Sérgio Oliveira Resmen Galatasaray'da

Olm siz transfer falan yapmayın silktir edin olduğu gibi kalsın takım. Sayı saymasını mı bilmiyorsunuz kardeşim. Bu adamın yıllık maliyeti sadece maaş 4 milyonu geçecek iyi misiniz lan. Vergisini gitsin kendisi versin

Dursun ve Cenk ikilisi yine ağzımıza sıçacaklar.

Bir kardeşi Mehmet eksik. O da gelsin tam olsun.

O yıllık maaş ne lan öyle.

Oyuncu geldi umarim basarili da olur ama klasik Cenk Ergun transferi olmus, zamaninda nasil Ndiaye, Belhanda, Feghouli gibi oyunculari alip yuksek maas verdiyse demek ayni huyu devam ediyor. Bu maasa Sergio Oliveira kosa kosa gelir tabi.

Bu rakamları versem ben daha çabuk alırdım bu adamı. Kaldığı yerden devam ediyor sahte monçi.

4 yil icin maliyeti 20 milyon euro tek bir futbolcunun. Bu takimin iflas etmemesi ancak mucize olur. Sadece zamanini bilmiyoruz. Gecmisten ders almamisiz. Galatasaray genel kuruluda Burak Elmas faciasindan ders almayip yine yalana oy verdi. Hakkimizda hayirlisi olsun diyelim yinede.

x4 yıl 2.75m kötü oldu

4 yerine 2+1 falan olmalıydı

2den fazla olmamalıydi

Türkiye'ye gelmek istemiyorlarsa tanınmayan ligden birini alıp risk alman gerekiyo tipki TS wakayemeyle yaptığı gibi (farklı mevki ama mevzu o degil)

umarım başarılı olur ama çok para ödemek zorunda kalacaz. bu iyi değil

Neyse transfer geçmişini düşününce herif oynamak için kulüp farketmeksizin gidiyor. En kötü bir şekilde kiralanır yada kerizin biri çıkar yapıştırırız gibi düşünmeme yol açtı. Roma takık bu adama bir bakmışsın 5 milyona okutmuşuz. Sonuçta fernando örneği var önümüzde.

siz de istiyonuz ki hem ayranım dökülmesin hem taraftarım üzülmesin.

3 sene daha porto ile sözleşmesi olan ve 2.5 milyon alan adam 4 sene sözleşme vermezsen niye gelsin ki? Bonservisi çok uygun.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Euro/TL paritesi elin Portekizli futbolcusunu ne alakadar eder yahu, etmeyin?!..

O açıdan bakıyorsanız; Oliveira, Pedro, Ndombele, Gueye gibi adamlarla ilgilenilmesine bile en baştan karşı olmanız gerekir...

Bu şuna benziyor; otomobil alacaksınız, bir modele bakıyor ediyorsunuz, deneme sürüşü filan yapıyorsunuz, diyelim beğeniyorsunuz. Sıra fiyat konuşmaya gelince de telaffuz edilen rakam için ''Sizin Ülke ekonomisinden, benim maaşımdan haberiniz var mı?!'' filan diye saçmalayarak 2 milyonluk araca 1 milyon teklif ediyorsunuz...Ne mi olur? Belki kısa süreliğine fantezi yaşarsınız ama zaman kaybedersiniz, rencide edilip edilmemek satış temsilcisinin kibarlığına kalır!..

Belhanda-Maicon gibi transferlere en baştan karşı çıkmış, adeta bayrak açmış kişiyimdir. Doğru profil ve doğru F/P oranına sahip olmayan futbolcular olduklarını düşündüğüm için öyle davrandım...

Mevzunun döviz kurlarıyla direkt alakası yok yani...Veryansın edenlere sorsam, mesela AS dan Fernando' nun alınmasına karşı çıkmışlardır...

Buradaki çoğu kişi ne istediğini bilmiyor anlaşılan...

Öncelikle hayırlı olsun

Umarım verdiğimiz parada gözümüz kalmaz

Sözleşmesi bittiği zaman aldığı para için helal olsun yorumunda bulunabiliriz

dayı götünden atmış
Sérgio Oliveira£29,000£1,508,000
Bu sitelere inanmayin moruk. Ben de Porto forumlarinda baya gezdim dedikodular yogunlastiginda, 5m maas diyolardi. Net mi brut mu bilmiyom da bruttur herhalde

Sadece Amerikan sporlarinda bazen de Premier Lig'de dogrular o kadar

Geri
Üst Alt