Şenol Güneş: "4 yıllık sözleşmem var, hikayeyi ben başlattım ben bitireceğim"

Şenol Güneş: ''İtalya maçındaki 11'den vazgeçmeme sebebim oyunculara inanmamdı. Olumsuz etkiden sıyrılacağını düşündüm, bu da belki bir yanılgıydı.''

Şenol Güneş'in basın toplantısı sona erdi.

Kimse birsey anlamadan ayrildi.

Bizim ülke olarak etimiz ne sütümüz ne ki bir Milli Takim hocasina bu kadar para veriyoruz. Bu para vatandasin cebinden cikiyor, kulüp bazinda hocalarin ne kadar kazandiginin bir kiyasi olmamali burada.

Dünya sampiyonu olmus Löw'ün 3,8 Milyon aldigi bir dünya'da Senol Günes'in 3,2 Milyon almasinin hic bir aciklamasi yok.

Kulüp takimi düsünmesini gerektirecek bir durum yok ki. Yilda 3-5 maca cikip hepsinde rezil rüsva edip 3.2 milyon euro garanti parayi cebe indiriyor. Milli takim hocaligi tam emekli yeri.

Bizim ülke olarak etimiz ne sütümüz ne ki bir Milli Takim hocasina bu kadar para veriyoruz. Bu para vatandasin cebinden cikiyor, kulüp bazinda hocalarin ne kadar kazandiginin bir kiyasi olmamali burada.

Dünya sampiyonu olmus Löw'ün 3,8 Milyon aldigi bir dünya'da Senol Günes'in 3,2 Milyon almasinin hic bir aciklamasi yok.
Maksimum 1 milyon euro verilmeli.

Hak etmediğim parayı yemeye devam edeceğim diyorsun yani yüzsüz utanmaz herif.

Kemal Belgin dinazoru: voleybolda başarılıyız çünkü 6 oyuncudan en fazla 3ü yabancı olabilir.

Hay yabancılar pompalasın şu zihniyeti.. 6+2 varken ananız mı futbol yorumcusuydu?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Şenol Güneş: "Taylan'la ilgili sıkıntım benim izlediğim maçlara göre daha durağan geldi. Dorukhan daha iyi ondan. Taylan döndü ve ilk geldiği gün ameliyat oldu. Temposu düşüktü, doktoru aradım var mıydı problemi diye, hayır dedi. Tedbir amaçlı ameliyat olmuş.."
şu açıklama sonrası teknik direktörlük lisansının yırtılması gerekiyor.

taylana sallamamış sadece dorukhana da sallamış

Şenol Güneş: "Dorukhan sen neden transfer yapmıyorsun kardeşim? Neden gitmiyorsun? Ya da anlaşıp takımında kalmıyorsun. Ne yaptığı belli değil."

Şenol Güneş: "Halil Dervişoğlu antrenmanda, 'Hiç pas atmıyorlar' dedi.

Enes de ağzı var dili yoktur, 'Ne konuşuyorsun' dedi. Birbirlerinin üstüne gidiyorlardı, araya girildi.

Ben yumrukları kavgaları küfürleri biliyorum ama buna rağmen başarı da geldi."

Dogru mu bu aciklama?

Geri
Üst Alt