Serdar Aziz

Ben mi dedim gidin zirt pirt sakatlik yasayan adami alin diye cuval cuval paraya.

Ne göbek atacagim ben burada Galatasarayin heba edilen paralarina üzlüyorum. Kaliteli oyuncu falan da degil Serdar. Elimizdeki stoperlere nazaran biraz daha sert bir adam ama en az elimizdekiler kadar dengesiz ve yetersiz bir stoper. Asla Galatasarayin stoperi olamaz.

Siz kendisini yeterli buluyorsaniz bu sizin sorununuzdur. Benim gözümde öyle aman aman Semih den farki yoktur total olarak bakarsak.

Cikip sokakta sorsan bu ülkenin en sorunlu pozisyonu nedir diye sana cogu insan stoper ve forvet der herhalde. Yillardir stoper sorunu ceken bir ülkede neden illa gidip yerli stoper alinir hic anlamayacagim bunu hem de fahis fiyatlara. Bu adamlar ucuza alinsa yemin ediyorum gikimi cikarmam. Bunlara paralari savuruyoruz sonra diger mevkiler icin "ama paramiz yok" edebiyati yapiyorlar her zaman ayni sey.

Edit: Son sakatligini kimse kroniklige baglamiyor, sen sakatliklara meyilli bir futbolcu isen baska futbolculara göre sakatlanma ihtimalin daha yüksektir ve daha kolaydir sakatlanman. Son sakatligindan ziyade bile bu adami aldik yazin ve bu herif sakat sakat geldi takima calisamadi bile baslarda takim ile.

Son düzenleme:
Efsane 96-2000 kadrosunun oluşumunda Terim' in MT mesaisinin ciddi katkısı inkar edilemez, ülke futbol piyasasını avucunun içi gibi biliyordu o zamanlar. Ancak sonraki MT dönemlerinde itibar ettiği oyunculardan kimi aldıysak hüsranla sonuçlandı...

Volkan Yaman, Tarık Çamdal, Serdar Aziz...Daha vardır da şimdi aklıma gelmiyor.Tabi kendisi direkt önermiyor ama bizim işgüzar yöneticiler ''Bu adamı Terim tutuyorsa vardır bir bildiği'' ezberinden hareketle olmadık adamlara paraları saçıyor...

Levent Bey demişti ya ''Biz almasak BJK kapacaktı'' diye, şöyle bir mantık gütmüş olmalı: Hem Terim çok tutuyor, hem BJK çok istiyor, Terim ve Güneş ikisi birden yanılıyor olamaz''...

Alınmasını hiç istememiştim, en sağlam haliyle bile çok özellikli bir defans oyuncusu olarak görmem, her maça cebinde sarı kartla çıkması da cabası zaten. Eldekilerden iyi bile olsa o paralara değecek bir futbolcu değil. Bıraksalar da BJK bunu alarak bize bir çalım daha atsaydı!...

Son düzenleme:
Başlığı sürekli yukarıda görünce ayağına cenaze töreni yapılacak zannettim

Efsane 96-2000 kadrosunun oluşumunda Terim' in MT mesaisinin ciddi katkısı inkar edilemez, ülke futbol piyasasını avucunun içi gibi biliyordu o zamanlar. Ancak sonraki MT dönemlerinde itibar ettiği oyunculardan kimi aldıysak hüsranla sonuçlandı...

Volkan Yaman, Tarık Çamdal, Serdar Aziz...Daha vardır da şimdi aklıma gelmiyor.Tabi kendisi direkt önermiyor ama bizim işgüzar yöneticiler ''Bu adamı Terim tutuyorsa vardır bir bildiği'' ezberinden hareketle olmadık adamlara paraları saçıyor...

Levent Bey demişti ya ''Biz almasak BJK kapacaktı'' diye, şöyle bir mantık gütmüş olmalı: Hem Terim çok tutuyor, hem BJK çok istiyor, Terim ve Güneş ikisi birden yanılıyor olamaz''...

