# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Tümer,Topuz ve €mr€ dönek diye biz Semih'imi almamiz gerekiyor? ozaman takim'a dönek'leri topluyalim.

adam adim atamiyor

halili gozumle seyrettim bugun

50 tane semih eder

top ileriye gelirken halil mukemmel pozisyon aliyor ve topla bulusuyor

bir kez bile rakibin arkasinda kalmadi

iki kez on direge mukemmel kosu yapti ama gol olmadi

dedigim gibi canli seyredince semihin ne kadar bos halilin ne kadar dolu oldugu gorunuyor acikca

buyuk bir fundamental farki var

Şimdi ben de çeşitli sebeplerle burun farkı ile de olsa Halil'in transferini daha çok isterim ama şu maçtan sonra yorum yapmak da haksızlık bence. Adam sene boyunca doğru dürüst maç oynamadı. Moralsiz, transferi belirsiz. Saydığın şeyleri yapabildiğini Euro 2008'de ve önceki sezonlarda göstermiştir bence Semih, tarzları elbet biraz farklı ve Halil'in iyi yaptığı herşeyi Semih o kadar iyi yapamayabilir ama ikisinin de formda hallerini kıyaslıyorsak bazı şeyler için tersi de geçerli.

halil semihe bin basarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

halil bugün 2 kere topu çok güzel ilerde tuttu ve arkadışan pas attı

çok beğendim bugünkü oyununu

tam tek forvet oynayacak futbolcu

hem de Türk statüsünde

yedek olarak ya Halil ya Semi alınmalı...

Şimdide Halil Semih kıyası mı başladı?

Semih bitiricilik,oyun zekası,pasları ve pozisyona girmekte Halil'den daha iyidir.

Cevap: Semih Şentürk Galatasaray'da iddiası!

Farnkfurt Halil'i alma opisyonunu kullanmadi, Schalke'de sozlesmesini uzatmadi, yani Halil serbest suan. Semih'ten daha iyidir, en azindan rakip defansi bindirmeleri ile mesgul eder.

Galatasaray'li adam, sus pus isaretide yapmadi Sami Yen'de. Semih'i Chelsea, Ispanya maclarinda gorduk. Kimse bana EURO08 istisnasini anlatmasin. Sut cekemeyen Arda bile Isvicre'ye 30 metreden yazdi. O ruh bir daha zor gelir.

^^^ Yonetimin birazcik akli ve vizyonu varsa eger gider Halil'i getirir.

halil semihe bin basarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sakin ol şampiyon. Halil buraya gelince ona da gözün kapalı sallama da.

Pozisyon alması, oyunu açması, topları verimli kullanamsı, bitiriciliği Semih'İn daha öndedir.

İkinci Semih yorgun bir takımla oynadı,Halil ise istekli, verimli , hızlı paslaşan bir milli takımla oynadı. Burada Halil'i beğenmediğimden değil, devre arası gelmesini çok istemiştim.

Halil bugün fena değildi ancak ben Semih'i isterim. Paslarda ve bitircilikte daha başarılı. Geriye de birşey kalmıyor zaten. :o

Cevap: Semih Şentürk Galatasaray'da iddiası!

^^^ Yonetimin birazcik akli ve vizyonu varsa eger gider Halil'i getirir.

yönetim herşeyin farkıdadır merak etmeyin :b5:

özellikle bi yerde bonservissiz oyuncu varsa

illaki haberleri olur

şuan onlarda belki Halille Semihi tartışıyodur hangisini alsak diye :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt