Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Utkucan zaten 2012 de Terimin torpili olarak oraya geldi, allah askina simdiye kadar kac tane UCUZ potansiyeli yuksek adam buldu bu adam?

Bu arada Fenerbahce komple genc scout ekibi kuruyor, aynisini derhal bizde yapmaliyiz.

İyi yapmislar
Eljif , Alici gibi leshler alalim

Yonetimden hem aciklama hem de bu transferin gerceklesmemesinden sorumlularin, basta Abdurrahim Albayrak, istifasini istiyoruz

Ayrica beles Welbeck harika hamle olur onumuzdeki sene icin
welbeck gelirse level atlatır takımı.modeste konusunda yönetim büyük hata yaptı kendileride farkındadır. dedigin gibi Abdürrahim istifa değilde floryada hocanın yanında kalmalı eskisi gibi transferede o işten anlayan prof bi adam getirilmeli bu çapsız oyuncu alamıyor

welbeck gelirse level atlatır takımı.modeste konusunda yönetim büyük hata yaptı kendileride farkındadır. dedigin gibi Abdürrahim istifa değilde floryada hocanın yanında kalmalı eskisi gibi transferede o işten anlayan prof bi adam getirilmeli bu çapsız oyuncu alamıyor

Topcularin ve hocanin getir gotur islerini, angaryalarini vs. yapmak disinda hicbir sey yapmayacaksa fitim.

Welbeck mukemmel olur gercekten ama bana imkansiz geliyor, hem paramiz yetmez hem gelmek istemez, bizim yerimize tercih edecegi bir kulup talip olur sanki

Muzmin sakat degil gibi, sakatlik gecmisine bakilinca ayni sakatligi iki kere yasamadigi, 2016'dan beri uzun sureli sakatlik yasamadigi goruluyor (simdiki sakatligi haric)

Topcularin ve hocanin getir gotur islerini, angaryalarini vs. yapmak disinda hicbir sey yapmayacaksa fitim.

Welbeck mukemmel olur gercekten ama bana imkansiz geliyor, hem paramiz yetmez hem gelmek istemez, bizim yerimize tercih edecegi bir kulup talip olur sanki

Muzmin sakat degil gibi, sakatlik gecmisine bakilinca ayni sakatligi iki kere yasamadigi, 2016'dan beri uzun sureli sakatlik yasamadigi goruluyor (simdiki sakatligi haric)
welbeck artık yaşına geliyor gidicegi cogu takımda 11 oynaması risk ama akıllı olup bize gelirse hem büyük bi klube gelir hemde banko oynar kariyeri açısından en mantıklı tercih burası olur Arsenal maçında bizim savunmayı perişan etmişti

Fatih Terim'den dev REVİZYON! Yeni sol bek, Selçuk ve yolcular...
FUTBOL 10 Aralık 2018 - 14:23
Çaykur Rizespor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray'da taşlar yerinden oynayacak.

Fatih Terim'in yardımcısı Hasan Şaş'ın, kendisini arayan dostlarına, "Bu takımın hepsi değişecek" dediği iddia edilmişti. Bu sözlerin ardından Sarı-Kırmızılı ekipteki kıyım listesi de belirlendi.

Galatasaray Yönetimi, birkaç isim haricinde ocak ayı ve sezon sonunda yapılacak bütün tekliflerde gerekli kolaylığı gösterecek.

ALTYAPIDAN BİR SOL BEK

Çabalamasına rağmen Muğdat Çelik'in performansı yeterli görülmedi. Mukavelesi sezon sonunda bitecek Eren Derdiyok da ya devre arasında ya da sezon sonunda kesinlikle gidecek. Sarı-Kırmızılılar, ocak ayında zaten 2 golcü transferi yapacak.

Kapasitesini gösteremeyen Feghouli, eşinden ayrıldıktan sonra bir türlü kafasını toplayamayan Maicon'un da elden çıkarılması bekleniyor. Yuto Nagatomo'nun yedeği Ömer Bayram da satış listesine konulan isimlerden. Yaptığı hatalarla saç baş yoldurdu.

SELÇUK KARARI TERİM'İN

Ömer satılabilirse alt yapıdan bir sol bek Nagatomo'nun alternatifi olarak kadroda yer alacak. Yıllardır oynamamasına rağmen ayrılmayan Tarık Çamdal içinse en geç tarih sezon sonu...

Çünkü mukavelesi bitecek. Everton'dan kiralanan Onyekuru için de sezon sonunda bir girişim yapılmayacak. Yine sözleşmesi tamamlanacak isimlerden biri olan Selçuk İnan'ı taraftar istemiyor. Ancak Fatih Terim'in tecrübeli oyuncuyu tutması bekleniyor. (Akşam)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

welbeck artık yaşına geliyor gidicegi cogu takımda 11 oynaması risk ama akıllı olup bize gelirse hem büyük bi klube gelir hemde banko oynar kariyeri açısından en mantıklı tercih burası olur Arsenal maçında bizim savunmayı perişan etmişti

Valla bilen bilir gecen sene aynisini Wilshere hakkinda dusunuyordum adami 1 sene bekledim, haberler de cikiyodu Terim istedi vs. diye adam en son Ingiltere'de kalmaya karar verdi

Ingilizler bunu cok yapiyor, bize gelecegine orta sira bir PL takiminda rotasyon topcusu olmayi secebilir

Yav herifin transferi sezon sonu
O.sonraki mesele
Devre arasi kim geliyo ona yogunlasmak lazim
Alan diyorlardı umarim anlasma sağlanmıştır

muslera
mariano aziz garry chaill nagatamo

feghouli badou fernando garry
welbeck damiao

Valla bilen bilir gecen sene aynisini Wilshere hakkinda dusunuyordum adami 1 sene bekledim, haberler de cikiyodu Terim istedi vs. diye adam en son Ingiltere'de kalmaya karar verdi

Ingilizler bunu cok yapiyor, bize gelecegine orta sira bir PL takiminda rotasyon topcusu olmayi secebilir
Evet ingiliz topcuları oradan cıkarmak zor biraz ama umuram olur

Albayrak denilen mahluk son görevi olarak melo sneijderi getirip istifa etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt