Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Sergen hep böyle, arena'ya konya mı neydi gelmişti. O maçta bizim kulübeye laf atmıştı maç sonu röportajda.Fatih Hoca'ya bu saatten sonra format atsak bile sampiyon olamayiz. 5 hafta önce Fatih Hoca'ya bir format atabilseydik bu herifin laflarini cekmek zorunda kalmayacaktik.
Yemin mi ettin admirim neyaptinKonuşursam ağır konuşurum.
Volkan Sen isimli zat o macta itlik yapmisti sanirim. Acayip savunma yapiyorlardi, 2-1 sidik zoruyla kazanmis olmaliyiz. Yeni gelmisti o zaman. Ilk maciydi sanirim. Konya'yi ben bir daha öyle görmedim o seneYa Sergen hep böyle, arena'ya konya mı neydi gelmişti. O maçta bizim kulübeye laf atmıştı maç sonu röportajda.
Saha içine gelirsek zaten ne kadar boktan oynadığımızı söylüyorum her seferinde.
adet haline getirdi hakem konuşunca kendini bir iş yapmış sanıyor da devran döner sergencim. hocamıza onlarca maç ceza verenler senide elbet görürler sesin şimdi gür çıkıyor o zaman yine görürüz
Şunu terim deseydi +5 maç verirdi iştePDFK adamsa 5 mac verir buna
Bir kez daha olmuştu sankiİlk defa bir hakem üst üste aynı takımın maçına atanıyor galiba lig tarihinde şaka gibi.