- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Sokan hocamın kudurttuğu bi diğer fenevli, bunun gibileri forumda da görebilirsiniz.
1 farkları yok
serin hikaye uzmanı reis
1 farkları yok

serin hikaye uzmanı reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapacaklardı sanki bizi yenseler kendileri için bir halt değişecekti yav öylesine gelmisler zaten ts seyircisini bilmiyor muyuz? Bir hedefleri olsa 5 atsak sandalye fırlatırlardı kafamıza.uğurcanın fenere ve bjkye oynaması ile biz eoynaması farklıymış
bir de trabzonlular tribünde 4 yedikleri için göbek atıyorlarmış
Serdar Ali Çelikler: "Vinicius sana üç kere 'F*ck Off' diyor. Duymuyorsun. Çünkü sen adam değilsin Abdulkadir!! Senin anana avradına sövseler duymayacaksın. 'Buyur abi akşam ben getireyim' diyeceksin karına sövseler. O haldesin. Çünkü siz ahlaksızsınız." [Vole]
Oha böyle mi dedi.Çok ciddi tazminatlık olmuş iyi olmuş dağ ayısına terbiyesize ahlaksıxa .Maçnıa kdum değerimi maç dediğin şey bu laflara adi herif utanmaz insan.Serdar Ali Çelikler: "Vinicius sana üç kere 'F*ck Off' diyor. Duymuyorsun. Çünkü sen adam değilsin Abdulkadir!! Senin anana avradına sövseler duymayacaksın. 'Buyur abi akşam ben getireyim' diyeceksin karına sövseler. O haldesin. Çünkü siz ahlaksızsınız." [Vole]