Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Neden kessin yaw sanki Fenerlilerin sempatisine mi ihtiyaci var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Utkucan zaten 2012 de Terimin torpili olarak oraya geldi, allah askina simdiye kadar kac tane UCUZ potansiyeli yuksek adam buldu bu adam?
Bu arada Fenerbahce komple genc scout ekibi kuruyor, aynisini derhal bizde yapmaliyiz.
welbeck gelirse level atlatır takımı.modeste konusunda yönetim büyük hata yaptı kendileride farkındadır. dedigin gibi Abdürrahim istifa değilde floryada hocanın yanında kalmalı eskisi gibi transferede o işten anlayan prof bi adam getirilmeli bu çapsız oyuncu alamıyorYonetimden hem aciklama hem de bu transferin gerceklesmemesinden sorumlularin, basta Abdurrahim Albayrak, istifasini istiyoruz
Ayrica beles Welbeck harika hamle olur onumuzdeki sene icin
welbeck gelirse level atlatır takımı.modeste konusunda yönetim büyük hata yaptı kendileride farkındadır. dedigin gibi Abdürrahim istifa değilde floryada hocanın yanında kalmalı eskisi gibi transferede o işten anlayan prof bi adam getirilmeli bu çapsız oyuncu alamıyor
welbeck artık yaşına geliyor gidicegi cogu takımda 11 oynaması risk ama akıllı olup bize gelirse hem büyük bi klube gelir hemde banko oynar kariyeri açısından en mantıklı tercih burası olur Arsenal maçında bizim savunmayı perişan etmiştiTopcularin ve hocanin getir gotur islerini, angaryalarini vs. yapmak disinda hicbir sey yapmayacaksa fitim.
Welbeck mukemmel olur gercekten ama bana imkansiz geliyor, hem paramiz yetmez hem gelmek istemez, bizim yerimize tercih edecegi bir kulup talip olur sanki
Muzmin sakat degil gibi, sakatlik gecmisine bakilinca ayni sakatligi iki kere yasamadigi, 2016'dan beri uzun sureli sakatlik yasamadigi goruluyor (simdiki sakatligi haric)
welbeck artık yaşına geliyor gidicegi cogu takımda 11 oynaması risk ama akıllı olup bize gelirse hem büyük bi klube gelir hemde banko oynar kariyeri açısından en mantıklı tercih burası olur Arsenal maçında bizim savunmayı perişan etmişti
Evet ingiliz topcuları oradan cıkarmak zor biraz ama umuram olurValla bilen bilir gecen sene aynisini Wilshere hakkinda dusunuyordum adami 1 sene bekledim, haberler de cikiyodu Terim istedi vs. diye adam en son Ingiltere'de kalmaya karar verdi
Ingilizler bunu cok yapiyor, bize gelecegine orta sira bir PL takiminda rotasyon topcusu olmayi secebilir
O değil hocam tff denen zat patlatır cezayı. Zamanında rt den yemişliği var çok rahat.Neden kessin yaw sanki Fenerlilerin sempatisine mi ihtiyaci var
O değil hocam tff denen zat patlatır cezayı. Zamanında rt den yemişliği var çok rahat.