Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesin yaşanır buTrabzon yapacağı bu cehennem stadyumuyla içerde 1 puan dahi kaptırmayacaktır.
EvetTrabzon yapacağı bu cehennem stadyumuyla içerde 1 puan dahi kaptırmayacaktır.
Pavyon gibi dolmuşlar yeterkonuya uzak olduğumdan soruyorum tramvay hattı gibi bişey düşünülüyor mu stada ulaşım için
kibirbahçe rahat üç puan alır burdan dakesin yaşanır bu
Pavyon gibi dolmuşlar yeter![]()
Doğduğumdan beri ankaradayım yıllarca dolmuşa bindim hiç öyle içinde morlu kırmzılı ledler olan egzozları değişik dolmuş görmedimgardaş o başkente özgü taşımacılık stili![]()
angaranin neresi? batikentte misin?Doğduğumdan beri ankaradayım yıllarca dolmuşa bindim hiç öyle içinde morlu kırmzılı ledler olan egzozları değişik dolmuş görmedim![]()
Keçiörenangaranin neresi? batikentte misin?
Toprak kayması olmaz kardeş oraları önce kayayla doldurdular üstüne toprak attılar, engebeli bir durum da yokki toprak kaysın, toprak kayması hemen stadın yanından geçen karadeniz sahil yolunda oldu şuan hala yolun tek şeridi kapalı aylardır.birsey soracagim, ileri bir tarihde ne biliyim 20 yil sonra acaba toprak kaymasi olabilirmi denizin vurmasi ile?
Toprak kayması olmaz kardeş oraları önce kayayla doldurdular üstüne toprak attılar, engebeli bir durum da yokki toprak kaysın, toprak kayması hemen stadın yanından geçen karadeniz sahil yolunda oldu şuan hala yolun tek şeridi kapalı aylardır.
ama deprem olursa felaket olabilir orası ayrı