serdar ali çelikler

Yayini izledim şok oldum

Herif gs cok konusuyor basin toplantisi yapiyor hakemler bu yuzden arenada faul calamiyor, fb de boyle yapmali diyor

İnanilmaz cidden

En objektifim diyen fenerbahçeli bile alttan alta Galatasaray düşmanlığı yapar.

Her Fenerli gibi hazmedemediğinden ötürü çamura yatıyor da bunlara alıştık.
FB puan kaybettiğinde izlemesi zevkli. 3-4 hafta sonra "Galatasaray'ın şampiyonluğunu tebrik ederim" totemine başlar.

Halen bu sinsi şerefsiz algıcı şikeciyi izleyen taraftarımızın olmasını anlamıyorum.
Demirkol ve bu ahmetler gibilerden daha tehlikeli.

uğurcanın fenere ve bjkye oynaması ile biz eoynaması farklıymış

bir de trabzonlular tribünde 4 yedikleri için göbek atıyorlarmış
Ne yapacaklardı sanki bizi yenseler kendileri için bir halt değişecekti yav öylesine gelmisler zaten ts seyircisini bilmiyor muyuz? Bir hedefleri olsa 5 atsak sandalye fırlatırlardı kafamıza.

Kendisine şu video ile cevabı vermek isterim. İlk 15 saniye izlemeniz yeterlidir :D

Bu herifi izlemeyin izlettirmeyin arkadaşlar bu ve türevlerinin olduğu her türlü platform engelli bende. Paylaşan görürsem onu da engelliyorum herhangi bir şekilde prim verilmemesi lazım. Demirkol da aynı şekilde.

Serdar Ali Çelikler: "Vinicius sana üç kere 'F*ck Off' diyor. Duymuyorsun. Çünkü sen adam değilsin Abdulkadir!! Senin anana avradına sövseler duymayacaksın. 'Buyur abi akşam ben getireyim' diyeceksin karına sövseler. O haldesin. Çünkü siz ahlaksızsınız." [Vole]

Serdar Ali Çelikler: "Vinicius sana üç kere 'F*ck Off' diyor. Duymuyorsun. Çünkü sen adam değilsin Abdulkadir!! Senin anana avradına sövseler duymayacaksın. 'Buyur abi akşam ben getireyim' diyeceksin karına sövseler. O haldesin. Çünkü siz ahlaksızsınız." [Vole]

10 yıldır şampiyon olamamak, bunun psikolojisini bozmuş.

Çıldıran başka bir ifbli zuhahahaha

Oha böyle mi dedi.Çok ciddi tazminatlık olmuş iyi olmuş dağ ayısına terbiyesize ahlaksıxa .Maçnıa kdum değerimi maç dediğin şey bu laflara adi herif utanmaz insan.

platformundaki ufak koruması olmasa Aspor bile işe almaz.

Geri
Üst Alt