# Senijad İbricic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Senijad İbricic

Hagi kendi istediği transferleri yaptırırsa, Skibbe'den sonra en iyi futbolu oynarız ona bende birşey demem. Ama transfer işi Adnan's babalarda bittiği için, Hagi A'yı istiyorum diyecek, bunlar D-E sınıf birini alıp idare et diyecekler. Sıkıntı orda.

Hagi kendi istediği transferleri yaptırırsa, Skibbe'den sonra en iyi futbolu oynarız ona bende birşey demem. Ama transfer işi Adnan's babalarda bittiği için, Hagi A'yı istiyorum diyecek, bunlar D-E sınıf birini alıp idare et diyecekler. Sıkıntı orda.

Bence istediği transferleri yapacaklar. Hagi'ye güvenmediğimi daha önce de belirtmiştim zaten. Bekliyorum ben bu transferleri falan. Ondan sonra daha elle tutulur eleştiriler yapılabilir.

Umarım yanılan ben olurum ve Hagi güzel futbol oynayan bir takım kurar. Zaten Daumvari falan oynatırsa şampiyon olsak da umrumda olmaz çok.

İsteyen istediği kadar taş gibi bir takım desin. Netice kadar Hatice'de önemli benim için.

Edit: Bu sezonu saymıyorum tabiki şampiyon olma şansımız 0 ikinci olma şansımız da % 17.99 :)

İkinci yarı az birşey veri verir, kalırsa da zaten sezon sonunda istediği takımı kurar, kalanları, gidenleri vs. vs. hepsini halleder tam olarak sezon sonunda.

Acaba Ibricic'in yanında Chivu'yu da getirebilir mi yönetim :p

Daum'da kötü teknik adam değil. Aykut o kadar konuştu fln ama Daum izinden gidiyor hala. Mesela zor maçlarda hala 1-0'ın üstüne yatıyor Fenerbahçe. Aykut'un amacı sadece başa geçmekmiş. Total futbol fln hikaye. Sadece Dia ve Stoch gibi hızlı oyuncular var, biraz da Niang ve Alex kurtarıyor o kadar. Şu an Daum olsa yine Fenerbahçe lider olabilirdi o kadroyla. Ama Hagi'nin anlayışında defansdan önce 90 dakika mücadele var. Yani takım kurulduktan sonra 60'dan sonra düştük diyebilceğimiz bir durum yaşamayız fazla.

@Mete; Chivu lafı dolaşıyor ama o adam gerçekten gelemez, bu saftrik yönetim o adamı alamaz. :)

Daha önceden çatlamış Chievo maçında uzun bir süre önce. Ama öyle böyle çatlamamış, görüntüleri gördüm de çarpışma çok kötü idi. :SS:

Geri libero, ön libero, sagbek, müthis yönlü bir oyuncu. Vizyon transferi budur. Aynı zamanında Barcelona'nın kaptanı Popescu'ya Galatasaray formasını giydirmek gibi.

[video=youtube;3HrgOOqIGBk]https://www.youtube.com/watch?v=3HrgOOqIGBk[/video]

Svaguša otišao u Istanbul zbog Ibricica

Do zimske pauze Hajduk ce odigrati u nedjelju mec protiv Šibenika, prijateljsku utakmicu s Rosenborgom, te susret posljednjeg kola Evropske lige sa Anderlechtom

Nije tajna da je predsjednik Hajduka Joško Svaguša otputovao u Istanbul, ali jeste da je cilj njegovog putovaja prodaja Senijada Ibricica i Anasa Sharbinija. Svaguša je navodno, krenuo na privatno putovanje u Dubai, ali ce se Istanbulu zadrzati jedan dan.

Pojavila se i informacija kako se spisku klubova zainteresiranih za usluge Hajdukovog reprezentativca Ivana Strinica našla i italijanska Sampdoria.

Do zimske pauze Hajduk ce odigrati u nedjelju mec protiv Šibenika, prijateljsku utakmicu s Rosenborgom, te susret posljednjeg kola Evropske lige sa Anderlechtom. Mozda ce ovi ogledi biti posljednji za pomenute igrace u Hajdukovom dresu?

SPORT CENTAR || smijeÅ¡ da znaÅ¡ sve o sportu || SvaguÅ¡a otiÅ¡ao u Istanbul zbog IbriÄ￾ića

Hajduk Split Baskani Svaguša Ibricic Transferi icin Istanbuldaymis.

Hayırlı olsun diyelim o zaman. Misi'den daha çok yararlı olacağı bana göre kesin

Varsayalım bu adam geldi.Şu anda oynatıp da en çok verim alabileceğimiz mevki neresi bilen birisi söyleyebilir mi?

Yani Misimovic tamamen gözden çıkarıldı demektir bu:( Adamın 1 ay kapısında yattık sonra 2 ay dayanamadık inanılır gibi değil.Bu saatten sonra hangi isimli futbolcu bize gelmek ister ki?

O da komik.Misimovic bunun iki gömlek üstü futbolcudur.Ama Ibrıcıc de iyi futbolcu yanlış anlaşılmasın.Misimovic'i kullanamayıp, bu adamdan kurtarıcılık beklemek saçma.

ben katılmıyorum.. misimoviç'in yanına kendi milli takımından bi adam geliyo.. böle çiftler bence her zaman öenmlidir.. neil - kewell - baros bu kaos ortamından bile daha önceden gelen arkadaşlıklarından, bi şekilde etkilenmeden devam edebiliyolar.. herzaman bunalıma girenlerde yanlız oyunculardır.. bana bu bi taşla iki kus vurma plan gibi geldi..

----------ufuk-------------

sabri -- neil -- XXX -- hakan

---------cana----------------

-------misi----ibricic---------

--pino---------------arda---

---------baros-----------

misimoviç hariç hiç zayıf oyuncuda yok.. bence olur bu kadro..

ibricic sezon başından beri çok formsuzmuş adamlar bir an önce kakalayalım tarzı konuşuyorlar sezon başında 6,5 milyonu kabul etmemişler şimdi 5 milyona verirsek iyidir lafları var, takımı şu an ligde 9. mali durumları çok kötü

yani bu oyuncu bence iş yapmaz tipi bile futbolcuya benzemiyor

ibricic sezon başından beri çok formsuzmuş adamlar bir an önce kakalayalım tarzı konuşuyorlar sezon başında 6,5 milyonu kabul etmemişler şimdi 5 milyona verirsek iyidir lafları var, takımı şu an ligde 9. mali durumları çok kötü

yani bu oyuncu bence iş yapmaz tipi bile futbolcuya benzemiyor

Sezon başında ayrılmak istiyordu çok para istedikleri için gönderemediler,mutsuz ve gitmek istediği için formsuzdur..

ben katılmıyorum.. misimoviç'in yanına kendi milli takımından bi adam geliyo.. böle çiftler bence her zaman öenmlidir.. neil - kewell - baros bu kaos ortamından bile daha önceden gelen arkadaşlıklarından, bi şekilde etkilenmeden devam edebiliyolar.. herzaman bunalıma girenlerde yanlız oyunculardır.. bana bu bi taşla iki kus vurma plan gibi geldi..

----------ufuk-------------

sabri -- neil -- XXX -- hakan

---------cana----------------

-------misi----ibricic---------

--pino---------------arda---

---------baros-----------

misimoviç hariç hiç zayıf oyuncuda yok.. bence olur bu kadro..

Çok ofansif kadro...İş yapmaz...

İbricic Misin tek bacağı etmez, Türkiye ligi cart curt salamayın bana.İbricic gelsin bakalım Misi gibi forveti olmayan , yanlış mevkide oynatılan düzenli şans verilmeyen takımda ne yapabiliyor.Misimovic Baros ve Arda döndükten sonra mevkisinde oynatılsa en azından yarım sezon sabredilse görelim bakalım neler oluyor.Hagi Kalli gibi kadro dışı bırakan, şov yapan adamlardan sıkıldım.Yok disiplinsizmiş bilmemne.Ne yaptı adam somut bişey yok.Takımdaki herkes antremanda ve maçta azimle çalışıyor sanki.Magathla çalıştı sorunsuz Misi kendiside gayet disiplinli bir hocaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt