansi beliyorsunuz ALO burası Türkiye Ligi, kötü günde bile Futbolcularımızın arkasında durmalıyız ve desteklemeyiz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen remkdas agzimiza da sıcsalar desteklemeliyiz. Hatta egilelim de şey yapsınlar belki moralleri düzelir topcularimizin. Yaziktir ya niye uzuyorsunuz bu çocukları. Düzelir hepsi. Unutmayın ki herhangi bir futbolcu>>>> galatasaray. Başka selçuk yok. Zaten yabancı sınırı da var. Ne yaparız biz sonra. En iyisi biz egilelim.

Türkiyenin en iyi yerli orta saha oyuncusu malasef bu davranışı sergiliyor

Arda gibi olacak sonra dönmesi için bakıp durucaz ama o formayı çıkarmayacaktı

Saçmalamayın fener medyasının gazına gelmeyin

Eskiden takimin en eskisi alirdi kaptanlik pazubandini, Arda ile bozuldu o gelenek.

Sabri ile dalga geciliyor, yeri geliyor yuhlaniyor ama Sabri böyle bir hareketi asla ve asla yapmazdi. Iste o yüzden en eskisine verilir kaptanlik, bu sirf bizim kulübün bir gelenigidi onuda bozdular!

Bu selçuk numaradan oynamıyor.Bunun sözleşmesi bu sene bitiyorsa eziklere çoktan transfer olmuştur.

Selçuk bize lazım, bugün çok mücadele etti. Elinden geleni yapmaya çalıştı.

Gaza gelip bazılarını sevindirecek hareketlerde bulunmayın. Sakin !

Senin için burda bile 50 tane adamla tartıştım 2 senedir m sarp gibi oynuyosun arkadaş nereye gidersen gitt artık

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ortam hic hos degil,sakin olunuz ey degerli renkdaslar,oyuna gelmeyin,Selcuk degerimizdir,bir sorun var belli,baskan yarın cagırsın Etiler'deki ofisine yüzyüze konussun neymis derdi bakalım,ona göre birseyler düsünülür,sakin olunuz..

Arda gibi olacak sonra dönmesi için bakıp durucaz ama o formayı çıkarmayacaktı

Yok yanlışsın bak Arda'nın eleştirildiği nokta başkaydı. Arda 60 civarında belini tutuyordu genelde, gruplaşma falan olayları vardı o dönemde baya kötü gidiyorduk öyle asıldı yani. Çok eksikleri vardı ama net kaliteliydi. Şimdi Atletico'da fiziğini falan da oturttu yıldız oldu zaten. Ama Selçuk durumu çok başka Selçuk uluslararası çoğu maçlarda etkisiz kalan, 26 yaşına kadar Trabzon'da kalan bi orta saha oyuncusu. İlk sezonki performansı müthişti. Ama geçen sezon ben aşırı eleştiriyordum sonra farkettim gerek yok çünkü Selçuk'un kapasitesi çok aşağıda. Çünkü bi oyuncu 2 sene formsuz olamaz geçen sene de son maçlar hariç çok kötüydü. Temposuz, savunması çok zayıf, topla katetmesi 0, hava toplarında vasat, agresiflik hiç yok, dikine oynama çok nadir. Tek artısı uzun pasları artı frikikleri ama onları da atamıyor. Uzun pasları dediğim de Pirlo gibi falan değil tabi kendince fena değil. Ama vasat bi adam biz şişirdik olacağı buydu.

Allah var o sinirle formamayı atmamak için çok uğraştı, Tugay'a vermesi de tamam bir şeylerin cevabı ama en azından formaya hakaret etmedi. Fener maçıyla iyi oynayıp bizim gözümüzü boyayacaklarını düşündüler, tepki alınca da bozuldular gibime geliyor. Neyse ne, yolun sonuna geldik sanırım.

Avrupa da Avrupa diye bitiyorsunuz,Avrupa maçlarında ne kadar sıradan olduğu görüldü bu adamın.

Alakası yok geçen sene fener maçına kadar selçuk yoktu, koşmuyor toptan kaçıyordu kaç maç aynısıydı sivas maçında tavan yaptı.

Dediğim gibi selçukta tükenmişlik sendromu var ha geri kazanabilir miyiz bilemem, ama isterim kazanmasını önce buraktan ayırmak lazım. Sonra adam gibi bir yaz dönemi belki ama artık olmaz gibi.

Bu ülke içinde olmaz dışarıya gidip disiplin görmeli aynı arda gibi.

Valla bizim yerliler orada oynayamıyor. Arda bile öyleydi. O yüzden o maç kıstas değil benim için.

Geri
Üst Alt