# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Semih gelsinde adam yedek oturmaktan bıktı bizdede sorun çıkmasın

antuda neler donuyor bu konuda bilgisi olan varmi acaba ? onlarinda duyumlari saglam oluyor transferlerde giden ve gelenlerde

Onlarında sağı solu belli olmuyorki çoğu uyduruyor işte bakın bunu komedi bölümünde paylaşmıştım ama yine zamanı geldi :D Bahsettiği oyuncunun adı Okan Salmaz ama arkadaş muhabbete Adana'lı Volkan diye giriyor soyadını doğru yazmasını zaten beklemiyorum oraya ''Solmaz '' yazmış ama bari takip ettiğim bir oyuncu deme:D

Olay gol atmak degil, sayet gol atmak olsaydi bir kac sene oncenin dunya gol krali Suazo hala Meksika liginde surunuyo olmazdi. Birazda oyuncu ozelliklerine bakmak lazim. Baros, depar atar, top saklar, sut ceker, defans arkasina kosular yapar, gerektiginde kanatlardanda bindirme yapar, hiziyla arkadaslarina alan acar pozisyon yaratir. Bu ozelliklerin cogunlugunu iyi kotu barindiran Halil Altintop'tur, Semih degil.

Daha oncede yazdim; bize sonradan girip gol atacak oyuncu degil, takimin bir numarali santraforu olmadigi zamanlarda onu minumum derecede araticak bir adam lazim. Bu kesinlikle Semih olamaz.

santraforun yani o ilerdeki tek adamın asıl görevi gol atmaktır

ikincil görevi o bahsettiklerindir

ama zaten semih "kaleye sırtı dönük" diye tabir edilen forvetlerden

hatta forvet arkasında alexin yerinde bile gayet başarılı oldu

o saydıklarının hepsini çok iyi yapar

Yok Semih fenerli, gelmesin söyle böyle. La oglum, alin size GÖKHAN INLER!

gokhaninlerfebe.png

n1im366e8ucu.png

santraforun yani o ilerdeki tek adamın asıl görevi gol atmaktır

ikincil görevi o bahsettiklerindir

ama zaten semih "kaleye sırtı dönük" diye tabir edilen forvetlerden

hatta forvet arkasında alexin yerinde bile gayet başarılı oldu

o saydıklarının hepsini çok iyi yapar

Y-a-p-a-m-a-z, yapamiyor.

Kaleye sirti donuk oynayabilmesi yukaridaki kritelleri ve ozellikleri barindirdigi anlamina gelmez.

Semih sonradan girip goller atti, ok. Hatta bize bile 5 dereceden gol atti, ona da ok. Peki ilk 11'de ciktigi buyuk maclarda nerede bu adam, bana ondan bahset. Her iki Ispanya macindada yerleri yaladi, Chelsea macinda cimlere yerlerde surunerek destek veriyodu. Oldu'da Baros sakatlandi veya cezali, neyine guvenip oynaticaz bu adami? Yine Arda ile baslayip 70'de sokmak icin mi gelicek? Karambol firsatlarini degerlendiricek bir adam olarak Mehmet Batdal alindi, simdi ise Baros'un ozelliklerini barindiran bir adama ihtiyacimiz var. Bu da Halil Altintop'tur.

Kaleye sirti donuk oynayabilmesi yukaridaki kritelleri ve ozellikleri barindirdigi anlamina gelmez.

Semih sonradan girip goller atti, ok. Hatta bize bile 5 dereceden gol atti, ona da ok. Peki ilk 11'de ciktigi buyuk maclarda nerede bu adam, bana ondan bahset. Her iki Ispanya macindada yerleri yaladi, Chelsea macinda cimlere yerlerde surunerek destek veriyodu. Oldu'da Baros sakatlandi veya cezali, neyine guvenip oynaticaz bu adami? Yine Arda ile baslayip 70'de sokmak icin mi gelicek? Karambol firsatlarini degerlendiricek bir adam olarak Mehmet Batdal alindi, simdi ise Baros'un ozelliklerini barindiran bir adama ihtiyacimiz var. Bu da Halil Altintop'tur.

bi sorum var bu sene kaç tane büyük maç oynadık

ama chelsea kadar büyük olmalı

ben söyliyim: sıfır :b5:

brefoooo

Amma hayranı vermiş şu herifin de ya. Forvet kalmadı sanki koca ülkede.

lige odaklanıcam tabi avrupa ligi denen zırvalığa gitmesini istemiyorum takımımın

şampiyon olup şampiyonlar ligine gitmesini istiyorum...

Bende bir Galatasara'li olarak ucunude ayni anda istiyorum :) Zira bilmen lazim ki; Galatasaray'da hedef konulmaz, en ust noktayi yakalama ugrunda savasilir.

turksporda daha yeni haber veriyor semihin sitesinde ki ilginci ayrintiyi, yok tek bir fb li fotosu kalmamis falan

Dunyanin en iyi biyografi sayfasi olabilir mi renkdas

şuan fener yönetimiyle büyük küskünlük ve kavga içinde

onun için silmiştir resimleri

insanlar da genelde bu tür kavgalarda resimleri falan yırtarlar

bu olayı bize geleceğine ilk kim yordu çok merak ediyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt