Turan Sagan
Parçalı Üye
- 14 Aralık 2008
- 3.521
- 0
- 1.306
Cevap: # Semih Şentürk
Semih gelsinde adam yedek oturmaktan bıktı bizdede sorun çıkmasın
Semih gelsinde adam yedek oturmaktan bıktı bizdede sorun çıkmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antuda neler donuyor bu konuda bilgisi olan varmi acaba ? onlarinda duyumlari saglam oluyor transferlerde giden ve gelenlerde

Olay gol atmak degil, sayet gol atmak olsaydi bir kac sene oncenin dunya gol krali Suazo hala Meksika liginde surunuyo olmazdi. Birazda oyuncu ozelliklerine bakmak lazim. Baros, depar atar, top saklar, sut ceker, defans arkasina kosular yapar, gerektiginde kanatlardanda bindirme yapar, hiziyla arkadaslarina alan acar pozisyon yaratir. Bu ozelliklerin cogunlugunu iyi kotu barindiran Halil Altintop'tur, Semih degil.
Daha oncede yazdim; bize sonradan girip gol atacak oyuncu degil, takimin bir numarali santraforu olmadigi zamanlarda onu minumum derecede araticak bir adam lazim. Bu kesinlikle Semih olamaz.
ALLAH ALLAH
Semih'in sorunu varsa herkesin vardir diyorum ben de, sadece Semih mi askere gidiyor?
Yapanı var yapmayanı var ama değil mi ALLAH ALLAH :animation:
Evet renkdas
santraforun yani o ilerdeki tek adamın asıl görevi gol atmaktır
ikincil görevi o bahsettiklerindir
ama zaten semih "kaleye sırtı dönük" diye tabir edilen forvetlerden
hatta forvet arkasında alexin yerinde bile gayet başarılı oldu
o saydıklarının hepsini çok iyi yapar
Y-a-p-a-m-a-z, yapamiyor.
Kaleye sirti donuk oynayabilmesi yukaridaki kritelleri ve ozellikleri barindirdigi anlamina gelmez.
Semih sonradan girip goller atti, ok. Hatta bize bile 5 dereceden gol atti, ona da ok. Peki ilk 11'de ciktigi buyuk maclarda nerede bu adam, bana ondan bahset. Her iki Ispanya macindada yerleri yaladi, Chelsea macinda cimlere yerlerde surunerek destek veriyodu. Oldu'da Baros sakatlandi veya cezali, neyine guvenip oynaticaz bu adami? Yine Arda ile baslayip 70'de sokmak icin mi gelicek? Karambol firsatlarini degerlendiricek bir adam olarak Mehmet Batdal alindi, simdi ise Baros'un ozelliklerini barindiran bir adama ihtiyacimiz var. Bu da Halil Altintop'tur.
Y-a-p-a-m-a-z, yapamiyor.
Kaleye sirti donuk oynayabilmesi yukaridaki kritelleri ve ozellikleri barindirdigi anlamina gelmez.
Semih sonradan girip goller atti, ok. Hatta bize bile 5 dereceden gol atti, ona da ok. Peki ilk 11'de ciktigi buyuk maclarda nerede bu adam, bana ondan bahset. Her iki Ispanya macindada yerleri yaladi, Chelsea macinda cimlere yerlerde surunerek destek veriyodu. Oldu'da Baros sakatlandi veya cezali, neyine guvenip oynaticaz bu adami? Yine Arda ile baslayip 70'de sokmak icin mi gelicek? Karambol firsatlarini degerlendiricek bir adam olarak Mehmet Batdal alindi, simdi ise Baros'un ozelliklerini barindiran bir adama ihtiyacimiz var. Bu da Halil Altintop'tur.
bi sorum var bu sene kaç tane büyük maç oynadık
ama chelsea kadar büyük olmalı
ben söyliyim: sıfır :b5:
bi sorum var bu sene kaç tane büyük maç oynadık
ama chelsea kadar büyük olmalı
ben söyliyim: sıfır :b5:
Sadece lige odaklandigini ilk mesajinda belirtseydin, bende parmaklarimi bu kadar yorma geregi duymazdim :ka19:
lige odaklanıcam tabi avrupa ligi denen zırvalığa gitmesini istemiyorum takımımın
şampiyon olup şampiyonlar ligine gitmesini istiyorum...
Bende bir Galatasara'li olarak ucunude ayni anda istiyorumZira bilmen lazim ki; Galatasaray'da hedef konulmaz, en ust noktayi yakalama ugrunda savasilir.