Serdar Kesimal Fenerbahçe'de

Cevap: Serdar Kesimal Fenerbahçe'de

Gökhan Ünal + Okan Alkan + İlhan Eker + 4.5 milyon euro... Özellikle Okan Fenerbahçelilerin çok beklenti içerisinde oldukları bir oyuncuydu.

Okan Alkan dışında bence çok iyi iş yapmışlar. Okan da kiralık gitmişse müthiş transfer denenebilir. Gökhan'ın da İlhan'ın da hiçbir işe yaramadığı bariz. Bizdeki BAM'dan farkları yok. Bu adamları paraya sayıp 4,5 vermişler sadece herkes 7-8 vermelerini beklerken.

Ama yine bizim klasik gözü kör arkadaşlardan "OHA FENERBAHÇE KAZIK YEMİŞ YEAAA" gibi şeyler görünebiliyor. Biz şu adamı 4.5 artı Barış, Mustafa Sarp ve Serkan Kurtuluş'u verip falan alsaydık kim laf ederdi kazık yedik diye merak ediyorum.

Ciddi ciddi İlhan ve Okanı mı vermişler?

Çok ilginç iyi transfer ama bu iki gençten bukadar kolay vaz geçmek çok acı.

O iki çocuk dilerim çok başarılı olurlar.

Ilhan genc degildi sanirim ya, kazma'nin önde gideni benim bildigim.

Oysaki bu adamlar Gökhan Ünal'ı Burak Yılmaz + 3M Euro'ya İlhan Eker'i de 2M Euro'ya aldılar.Kesimal nerdeyse 11-12M Euro ediyor.

Cidden doğru :asd:

Kompany gelirdi o paraya hay sizin futbol bilginize

Sürekli izleyip beğenenlere saygı duyarım ancak iki milli maç ve iki Kayseri-Galatasaray maçında Serdar'ı seyredip çok iyi futbolcu diyerek abartmanın gereği yok. Serdar iyi bir oyuncu ama ekstra özellikleri yok. Trabzonspor'un stoperi Giray, Serdar'dan daha üstün özellikleri olan bir stoper, çok izledim ve 4.5 Milyon € + 3 tane futbolcu ile alınacak bir futolcu olduğunu düşünmüyorum. Bunlar da benim fikrim.

bunlar bizimle yarış yapmak için bu paaraları veriyolar adamlar şampiyonluklrını bile kutlayamadılar.biz hızlı başladıkya onlar geri kalmamak için alıyolar ezikler

:):):))))))))))))

galiba anlaşamamışlar radyoda duymuştum .son durum nedir ?

Ilhan genc degildi sanirim ya, kazma'nin önde gideni benim bildigim.

Genç biliyordum onuda.Ancak kiralık mı bonservis ile mi vermişler bu önemli birde.Geçen seneki kaleci skandalına döner yoksa olay :o

Okan'ı da kiralık verdilerse cidden müthiş transfer. Serdar'ın da alacağı 1.2 milyon euroysa yıllık, harbiden yuh. Kayseri bildiğin Fenerbahçe'nin pilot takımı falan olmuş yani. Emenike 9 milyon euroyken milli takım stoperinin bu kadar ucuza satılması enteresan.

Kayseri - Eskişehir - Sivas - Karabük Aziz'in kulu kölesi olmuş çok yazık ....

kazık yemişlermiş pahalıymıs falan filan... bunlar hikaye kardeşim. zaten alınabilexcek kac tane dogru düzgün yerli var. adamlar topluyor ac göz gibi yine hepsini. uyan artık yönetim uyan. bizi yine sabrilere sarplara ayhanlara zanlara barıslara baltalara esir etmeeee...

Fenerbahçe, Serdar Kesimal karşılığında 3 futbolcu ve 4 milyon Euro verecek. Sarı-Lacivertli takım Kayserispor'a Gökhan Ünal ve İlhan Eker'i bonservisi ile veririken genç oyuncusu Okan Alkan'ı ise kiralık olarak verdi.

fener işe yaramayanları verdi taş gibi stoperi aldı bu adam çok iyi keşke bi alabilseydik

kayseri ilhan gibi bi malı nie aldı onu anlamadım ben

Kazık yediğimize hiç ama hiç katılmıyorum, tam aksine ucuza kapattık Türkiye koşullarında. Gökhan Ünal zaten bitik topçu, bizle işi olmaz bu saatten sonra. İlhan 18'e dahi giremedi çoğu maçta. İki tane 18 dışında kalan oyuncu ve 4.5 milyon Euro verip milli takımın stoperini almak kazık yemek olamaz. Üstüne Okan gibi gelecek vaad eden bir oyuncunun 1 sene boyunca 11 oynama şansı bulup kazanacağı tecrübeyi de eklerseniz bence ucuza bile geldi Serdar.

Bir de ekleyim, ben bu transferin maaliyetine sadece 4.5 milyon Euro olarak bakıyorum. Kendilerine saygısızlık etmek istemem ama İlhan ve Gökhan etkisiz elemanlar bence.

Geri
Üst Alt