Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
hala son sakatliginin kroniklige baglanmasi uzucu harbidende
üzücü degil, ucuz bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala son sakatliginin kroniklige baglanmasi uzucu harbidende
Efsane 96-2000 kadrosunun oluşumunda Terim' in MT mesaisinin ciddi katkısı inkar edilemez, ülke futbol piyasasını avucunun içi gibi biliyordu o zamanlar. Ancak sonraki MT dönemlerinde itibar ettiği oyunculardan kimi aldıysak hüsranla sonuçlandı...
Volkan Yaman, Tarık Çamdal, Serdar Aziz...Daha vardır da şimdi aklıma gelmiyor.Tabi kendisi direkt önermiyor ama bizim işgüzar yöneticiler ''Bu adamı Terim tutuyorsa vardır bir bildiği'' ezberinden hareketle olmadık adamlara paraları saçıyor...
Levent Bey demişti ya ''Biz almasak BJK kapacaktı'' diye, şöyle bir mantık gütmüş olmalı: Hem Terim çok tutuyor, hem BJK çok istiyor, Terim ve Güneş ikisi birden yanılıyor olamaz''...
Alınmasını hiç istememiştim, en sağlam haliyle bile çok özellikli bir defans oyuncusu olarak görmem, her maça cebinde sarı kartlara çıkması da cabası zaten. Eldekilerden iyi bile olsa o paralara değecek bir futbolcu değil. Bıraksalar da BJK bunu alarak bize bir çalım daha atsaydı!...
Bundan artik bi hayir gelmez, satilabilirse yurt disina satilsin veya her kime satiliyorsa artik... Yarine Calik ve Semih var (gerci Semihide postalayabiliriz aslinda ama yanina adam gibi biri gelirse belki toparlar geri ama sakat Serdar duracagina Semih dursun).
Semih serdar balta chedjou yu satarsan elinde bi Calik kalir ve 3 tane stoper lagzim olur senin dedigin gibi yapsak 4 stoper gerekir 3 degil yada Baltaya tavsin?semih calik bizim beklentileri karsilayamazlar.
egerki serdar dönemese 2 stoper alinmali gelecek sezon icin.
gerci bunlar bitane bile yabanci stoper alamazlar gibi.
senelerdi chedjouya kaldik buda geldiginden beri beklentileri karsilayamadi yine yabanci stoper almadilar.
Semih serdar balta chedjou yu satarsan elinde bi Calik kalir ve 3 tane stoper lagzim olur senin dedigin gibi yapsak 4 stoper gerekir 3 degil yada Baltaya tavsin?
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Buna nediyorsun kardesim Gökhan Sancak![]()
burda kimse sadece son sakatligi üzerinden yorum yapmiyor Serdarin gecmisi baz alarak yorum yapiliyor misal sezon basinda kacirdigi maclar, bursadayken cok fazla sakat olmasi. Evet iyi bir stoper ama oyuncunun gecmisi ortadayken hemde bu paralara alinmasi hatadir. Senin dedigin gibi sampiyonluk bir oyuncu yüzünden gitmis ise bunda suc taraftarin degil kadro planlamasini yapamayan yönetimdedir. Kimse ben hakliydim diye bayram etmiyor sonucta Galatasaray kaybediyor ama bile bile yapilan hatayi elestirmekte taraftarin en dogal hakki.gecirdigi sakatlik kronik sakatlikla alakasi yok.
adamda capraz bag kopmasi olustu sert zeminden.
oda diger oyuncular gibi ikili mücadeleden kacmadigi icin oldu, o zeminde digerleri ayakta duramazken tek savasan oyuncuydu.
önceki sakatliklarini bagalayabilirsiniz kronik olayina ama bunu degil.
hatirlatayim bruma aydin böyle zeminde futbol hayatlari bitiyordu, ikiside capraz bag hatta aydinda diz dönemesi olusmustu
ama hala kronik sakatliga baglayabilen kisiler var.
bu sakatligida cogu taraftar bagra bagra getirdi sanki dört gözle sakatlansin ben hakliydim diyebilimeleri icin.
sneijder her sene kac mac yok bunu kimse konusmaz.
bundan sonra sIkca sakatlanmaz ins. saglam bir serdar azizi avrupada bile bulamasin o derecede kaliteli oyuncu.
ama capraz bag kopmasi cok zor bi olay belkide hic dönemez, hayirlisi artik.
zaten sakatlanmasa suan puan durumuz cok farkli olurdu, senol günesin aglamadi kalmisti serdari biz alinca.
dedigim gibi bazi taraftar resmen adam sakatlansin bekledi, sampiyonluk gitti farkinda degiler.
en cok kizdigim olay bu adamda kalite var, tamam önceleri kisa süreli sakatlanmalari olmus ama basarli olmasini isteyecek yere sürekli yok
kronik sakat yok para yok bilmem ne, eee ne oldu simdi göbek atin halki ciktiniz ! göya !
Semih mi? Alt yapidan cikti diye gereken sabir gösterildi ama adam kendini bir gram gelistirmedi daha hala maci izliyor özellikle hava toplarinda asiri derecede zayif ve ikili mücadelelerde ayakta kalamiyor. Defans oyuncusu hava topunda ve ikili mücadelede iyi olacak aksi takdirdi bir ise yaramaz. Ahmeti daha fazla izleyemedik o yüzden bisey söylemek icin erken.serdar semih ahmet kalabilir bunlarin yanina bir yabanci stoper alinmali.
eger ki serdar dönemese 2 ci bi saglam stoper alinmali.
bir yabanci stoper cok seyi düzeltir savunmada ama bu yönetim varken zor.
hakan baltayi saymiyorum emeklilige basvurursa iyi olur aynisi sabri icin gecerli.