Sergen Yalçın: "Uilenberg sen kimsin ki? Beşiktaş camiası sana haddini bildirir, onu bil bir defa"

Sergen Yalçın: "Federasyon'dan hiçkimse beni arayıp özür dilemedi. Bu arkadaş kendi kendine gidip konuşmuş. Bu senin bünyendeki bir adam. TFF'de çalışan bir adam nasıl böyle bir röportaj yapabilir? Bunun nedenini öğrenmek istiyorum. Yarın hakem beni maçtan atarsa, bunun sebebini açıklamak zorunda kalacak. Ben ne yaptım? Bunu soracağım. Bunun açıklamasını yapmak zorunda kalacaklar. Bunu basına söyleyen adam, hakemlere ne anlatmıştır? Buna kimler ne fısıldadı?"

Bu maça kadar atılmaman bir mucize zaten. Fatih hoca kulübeden cıksa hakemler hemen basında. Adam seni hedef göstermekle en doğrusunu yapmış. Zira bizim satılık hakemler seni hep es geçiyordu

Sergen Yalçın: "Benimle alakası yoksa Pjanic'i kim almış? Oyuncuyu bulan benim, oyuncuyla görüşen benim, oyuncuyu getiren benim, bana rağmen mi gelmiş oyuncu?"

Diyecelim tek şey Allah layığınızı versin

Sergen Yalçın: "Vincent Aboubakar sakattı. Gittiği yerde oynuyor mu? O zaman bir sihirli değnek değmiş. Demek bir anda iyileşti. Orada havalar sıcak ya, sıcak adalelere iyi geliyor. Sakatlık bölgesi, bu kadar uzun sürecek bir bölge değil. Son bir iki hafta belki zorlamadı."

Sergen Yalçın: Chelsea maçındaki performansımı çok abartıyoruz, takım çok iyiydi. Olayları bence çok abartıyoruz. Herkese karşı kazanabilirsin, herkese de kaybedebilirsin.

Sergen Yalçın: "Bir gün 'Murat, biz bu maçı nasıl kazanacağız?' dedim. Maçın ismini vermeyeyim. Murat da bana bakıyor, kaldı ne yapacağız diye. Bazen kendimize gülüyoruz, kamera gösterecek rezil olacağız. Hep stresli olmuyor."

Sergenin kudurmasi garip geldi mhk başkanı bizzat kendi adamları ya rakiplerden tirsti yada işi garantiye almak istiyor

Meczup açıklamaları canlı yayında mı yapıyor?

Sergen Yalçın: ''Pjanic'e ilk sorum, 'bize gelmek istiyor musun?' oldu. Öyle bir elektrik aldım ki, inanılmaz! Gelmek istediğini söyleyince, o zaman atla gel dedim. Bu kadar.''

:asd:

Geçen sezon Rosier ve Josef' in müstehak olup da görmediği kartları saymayı bir zaman sonra bıraktım. Sanki her maç kendi takımı doğranıyormuş gibi, saha kenarında zıp-zıp zıplayan, hakemlere el-kol hareketleri yapıp zırlayan Sergen' in şu sözleri söyleyebilmesi nasıl bir arsızlıktır?!..Maçlarda seyirci yoktu da fazla olay olmadı; bu sezon seyirci de olacak; böyle hareketler yapmaya devam ederse, ortalığı epey karıştırır da yapamayacağını bildiği için şimdiden yolunu yapıyor y.vşak...

Sergen Yalçın: "Bana güvenin. Bir oyuncu oynamıyorsa bir sebebi vardır."

Stand up'çı gibi. İzlemesi eğlencelidir Sergen'i.

Geri
Üst Alt