Sergen Yalçın: "Halil Umut Meler, rakibi oyuna ortak etmek için her şeyi yaptı"

Fatih Hoca'ya bu saatten sonra format atsak bile sampiyon olamayiz. 5 hafta önce Fatih Hoca'ya bir format atabilseydik bu herifin laflarini cekmek zorunda kalmayacaktik.
Ya Sergen hep böyle, arena'ya konya mı neydi gelmişti. O maçta bizim kulübeye laf atmıştı maç sonu röportajda.

Saha içine gelirsek zaten ne kadar boktan oynadığımızı söylüyorum her seferinde.

alper mi ne çıkıp feetö ile bağlantılarını açıklıycam dedi mi

Ya Sergen hep böyle, arena'ya konya mı neydi gelmişti. O maçta bizim kulübeye laf atmıştı maç sonu röportajda.

Saha içine gelirsek zaten ne kadar boktan oynadığımızı söylüyorum her seferinde.
Volkan Sen isimli zat o macta itlik yapmisti sanirim. Acayip savunma yapiyorlardi, 2-1 sidik zoruyla kazanmis olmaliyiz. Yeni gelmisti o zaman. Ilk maciydi sanirim. Konya'yi ben bir daha öyle görmedim o sene

çok kataktersiz bir herif bu sergen yav. işi gücü algı oyunu ve hakemler üzerine baskı yapmak

Bu sözler ceza gerektirmez mi sizce

tabi vermezler ama

adet haline getirdi hakem konuşunca kendini bir iş yapmış sanıyor da devran döner sergencim. hocamıza onlarca maç ceza verenler senide elbet görürler sesin şimdi gür çıkıyor o zaman yine görürüz

Zora geldiğinde bırakır gider yav, Sergen bu. 50 yaşına geldi ilk kez sezon tamamlıyor. Onda da olanlar ortada.

Sergen yeter ulan yeter. Hayatımda senin kadar ağlayan saçma sapan konuşan insan görmedim ya

Bu ligde en çok kollanan ekip bjk. Hala bunları diyorsa ayıp.
fb bile bu kadar değildir, en azından onlarınki bayağı gösterilerek olan şeyler.
Bunları daha sinsi sinsi ittiler. Onu da geç, sen şampiyon olmak istiyorsan, böyle winner gibi olman lazım.
bjk öne geçtiği maçta geriye kapandı, gol resmen geliyorum diyordu.
Hatta o ara bunu eleştirdiğim bir yazı yazmıştım ve bir dakika sonrasında fenerden gol yediler.

Biz bilmiyorum, en kötü sezon ve oyunda bile böyle kritik maçlarda hatta bundan daha önem taşıyan maçlarda asla böyle bir oyun sergilemedik.
İnsan işte şunları düşününce bile kahroluyor. Cidden bu ligde bu işi beceren tek ekibiz. Bana göre 19 sezonu da futbol olarak çok aman aman değildik ama ben şampiyonluk maçı olan başakşehir müsabakasını hala bile unutamıyorum. İki golünüz iptal oluyor ve siz on dakikada üç gol atıyorsunuz. Bunlar işte hırs, azim, istemekle alakalı şeyler. Gerçi taraftar gazı da vardı ama bugün bu konuda bunlar da yalnız değildi zaten...Maşallah gene seyirciler alınmış... Ama bjkye de bu muamele yapılınca, yani winner gibi acayip ayar oluyorum. Bugün misal isteyen adam işte o günkü GS gibi olmalıydı. Sergen de her zamanki gibi gene çıkmış hakeme sallıyor. Yenince hakem konuşuyor musun, yoo. Kaybedince de sığınmayın. Genel diyorum. Bunu zaman zaman hepimiz yapıyoruz. Takkeyi öne düşürüp önce futbolumuza bakalım, sonrasında zaten kimse sizi alt edemez. Zaten bu ligde şampiyonluk yolundaki takımlar arasında en çok hakem hatasından çeken de bizizdir. Biz bile konuşulunca artık kendimize bakalım diyoruz...Bunlar hala nerelerde. Rakiplerimize bak.

arada güvenliğin 2-3 oyunchn sakatlanır inş sonra sağlamalarını zevkle izleriz

Halil umut meler Beşiktaş Kasımpaşa maçına atandı

İlk defa bir hakem üst üste aynı takımın maçına atanıyor galiba lig tarihinde şaka gibi.

halil, sergenin algı oyunları sayesinde kasımpaşayı harcar.

Geri
Üst Alt