Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.983
- 20.730
- 2.333
Haklı tepkidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soda in içindeki baloncuk sayısını öğrenmek isteyen gitsin internetten baksın. Özellikle günümüzde bu kadar yanlı kanal varken senin her haberinin her saniyesi önemli. Buna göre habercilik yaparlarsa bir insanı bile kazansalar kaardir.Bu eski haber. Ayrıca her muhabirin görevi ayrıdır. Sağlık muhabiri sağlıkla ilgilenir. Bu ülkede herkes burnunu ehli olmayan işlerde bir şey bilmeden konuştuğu için bu haldeyiz. Sağlık haberi yapan muhabiri politik bu kadar dert varken neden sağlık haberi yapıyorsun demek nasıl bir kafa asıl bunu sorgularim ben.
Öff ne diyorsun Danyal; aç oku. Haber daha yayınlanmadan haber kutusunda görünce çıldırıyor neden mi? Aç oku!Soda in içindeki baloncuk sayısını öğrenmek isteyen gitsin internetten baksın. Özellikle günümüzde bu kadar yanlı kanal varken senin her haberinin her saniyesi önemli. Buna göre habercilik yaparlarsa bir insanı bile kazansalar kaardir.
GscimbomMobile
Okuyamıyom haber yokÖff ne diyorsun Danyal; aç oku. Haber daha yayınlanmadan haber kutusunda görünce çıldırıyor neden mi? Aç oku!
![]()
'Soda haberi' iki Habertürk çalışanını işinden etti | T24
Ciner Grubu bünyesindeki Park Cam, cam ambalaj üretiyort24.com.tr
İnsanlar yanlışlar yapıp doğruyu bulabilir.Benim hatalarım kendime, kamuya değil. Hatalarım Selçuk Tepeli gibi kamuyu etkilemesin diye hayatımı kendi rizamla bambaşka yöne çevirdim. Bunu bana diyemezsin.
murpan 1 kere izlemedın bu adamı her iddiasına gırerımben kücükken star'da ugur dündar, show'da ali kirca, kanal d'de rahmetli mehmet ali birand cikardi.
simdi izlenecek bir haber bülteni varsa o da biraz fox tv ve tepeli'dir.
yaptigi yayinlari begeniyorum.
sen öyle sanmaya devam et reco.murpan 1 kere izlemedın bu adamı her iddiasına gırerım
bu adam eskı hakem haberın yoktursen öyle sanmaya devam et reco.
Takılıp kaldığım yok. Öyle olsa kendi milletvekili Enis Berberoğlu'nu meclisten kodese atmalarına ses etmeyen, hatta dokunulmazlığı kaldırmakta olumlu oy kullanan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, tüm siyasal İslamcıları toplayıp kurduğu 6'li masayı savunmazdım.İnsanlar yanlışlar yapıp doğruyu bulabilir.
Yanlış yapmayan gazeteci veya muhabir varsa söyle de bilelim.
Sen yönünü çevirmesen belki sen de yapacaktın ki muhtemelen yapacaktın.
Her pozitif şeye "ya o da şöyle yapmıştı." diyeceksek hiç bir şey üzerine konuşmayalım.
Ne istiyorsun, ne bekliyorsun insanlardan merak ediyorum açıkçası.
bu adam böyle tepki vermese bu haber hic gündeme gelmeyecektiTakılıp kaldığım yok. Öyle olsa kendi milletvekili Enis Berberoğlu'nu meclisten kodese atmalarına ses etmeyen, hatta dokunulmazlığı kaldırmakta olumlu oy kullanan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, tüm siyasal İslamcıları toplayıp kurduğu 6'li masayı savunmazdım.
Bu videoyu görür görmez benim aklıma çok ciddi olan maden suyu haberi yüzünden kovulan muhabirler geliyorsa suçlusu ben değil patronu Turgay Ciner'e yalakalık olsun diye o çocukları kovan Selçuk Tepeli'dir. Konuya dikkat çekmek için bir atraksiyon yaptıysa o niyetine bir şey diyemem ama davranışları haberin önüne geçti. Şimdi her yerde sadece o otuz saniyelik video dönüyor. Haberin kendisi değil.
Takılıp kaldığım yok. Öyle olsa kendi milletvekili Enis Berberoğlu'nu meclisten kodese atmalarına ses etmeyen, hatta dokunulmazlığı kaldırmakta olumlu oy kullanan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, tüm siyasal İslamcıları toplayıp kurduğu 6'li masayı savunmazdım.
Bu videoyu görür görmez benim aklıma çok ciddi olan maden suyu haberi yüzünden kovulan muhabirler geliyorsa suçlusu ben değil patronu Turgay Ciner'e yalakalık olsun diye o çocukları kovan Selçuk Tepeli'dir. Konuya dikkat çekmek için bir atraksiyon yaptıysa o niyetine bir şey diyemem ama davranışları haberin önüne geçti. Şimdi her yerde sadece o otuz saniyelik video dönüyor. Haberin kendisi değil.
Medya alanında önemli çalışmaları olan Ümit Alan da az önce aynı şeyi yazmış.