Alınmasını hiç istememiştim, en sağlam haliyle bile çok özellikli bir defans oyuncusu olarak görmem, her maça cebinde sarı kartlara çıkması da cabası zaten. Eldekilerden iyi bile olsa o paralara değecek bir futbolcu değil. Bıraksalar da BJK bunu alarak bize bir çalım daha atsaydı!...

Kimse bizim gibi salak degil gidip buna 4,5 + 3 oyuncusunu verecek. Evet verdigimiz 3 oyuncu belki bizim icin yetersiz olabilir ama hepsi bu ligde cogu takimda is yapacak adamlar. Furkan Özcal dan bile para kazanmistik Kayseri'ye 500 bin € ya kiralamistik 1-2 sene önce mesela.

Bu kadar parayi madem harciyorsun niye biraz daha üstüne koyup gidip kaliteli bir adam almiyorsun? Ahmet ve Serdar transferlerinin sirf bonservislerine 7 Milyon € gitti. Yazik günah ya resmen cöpe atilan paralar bunlar. Git okul falan yaptir en azindan insanlara bir yarari dokunur cöpe atilacagina o paralarin.

serdar azize mecbur o para verilecekti cünkü bjk de istiyordu.
senol günes sona kadar bastirdi ama alamadilar.
keske dediginiz gibi zirt pirt sakatligi olsa hani kronik dediginiz en fazla 3 4 mac oynamaz geri dönderdi
ve sampiyonluk yarisin icinde olurduk ama böyle stopersiz kaldik iste.
hani sunu anlarim sirf serdar ile olmazdi deseniz ok derim cünkü zaten sadece serdar ile stoper mevkisi yine yetersiz kaliyor.
serdar ve yabanci bir stoper alinmaliydi bunuda sezonun basindan beri söylüyoruz !

hakan balta, chedjou gecen senenin stoperleri ve yine sampiyonluk gitti.
tabiki serdarin yanin bir stoper daha alinmaliydi ama bunlar hakan balta chedjouyu yeterli gördüler.
ahmet calikta ancak yedek olacak oyuncu.

Son düzenleme:
Ya senin aklin yatiyor mu dedigine gercekten. Besiktas en son hangi yerliye o kadar para vermis de Serdar Azizi alacakmis.

Tas catlasa 3 Milyon vermislerdir. Herkes bizim gibi gerizekali mi.

3 milyon azmi ?
sen 3 milyon veriyorsun diye bursa hemen verecek oyuncusunu ?
diger 3 oyunculari zaten elden cikarmak istediler maaslarini hic hesapa katmiyorsun, bonserviz düsüncesi zaten yoktu onlar icin.
ahmet calika 3 milyon verdiler serdari alacan o paraya ???
serdar ahmetten 2 gömlek üstün oyuncu.
sen serdarin kalitesini cikarmamissin ayni josue olayi gibi ben daha millet konusmadan haftalar önce dedim josue selcugun yerine 8 no da oynar diye.
ordada josue kim homurdanmalar GSde oynayamaz filan falan.
suan baktigin zaman en uygun adam o pozisyon icin cünkü box to boxa yakin adam ön taraf icin de gayet iyi teknigi var.
simdi herkes dedigme geldi, demekki oyuncudan az cok anliyoruz bu serdar icinde gecerli !!!

birde serdar tam iyi onyama baslamisti cogu kisi begeniyordu veya begenmeye baslamisti o sakatligi yasadi buda bazi kisilerin isine geldi iste.

ha dersinki 2 milyon üzerine katip yabanci bi stoper alirim maicon hugo gibi tamam kabul ama sonucta yinede bi stoperin eksik olacak.
cünkü sezonun basinda 2 stoper alinmasi gerekiyordu.

Son düzenleme:
Hiç bunlarla uğraşmaya gerek yoktu. Sırf Serdar için heba edilen paraya yabancı sağlam bir tandem kurmak zor değildi, gereken de buydu. Stoper kıtlığı bizim ülkeye mahsus bir şey, sebebini izah edemiyorum...

