Sergio Oliveira: "Hatalarımı telafi edeceğim. Biz şampiyon olacağız!"

Ne özelliği var bu kadar para alıyor neyse sezon sonunu bekleyelim

Oliveira telafiye falan gerek yok. Sezon sonuna kadar yedek kulübesinde otur sezon sonuda kendine bir kulüp bul git. Tabi sen bu haldeyken sana bu maaşı verecek enayi bir kulüp bulabilirsen. Hakikaten bugün Gedson'u izledikten sonra bu adama bir gram tahammülüm kalmadı. Resmen ceset oynatıyoruz orta sahada.

Ulan herkes özür diliyor. Özür dileyince 3 puanımizı mi veriyorlar ya da beni mutlu mu edebiliyorsunuz? Alıştınız hepiniz özür dileyince taraftar affeder.

Kaç maçtır sana ne oldu? Performansin yerlerde Sergio. Tek maçlık sıkıntı değil bu? Muslera keza öyle. Hata dediğin tek tük yapılır jlan siz her hafta hata yapıyorsunuz sonra özür diliyorum. Ne yapayım ben senin özrünü.

Mertensin yerinde denenebilir belki pasları fena değil, oyun içinde dinç kalırsa iyi de şut atar diye düşünüyorum. Gönderebilsek en iyisi olur tabi ama zor gibi.

Hatamı telafi edeceğim diye her frikiğin başına geçip baraja nişanlayacak herhalde topu

içeride bir problem var gibi top oynuyorlar son haftalarda

Abi sen bu gevşeklikle daha çok böyle hata yaparsın maalesef

Sen kenarda ol biraz şampiyonluk şansımız artar gibi duruyor. Yedekten girersin

Ulan okadar gevşek davranıyorki küfür etmemek elde değil. bu rahatlık nerden geliyor. İlk golu yedirdin zaten.
Bugün bir tane penaltının eşiğinden döndü el kabak gibi acik 1 cm ile kurtardı.. Bir sürü bedava top kaybı yapıp atak fırsatı verdi..en sonunda da yedirdi.. Ayrıca bu kadar faul göstermeyi bilmeyen bir orta saha oyuncusu olamaz

Bugün bir tane penaltının eşiğinden döndü el kabak gibi acik 1 cm ile kurtardı.. Bir sürü bedava top kaybı yapıp atak fırsatı verdi..en sonunda da yedirdi.. Ayrıca bu kadar faul göstermeyi bilmeyen bir orta saha oyuncusu olamaz
Çabuk bırakıyorda kendini ne yazikki. Harbiden ele gelse penalti. Ulan top uzaydan geliyor elinin orfa ne işi var. Çok ugrasti ya ama onu çıkarmayan adam daha suçlu ne yazikki.adam sana sinyali veriyor gormuyorsun. Kaza kaçınılmaz oluyor

Sen de değil seni beğenip alanda hata var. Ama rahat ol kral sezon sonu Galatsaray Turizm seni evine, hem de ücretsiz götürecek.

ulan cenk bu sene tek transfer yaptı onda da bunu 4 senelik soktu bize hay allahım yaa

git kardeşim ya ne telafisi.

Bşkşehir maçında yaydan şut çekip rakipten geri dönmesini görür gibiyim.

Geri
Üst Alt