# Senijad İbricic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Senijad İbricic

Nasıl yani sen benim sistemime uymadın, taktik disiplinsizlik yapıyorsun diye kadro dışı mı bırakacak Arda'yı Hagi?

10 kuruşluk sakızda yeter kadro dışı kalmak için :asd:

Tamam yapmazsa topun arkasına geçmezse ne yapacak diyorum, kadro dışı mı bırakacak Arda'yı ?

Hagi, Misimovic'in verimsizliginden ziyade takındıgı tavırlardan dolayı kadro dısı bırakıldıgını beyan etmisti. Fakat orada baska seyler var, Hagi sadece yönetimin pisliklerini temizledi. Detayına bilahare girerim.

Arda zordur, dişlidir ama. Bunun yansıması tüm basında ve camiada kendisini bulur.

Tamam yapmazsa topun arkasına geçmezse ne yapacak diyorum, kadro dışı mı bırakacak Arda'yı ?

Hagi, Misimovic'in verimsizliginden ziyade takındıgı tavırlardan dolayı kadro dısı bırakıldıgını beyan etmisti. Fakat orada baska seyler var, Hagi sadece yönetimin pisliklerini temizledi. Detayına bilahare girerim.

Arda olurda bir gün Hagiyle restlesirse ya Hagi onu gönderir, yada yönetim ve Arda Hagi'yi. Fakat Arda'nın Hagi'yi karsısına alacak kadar akılsız biri oldugunu zannetmem.

Arda olurda bir gün Hagiyle restlesirse ya Hagi onu gönderir, yada yönetim ve Arda Hagi'yi. Fakat Arda'nın Hagi'yi karsısına alacak kadar akılsız biri oldugunu zannetmem.

Hiç insan hocasına karşı gelir mi? Bak hocası derken kendisini yetiştireni kastediyorum. Arda'nın bu günlere gelmesini sağlayan, Arda'yı daha doğrusu keşfeden Hagi'dir.

Eğer dediğin mantıktan bakarsak şu şekilde cümleni çevirip ters de kurabiliriz:

"Yönetim kendi pisliğini Hagi'ye temizletti."

Temizletti ve temizledi arasında çok fark var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt