selçuk tepeli

Bu eski haber. Ayrıca her muhabirin görevi ayrıdır. Sağlık muhabiri sağlıkla ilgilenir. Bu ülkede herkes burnunu ehli olmayan işlerde bir şey bilmeden konuştuğu için bu haldeyiz. Sağlık haberi yapan muhabiri politik bu kadar dert varken neden sağlık haberi yapıyorsun demek nasıl bir kafa asıl bunu sorgularim ben.
Soda in içindeki baloncuk sayısını öğrenmek isteyen gitsin internetten baksın. Özellikle günümüzde bu kadar yanlı kanal varken senin her haberinin her saniyesi önemli. Buna göre habercilik yaparlarsa bir insanı bile kazansalar kaardir.

GscimbomMobile

Kesinlikle show değil çünkü kendiside çiftçi bir aileden geliyor kendiside eğer birakmadiysa hala tarımla uğraşıyor silivride ve her sorunu goruyor

Soda in içindeki baloncuk sayısını öğrenmek isteyen gitsin internetten baksın. Özellikle günümüzde bu kadar yanlı kanal varken senin her haberinin her saniyesi önemli. Buna göre habercilik yaparlarsa bir insanı bile kazansalar kaardir.

GscimbomMobile
Öff ne diyorsun Danyal; aç oku. Haber daha yayınlanmadan haber kutusunda görünce çıldırıyor neden mi? Aç oku!

Sevgili hakaret etmekten zerre çekinmeyen, forum sayfalarının amacını bilmeyen GSC yazarları.

Bir konuda sizinle aynı fikirde olmayanlara, karşı mahallenin adamı etiketi yapıştırmaktan başka bir sözünüz yoksa konuşmayın. Forum bu konuda çekilmez bir hale gelmeye başladı.

Ben foruma üye olduğumdan beri bir konuda söyleyecek farklı bir sözüm yoksa nadiren yazarım o konuda. Aynı düşüncede olduğum yazılara like atarım o konuyu geçerim. Söyleyecek farklı bir sözüm varsa yazarım. Özellikle medya konularında forumda ciddi anlamda bilgi eksikliği var. Bu eksiklik hata değil. Toplumun çoğu böyle. Medya okur yazarlığı herkeste yok. Bu bilinç olmadığı için duygularımızı okşayan görüntüleri şiddetle savunuruz. Şimdi Selçuk Tepeli konusunda olduğu gibi.

Arkadaşlar Selçuk Tepeli dahil genelde 19.00'da ana haberde sunuculuk yapanlar, anchorman denilen spikerler sadece haber sunmaz. Öğle saatlerinden itibaren gündem belirlenmeye başlar haberler secilmeye başlar. Bunların başında da anchormanlar vardır. Yani Selçuk Tepeli o haber canlı yayında ekrana gelene kadar defalarca okumuş dinlemiştir. En kötü ihtimalle montaj geç olmuşsa videoyu izlememiştir. Yani onu ofkelendiren olayi saatler öncesinden öğrendi. Mutlaka çıldırmıştır haberi ilk kez okuyunca, haber önüne düşünce haber toplantısında ana avrat dönmüştür kalem bardak fırlatmistir. Sonrasında nasıl yapılacağı ile ilgili karari metin yazarları ile istişare edip geçmiştir. Vakti varsa montajı izlemiştir. İzlemese bile videodaki metni mutlaka okumuştur. Yani o öfkesini canlı tutacak süre çoktan geçmiştir. Verdiği tepki çok üst perdeden tepkidir. İlk duyduğu anda verilecek tepkidir. Ama az önce belirttiğim gibi hele reyting rekorları kıran bir bültenin hele ki çok göze batan her cümlesi cımbızla seçilen bir spiker o haberleri okumadan izlemeden yayına girmez. Bu işin raconu budur.

Bunu bilip de yorum yapan insana aktroll yakıştırması yapmak s.g demek hoş değil. Rahatsız olunuyorsa banlayin ya da aktif bir şekilde forumda olan adminler açık açık farklı düşüncelere tahammülümüz yok. Yazılarına dikkat et deyin ben de farklı şeyler yazmayım!

Arkadaşlar sakin olalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim hatalarım kendime, kamuya değil. Hatalarım Selçuk Tepeli gibi kamuyu etkilemesin diye hayatımı kendi rizamla bambaşka yöne çevirdim. Bunu bana diyemezsin.
İnsanlar yanlışlar yapıp doğruyu bulabilir.

Yanlış yapmayan gazeteci veya muhabir varsa söyle de bilelim.

Sen yönünü çevirmesen belki sen de yapacaktın ki muhtemelen yapacaktın.

