Serdar Kesimal Fenerbahçe'de

Cevap: Serdar Kesimal Fenerbahçe'de

Kazık yediğimize hiç ama hiç katılmıyorum, tam aksine ucuza kapattık Türkiye koşullarında. Gökhan Ünal zaten bitik topçu, bizle işi olmaz bu saatten sonra. İlhan 18'e dahi giremedi çoğu maçta. İki tane 18 dışında kalan oyuncu ve 4.5 milyon Euro verip milli takımın stoperini almak kazık yemek olamaz. Üstüne Okan gibi gelecek vaad eden bir oyuncunun 1 sene boyunca 11 oynama şansı bulup kazanacağı tecrübeyi de eklerseniz bence ucuza bile geldi Serdar.

Serdar'ı bilmem,ama Emenike konusunda çok büyük para verdiniz.Acele edilmese daha ucuza alabilirdiniz.Yönetiminiz birazda S.İnan transferine cevap vermek istedi galiba. :)

Kazık yediğimize hiç ama hiç katılmıyorum, tam aksine ucuza kapattık Türkiye koşullarında. Gökhan Ünal zaten bitik topçu, bizle işi olmaz bu saatten sonra. İlhan 18'e dahi giremedi çoğu maçta. İki tane 18 dışında kalan oyuncu ve 4.5 milyon Euro verip milli takımın stoperini almak kazık yemek olamaz. Üstüne Okan gibi gelecek vaad eden bir oyuncunun 1 sene boyunca 11 oynama şansı bulup kazanacağı tecrübeyi de eklerseniz bence ucuza bile geldi Serdar.

malesef banada bu transferden karlı çıktınız gibi geldi artı bu iki oyuncunun yıllık maaş olarak gideride kalktı 1,5 milyon euroya yakında oradan kar ettiniz yıllık

Bir de ekleyim, ben bu transferin maaliyetine sadece 4.5 milyon Euro olarak bakıyorum. Kendilerine saygısızlık etmek istemem ama İlhan ve Gökhan etkisiz elemanlar bence.

katılıyorum asıl kayseri kazık yedi fener elindeki leşleri temizledi

Fiyata bakiyorumda Fb baya ucuza kapmis. Biz isteseydik 10 milyon euro'dan acarlardi kapiyi ama Fb olunca 3,4 milyon euro ver yeter.

Cidden beklenilmeyecek kadar akıllı bir hamle.

Uzun zamandır ilk defa bonservis konusunda uygun davranmışlar bence. Serdar için 4,5 milyon euro verilir. Üstüne kullanmıcaklar İlhan ve G.Ünal, hem kadrodan ayrılırken para vermekten kurtulmuşlar hem de yıllı ücretlerinden.

Teklif kabul edilip edilmediği açıklanmasaydı, şu rakam ve oyucular için Kayserispor kesinlikle kabul etmez derdim. Şaşırdım açıkçası, Yobo yerine ön libero düşünmeliler bence. Serdar ilk on bir için yeterli olur.

Cevap: Serdar Kesimal Fenerbahçe'de (mi?)

Biz ne zaman Serdar'la ilgilendik ?? :o

İlgilenmemizden korktukları için sadece Kayseri ile anlaştıkları halde resmi siteden açıklama yapmışlar. Daha önce Fenerbahçe'nin sadece kulubüyle anlaştık diye bir transfer açıkladığını hatırlayanınız var mı? Ki emin değilim bir ilgimiz de olabilir...

Bu kazık yeme meselesi nedir yahu? Eğer söylendiği şartlarda yapılmışsa transfer daha ne olmasını bekleniyordu ki? İbrahim Bey'in belirttiği gibi 2 tane 18'de bile olmayan oyuncu verilmiş.

Yalnız burada basına ayrı bir paragraf açmak gerekiyor. Transfer haberini verirken 3 futbolcu ve bir miktar para yazmak nedir yahu? 4,5 milyon ne zamandan beri sadece bir miktar para diye geçiyor :)

Sonunda birkaç tane holiganlıktan arınmış yorum geldi şu konuya. Galatasaray taraftarından umudu kesmeye başlamıştım.

iyi transfer yapmis fb, hayirli olsun, biz isteseydik en 10 milyon isterdi karaktersiz hurma

NoNtvspor

Allah belanızı versin

Gökhan ünaldan sağlam kazık yemişlerdi elden çıkardılar bedavaya , ama bu transferi iyi fiyata kapamış feney .

İyi transfer.

Fakat NTVSpor ayıp yapıyor artık.

Okan Alkan dışında bence çok iyi iş yapmışlar. Okan da kiralık gitmişse müthiş transfer denenebilir. Gökhan'ın da İlhan'ın da hiçbir işe yaramadığı bariz. Bizdeki BAM'dan farkları yok. Bu adamları paraya sayıp 4,5 vermişler sadece herkes 7-8 vermelerini beklerken.

Ama yine bizim klasik gözü kör arkadaşlardan "OHA FENERBAHÇE KAZIK YEMİŞ YEAAA" gibi şeyler görünebiliyor. Biz şu adamı 4.5 artı Barış, Mustafa Sarp ve Serkan Kurtuluş'u verip falan alsaydık kim laf ederdi kazık yedik diye merak ediyorum.

Tamam çok objektifsin. Alkış.

Sonunda birkaç tane holiganlıktan arınmış yorum geldi şu konuya. Galatasaray taraftarından umudu kesmeye başlamıştım.

hocam sende aşırı iyimsersin,fb ruhu var gibi sende,fazla iyimser olmakta doğru değil,evet görünürde ii transfer ama fener böyle adamları çok harcadı bekleyip görmek lazım derim ben..

hocam sende aşırı iyimsersin,fb ruhu var gibi sende,fazla iyimser olmakta doğru değil,evet görünürde ii transfer ama fener böyle adamları çok harcadı bekleyip görmek lazım derim ben..

Ben sadece transferi yorumluyorum. Bundan önceki mesajımda belirttim zaten, Kayseri'den çıkan defanslar belli olmaz. Bize vermeyecekleri de belliydi hazır Fenerbahçe'nin pilot takımına büründüler. Biz isteseydik yüzsüzlük yapıp Baros falan gibi as adamlarımızı isterlerdi. Fener'e gelince iki tane bir senedir neredeyse futbol bile oynamayan adamlara kabul oluyorlar.

Burası "Galatasaray" forumu. Holiganlık değil taraf olmaktır. Taraf olamıyorsan bu cümleyide kurma. Bilimsel yayın geliştirir gibi "aman objektif olayım". Sanki ülkenin tanınan yüzü vari bir imajın varmışta onu dengeliyorsun ediyorsun. Gayet aptalca bir transfer yapmıştrı fenerbahçe. Verdiğin örnekte saçmadır. Barış ile bu isimler bir arada anman kadar.

Geri
Üst Alt