Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena | 41.461

17739-6G6M2Q9Y.jpg

Trabzon yapacağı bu cehennem stadyumuyla içerde 1 puan dahi kaptırmayacaktır.

konuya uzak olduğumdan soruyorum tramvay hattı gibi bişey düşünülüyor mu stada ulaşım için

Dolmus yeter.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok hızlı ilerliyordu ama ne olduysa sanki sıfır ilerleme var bir kaç aydır.

birsey soracagim, ileri bir tarihde ne biliyim 20 yil sonra acaba toprak kaymasi olabilirmi denizin vurmasi ile?

3 katlı loca çok iğrenç durmuyor mu yahu ?
Hangi akıllı düşünmüş onu ?

Staddan çok havalimanı ya da otele gibi duruyor o kadar boş arazi var yer müsait düzgün bişey yapamamışlar ilginç.
Ben açıkcası hiç beğenmedim.

birsey soracagim, ileri bir tarihde ne biliyim 20 yil sonra acaba toprak kaymasi olabilirmi denizin vurmasi ile?
Toprak kayması olmaz kardeş oraları önce kayayla doldurdular üstüne toprak attılar, engebeli bir durum da yokki toprak kaysın, toprak kayması hemen stadın yanından geçen karadeniz sahil yolunda oldu şuan hala yolun tek şeridi kapalı aylardır.

ama deprem olursa felaket olabilir orası ayrı

Toprak kayması olmaz kardeş oraları önce kayayla doldurdular üstüne toprak attılar, engebeli bir durum da yokki toprak kaysın, toprak kayması hemen stadın yanından geçen karadeniz sahil yolunda oldu şuan hala yolun tek şeridi kapalı aylardır.

ama deprem olursa felaket olabilir orası ayrı

büyük konuşmayayım da karadenizde deprem işi zor gibi dolayısıyla tsunami vurmasıda muhtelemel değil sıkıntı çıkmaz heralde ama arada karadenizin hırçın dalgalarının stad çevresine tacizleri olucaktır

Geri
Üst Alt