Her pozitif şeye "ya o da şöyle yapmıştı." diyeceksek hiç bir şey üzerine konuşmayalım.

Ne istiyorsun, ne bekliyorsun insanlardan merak ediyorum açıkçası.

ben kücükken star'da ugur dündar, show'da ali kirca, kanal d'de rahmetli mehmet ali birand cikardi.

simdi izlenecek bir haber bülteni varsa o da biraz fox tv ve tepeli'dir.

yaptigi yayinlari begeniyorum.

ben kücükken star'da ugur dündar, show'da ali kirca, kanal d'de rahmetli mehmet ali birand cikardi.

simdi izlenecek bir haber bülteni varsa o da biraz fox tv ve tepeli'dir.

yaptigi yayinlari begeniyorum.
murpan 1 kere izlemedın bu adamı her iddiasına gırerım

İnsanlar yanlışlar yapıp doğruyu bulabilir.

Yanlış yapmayan gazeteci veya muhabir varsa söyle de bilelim.

Sen yönünü çevirmesen belki sen de yapacaktın ki muhtemelen yapacaktın.

Her pozitif şeye "ya o da şöyle yapmıştı." diyeceksek hiç bir şey üzerine konuşmayalım.

Ne istiyorsun, ne bekliyorsun insanlardan merak ediyorum açıkçası.
Takılıp kaldığım yok. Öyle olsa kendi milletvekili Enis Berberoğlu'nu meclisten kodese atmalarına ses etmeyen, hatta dokunulmazlığı kaldırmakta olumlu oy kullanan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, tüm siyasal İslamcıları toplayıp kurduğu 6'li masayı savunmazdım.

Bu videoyu görür görmez benim aklıma çok ciddi olan maden suyu haberi yüzünden kovulan muhabirler geliyorsa suçlusu ben değil patronu Turgay Ciner'e yalakalık olsun diye o çocukları kovan Selçuk Tepeli'dir. Konuya dikkat çekmek için bir atraksiyon yaptıysa o niyetine bir şey diyemem ama davranışları haberin önüne geçti. Şimdi her yerde sadece o otuz saniyelik video dönüyor. Haberin kendisi değil.

Takılıp kaldığım yok. Öyle olsa kendi milletvekili Enis Berberoğlu'nu meclisten kodese atmalarına ses etmeyen, hatta dokunulmazlığı kaldırmakta olumlu oy kullanan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, tüm siyasal İslamcıları toplayıp kurduğu 6'li masayı savunmazdım.

Bu videoyu görür görmez benim aklıma çok ciddi olan maden suyu haberi yüzünden kovulan muhabirler geliyorsa suçlusu ben değil patronu Turgay Ciner'e yalakalık olsun diye o çocukları kovan Selçuk Tepeli'dir. Konuya dikkat çekmek için bir atraksiyon yaptıysa o niyetine bir şey diyemem ama davranışları haberin önüne geçti. Şimdi her yerde sadece o otuz saniyelik video dönüyor. Haberin kendisi değil.
bu adam böyle tepki vermese bu haber hic gündeme gelmeyecekti

bu adamın neye tepki gösterdigi acık belki birileri görür tarımın bittigini diyelim!!

istersen adminlerle aranda köprü olabilirim

Tahir beye bir soda ikram edelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Medya alanında önemli çalışmaları olan Ümit Alan da az önce aynı şeyi yazmış.

Medya alanında önemli çalışmaları olan Ümit Alan da az önce aynı şeyi yazmış.

“Bahsi geçen haber, onların uzmanlık alanlarında olmayan, sağlıkla ilgili bir haber. Üstelik doğrulanamayan, kanıtlanamayan dolayısıyla doğru olmayan bir haber. Bu şekilde bir haberle gazetede yer kaplamaları yanlış. Hüseyin Gündoğdu daha önce de farklı haber ve nedenlerle de uyarı almıştı. Neşet Karadağ hakkında böyle bir uyarı yoktu. Ama sonuçta böyle bir karar verdik.”

selçuk bey dezenformasyon ve itaatsizliğe acımamış bence doğrusunu yapmış ne dersin mahoid

İnsanlar hatalarından dönebilir. Yanlış yapabilir. Ahmet Hakan ilkin 180 derece döndüğünde savunurdum kendisini. İki tokat yiyince 180 derece daha döndü özüne döndü.

Ben uçağa binen, patrona yalakalık olsun diye emekçi gazeteciyi işinden eden adama saygı duymam. Duyamam.

Çiftçi çocuğu diyorlar kendisine. İktidarının ilk yillarinda anamız ağladı diyen çiftçiye ananı al git diyen adamın uçağında. Omurga önemli. Gazeteciysen çok daha önemli.

20220520_231406.webp

Geri
Üst Alt