Şenol Güneş, Fatih Terim'i Geride Bıraktı ve Tarihe Geçti!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1667208462033.webp

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in görevden ayrılmasının ardından anlaşma sağlanan Şenol Güneş, ilk maçına Ümraniyespor karşısında çıktı. Siyah-beyazlıların rakibini 5-2'lik skorla geçtiği müsabakada ilginç bir tesadüf yaşandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fatih Terim'i geride bırakarak Süper Lig tarihine geçti.

Şenol Güneş, Ümraniyespor karşısında siyah-beyazlı ekibin başında 200’üncü kez görev yaptı. Beşiktaş’ın Ümraniyespor’u konuk ettiği karşılaşmada Şenol Güneş dalya heyecanı yaşadı. Daha önce siyah-beyazlı ekibin başında 199 maçta görev alan Güneş, 200’üncü maçına Ümraniyespor karşısında çıktı. Öte yandan son olarak 24 Mayıs 2019’da Beşiktaş taraftarının karşısına çıkan tecrübeli teknik adam, 3.5 yıl aranın ardından Beşiktaş taraftarıyla buluştu.

Şenol Güneş bu galibiyetle birlikte kariyerinde mağlup ettiği Süper Lig ekibi sayısını 51'e yükseltti. Süper Lig tarihinde daha önce 50 farklı rakibi mağlup etme başarısı gösteren Fatih Terim'in başarısını elinden alan Şenol Güneş bu alanda zirvenin sahibi oldu. Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig tarihine geçti.

(Skorer)

Allah be rekora bak...

Dün Şenol burada Terim nerede diye tezahürat yapmışlar galiba.

Gerizekalı tinercilere hatırlatalım; Terim ve Şenol'un rakip olduğu hiçbir sezon Şenol şampiyon olamadı.

Son karşılaşmalarında da Terim bir güzel zımbalayıp Şenol'un şutlanmasını sağlamıştı.

fatih hocam çıtayı öyle bir yere koydu ki, kırılması için şenol gibi 70 yaşına kadar uğraşmanız gerekiyor.

gayet kaliteli bir rekor şenol hocamı canı gönülden kutlarım keşke ekibimizin başında da görebilsek öyle kırsa ft rekorlarını

Biri G.O.A.T ilan edilirken, diğeri H.A.M.S.İ aradaki fark uçurum beyler.

FT ile aram azılı ftciler yüzünden çok açık olsa da bu adama hakaret resmen.

2002'de UEFA ve Süper kupalı takımın ekmeğini MT'de yiyen biri anca çırağı olur.

FT ile aram azılı ftciler yüzünden çok açık olsa da bu adama hakaret resmen.

2002'de UEFA ve Süper kupalı takımın ekmeğini MT'de yiyen biri anca çırağı olur.
yav he he ekmeğini yemiş geçin bu işleri türk futbolunda başarılı olanlara azıcık saygınız olsun herkes gsli olmak zorunda değil biraz saygı görmek için

yav he he ekmeğini yemiş geçin bu işleri türk futbolunda başarılı olanlara azıcık saygınız olsun herkes gsli olmak zorunda değil biraz saygı görmek için
Saygısızlık falan yok burda, gayet de Terim'in ekmeğini yiyerek başarılı oldu nesi yanlış bunun?

GS'li olmasıyla alakası nedir?
Fatih Terim'in başardıklarının yanında rakamsal olarak bile düşük birini çıkarmışlar neymiş efendim 51 farklı kulübü yenmiş.

jk ile iki sene şampiyon olmuş.
CL grubu liderlik.
MT üçüncüsü ama onu sayamıyorum, dediğim sebepten ötürü. Başka neyi var ki?

GS'li olmasıyla alakası nedir?
Fatih Terim'in başardıklarının yanında rakamsal olarak bile düşük birini çıkarmışlar neymiş efendim 51 farklı kulübü yenmiş.

jk ile iki sene şampiyon olmuş.
CL grubu liderlik.
MT üçüncüsü ama onu sayamıyorum, dediğim sebepten ötürü. Başka neyi var ki?
adam TSli ts ile diğerleri bir mi baş etmek için, şike olmasa orda da kazanacaktı 90larda fenere kaybetti tek maçla kolay mı bunlar. ft gsnin ekmeğini yedi ama şenol başka takımlarda da gayet başarılı idi

Beşiktaş'ın başında 200 maça çıkmış adam, Fatih Terim hiç çıkmadı. Bu da kendi çapında bir rekor aslında, akıllarına gelmemiş sadece.

adam TSli ts ile diğerleri bir mi baş etmek için, şike olmasa orda da kazanacaktı 90larda fenere kaybetti tek maçla kolay mı bunlar. ft gsnin ekmeğini yedi ama şenol başka takımlarda da gayet başarılı idi
TS'yi Avcı da şampiyon yaptı, başakta Terim'e veren adam. Şimdi o daha mı iyi hoca. Zamanında Bursa oldu, Ertuğrul daha mı iyi yani?

Vallahi ben Terim'i çok seven biri bile değilim ama Türkiye'de yine de her şeye rağmen en başarılı TD o. Galatasaray dışında bir takımda başarır mıydı bunları bilmiyorum ama büyük bir kulüpte başarmış olması zaten onu büyük yapmadı mı?

İtalya'da da görev yaptı. O da oranın TS'si gibi bir şeydi. Şenol'un böyle macerası da yok misal.

nasıl yedi ekmeğini peki kadroya almamalı mıydı hasanı şükürü falan
Hayır benim demek istediğim o yorumda Şenol'a başarısız diyen yok, fatih terim'le olan kıyasın saçmalığına değinilmiş.En büyük başarısı ftnin bıraktığı milli takımda 3.olmak olan birini, Avrupa kupası kazanmış biriyle kıyaslamayalım.

TS'yi Avcı da şampiyon yaptı, başakta Terim'e veren adam. Şimdi o daha mı iyi hoca. Zamanında Bursa oldu, Ertuğrul daha mı iyi yani?

Vallahi ben Terim'i çok seven biri bile değilim ama Türkiye'de yine de her şeye rağmen en başarılı TD o. Galatasaray dışında bir takımda başarır mıydı bunları bilmiyorum ama büyük bir kulüpte başarmış olması zaten onu büyük yapmadı mı?

İtalya'da da görev yaptı. O da oranın TS'si gibi bir şeydi. Şenol'un böyle macerası da yok misal.
kimse şenol daha başarılı demiyo ki ikidir konuyu ordan yorumluyosun ben de bi şey demiyorum
şenolun başarıları saygıyı hak ediyor o kadar. bizim taraftarlar da gsli değil diye itin g*tüne sokuyolar herkesi her şeyi. ertugrulun o basarısı görmzden mi gelinmeli mesela.

Hayır benim demek istediğim o yorumda Şenol'a başarısız diyen yok, fatih terim'le olan kıyasın saçmalığına değinilmiş.En büyük başarısı ftnin bıraktığı milli takımda 3.olmak olan birini, Avrupa kupası kazanmış biriyle kıyaslamayalım.
Şenol başarısız değil evet, yazdım da zaten başarılı olduğu anları ama bir Terim değil diyeceğim ilk kez. Milli takımla kendisi de 2008 GS ekmeğini yedi misal. Avrupa Şampiyonasında üçüncü yaptı. Biz ne zaman iyiysek şu bir gerçek ki MT'de bir zamanlar iyiydi. O yüzden ona da bunu eklemedim. Lakin eklemesem de başarı olarak FT önde .

Geri
Üst Alt