- 16 Haziran 2010
- 202.166
- 154.037
- 6.838
Şenol Güneş: ''İtalya maçındaki 11'den vazgeçmeme sebebim oyunculara inanmamdı. Olumsuz etkiden sıyrılacağını düşündüm, bu da belki bir yanılgıydı.''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maksimum 1 milyon euro verilmeli.Bizim ülke olarak etimiz ne sütümüz ne ki bir Milli Takim hocasina bu kadar para veriyoruz. Bu para vatandasin cebinden cikiyor, kulüp bazinda hocalarin ne kadar kazandiginin bir kiyasi olmamali burada.
Dünya sampiyonu olmus Löw'ün 3,8 Milyon aldigi bir dünya'da Senol Günes'in 3,2 Milyon almasinin hic bir aciklamasi yok.
şu açıklama sonrası teknik direktörlük lisansının yırtılması gerekiyor.Şenol Güneş: "Taylan'la ilgili sıkıntım benim izlediğim maçlara göre daha durağan geldi. Dorukhan daha iyi ondan. Taylan döndü ve ilk geldiği gün ameliyat oldu. Temposu düşüktü, doktoru aradım var mıydı problemi diye, hayır dedi. Tedbir amaçlı ameliyat olmuş.."
Şenol Güneş. "Gitti mi sabit fikirli arkadaşımız... "
Salon: "Gitti gitti.."
Soru soranlardan bir kişinin salondan çıkması üzerine.
Soru soran muhabirlerden biriyle anlasamadi ve sordugu sorulari begenmedi. O kisi ayrildiktan sonra bu cumleyi kurmus. Tam olarak ne sordu kacirdim ama. Sinirlenmis demek.Buradaki mevzu ne
Skandal açıklama
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Skandal açıklama
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
bi türk antrenörün ağzından duyduğum en şerefsizce açıklamalardan birisi olabilir.
iyi yapmış uyurdum ben gazeteci olsam o toplantıda sıkıntıdan
salondan ayrilan bu muhabirmis