FB nin Kjaer-Skirtel için ödediği astronomik bedelleri kıstas almak yanlış olur. Onlardan daha kaliteli ve genç defans oyuncularını makul fiyata arayıp bulan çok kulüp var; o kulüplerde parlayınca buradakilerin ağzının suyu akıyor ama iş işten geçmiş, adamların piyasası uçmuş oluyor...

bir yabanci lider bir stoper alinmasi gerekiyordu o zaten ortada.
ara transferde alsalar yine sampiyonluga oynuyorduk ama bunlarin türkiye disi transfer yetkisi yok heralde.

Bundan artik bi hayir gelmez, satilabilirse yurt disina satilsin veya her kime satiliyorsa artik... Yerine Calik ve Semih var (gerci Semihide postalayabiliriz aslinda ama yanina adam gibi biri gelirse belki toparlar geri ama sakat Serdar duracagina Semih dursun) yanlarinada 2 tane eli ayagi duzgun soyle boylu poslu 2 tane oyuncu alirsak tamamdir.

Son düzenleme:
Bunlar bütün "aman ya kim ugrasacak" transferleri. Hep kolaya kaciyorlar ligimizin vasat oyuncularini almak icin öyle aman aman ugrasmaya gerek yok paraya bakiyor hersey.

Istersen Avrupa da Güney Amerika da tas gibi stoper bulursun hem isimsiz ve iyi hem de düsük maliyete ama bunun icin biraz ugrasman lazim, biraz kendini yorman lazim, scout ekibine zaten SIFIR güveniyorlar yönetimler bunu zaten hic anlamiyorum eh adamlarin önerdigi futbolculari almiyorsaniz ne diye var o scout ekibi.

Yöneticisi gider kafasina göre adam alir ben kefilim der, baskani gider kankasinin takimindan kontrati biten 2 futbolcuya cuval cuval para ödeyip alip kulübü zengin eder diger kankasinin kadro disi biraktigi adama bonservis verip alir. Neyse ya gece gece sinirlenmek de istemiyorum.

Bundan artik bi hayir gelmez, satilabilirse yurt disina satilsin veya her kime satiliyorsa artik... Yarine Calik ve Semih var (gerci Semihide postalayabiliriz aslinda ama yanina adam gibi biri gelirse belki toparlar geri ama sakat Serdar duracagina Semih dursun).

semih calik bizim beklentileri karsilayamazlar.
egerki serdar dönemese 2 stoper alinmali gelecek sezon icin.
gerci bunlar bitane bile yabanci stoper alamazlar gibi.
senelerdi chedjouya kaldik buda geldiginden beri beklentileri karsilayamadi yine yabanci stoper almadilar.

semih calik bizim beklentileri karsilayamazlar.
egerki serdar dönemese 2 stoper alinmali gelecek sezon icin.
gerci bunlar bitane bile yabanci stoper alamazlar gibi.
senelerdi chedjouya kaldik buda geldiginden beri beklentileri karsilayamadi yine yabanci stoper almadilar.
Semih serdar balta chedjou yu satarsan elinde bi Calik kalir ve 3 tane stoper lagzim olur senin dedigin gibi yapsak 4 stoper gerekir 3 degil yada Baltaya tavsin?

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Semih serdar balta chedjou yu satarsan elinde bi Calik kalir ve 3 tane stoper lagzim olur senin dedigin gibi yapsak 4 stoper gerekir 3 degil yada Baltaya tavsin?

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

serdar semih ahmet kalabilir bunlarin yanina bir yabanci stoper alinmali.
eger ki serdar dönemese 2 ci bi saglam stoper alinmali.
bir yabanci stoper cok seyi düzeltir savunmada ama bu yönetim varken zor.
hakan baltayi saymiyorum emeklilige basvurursa iyi olur aynisi sabri icin gecerli.

Ülkenin en iyi defansi olsa ne yazar? sanki Defansimiz Italyanlarin ki gibi ünlü de, en iyisi bize de olunca hemen kalite kokusu varmis gibi bi hava olusturuyor bazilar. Dünya nin en berbat defanslari bizim Ülke, iki tane iyi var onlari da Senyor Terim oynatmiyor.

Diyorum ya her dükkan, genel evi filan bizden daha iyi yönetiliyor. Siz gider bozuk saat alirmisiniz? biz durmadan aliyoruz

Sakat olsa ne olur olmasa ne olur, eger galatasarayin en iyi stoperu azizse galatasaray ne duruma düsmüs kendiniz düsünün. Hala fenerbahceye amatör bir futbolcunun dahi yapmiyacagi penalti aklimdan cikmiyor.

gecirdigi sakatlik kronik sakatlikla alakasi yok.
adamda capraz bag kopmasi olustu sert zeminden.
oda diger oyuncular gibi ikili mücadeleden kacmadigi icin oldu, o zeminde digerleri ayakta duramazken tek savasan oyuncuydu.
önceki sakatliklarini bagalayabilirsiniz kronik olayina ama bunu degil.
hatirlatayim bruma aydin böyle zeminde futbol hayatlari bitiyordu, ikiside capraz bag hatta aydinda diz dönemesi olusmustu
ama hala kronik sakatliga baglayabilen kisiler var.
bu sakatligida cogu taraftar bagra bagra getirdi sanki dört gözle sakatlansin ben hakliydim diyebilimeleri icin.
sneijder her sene kac mac yok bunu kimse konusmaz.
bundan sonra sIkca sakatlanmaz ins. saglam bir serdar azizi avrupada bile bulamasin o derecede kaliteli oyuncu.
ama capraz bag kopmasi cok zor bi olay belkide hic dönemez, hayirlisi artik.
zaten sakatlanmasa suan puan durumuz cok farkli olurdu, senol günesin aglamadi kalmisti serdari biz alinca.
dedigim gibi bazi taraftar resmen adam sakatlansin bekledi, sampiyonluk gitti farkinda degiler.
en cok kizdigim olay bu adamda kalite var, tamam önceleri kisa süreli sakatlanmalari olmus ama basarli olmasini isteyecek yere sürekli yok
kronik sakat yok para yok bilmem ne, eee ne oldu simdi göbek atin halki ciktiniz ! göya !
burda kimse sadece son sakatligi üzerinden yorum yapmiyor Serdarin gecmisi baz alarak yorum yapiliyor misal sezon basinda kacirdigi maclar, bursadayken cok fazla sakat olmasi. Evet iyi bir stoper ama oyuncunun gecmisi ortadayken hemde bu paralara alinmasi hatadir. Senin dedigin gibi sampiyonluk bir oyuncu yüzünden gitmis ise bunda suc taraftarin degil kadro planlamasini yapamayan yönetimdedir. Kimse ben hakliydim diye bayram etmiyor sonucta Galatasaray kaybediyor ama bile bile yapilan hatayi elestirmekte taraftarin en dogal hakki.

Son düzenleme:
serdar semih ahmet kalabilir bunlarin yanina bir yabanci stoper alinmali.
eger ki serdar dönemese 2 ci bi saglam stoper alinmali.
bir yabanci stoper cok seyi düzeltir savunmada ama bu yönetim varken zor.
hakan baltayi saymiyorum emeklilige basvurursa iyi olur aynisi sabri icin gecerli.
Semih mi? Alt yapidan cikti diye gereken sabir gösterildi ama adam kendini bir gram gelistirmedi daha hala maci izliyor özellikle hava toplarinda asiri derecede zayif ve ikili mücadelelerde ayakta kalamiyor. Defans oyuncusu hava topunda ve ikili mücadelede iyi olacak aksi takdirdi bir ise yaramaz. Ahmeti daha fazla izleyemedik o yüzden bisey söylemek icin erken.

Geri
Üst Alt